Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğer konuya yazdım devamını buraya yazayım bosch condens 2500'de premix tir yani tam yoğ bir kombi
    ana eşanjörü klasik çelik değildir, buderus patentli alüminyum-silisyum-magnezyum alaşımlı silindirik bir eşanjördür şekli şemali de farklıdır en az çelik premix eşanjörler kadar kalitelidir taş gibidir,buderus ve bosch kardeş markadır bosch condens 2500 ve buderus gb62 aynı kombidir,sıcak su gücü hariç
    bosch condens 2500 de olur ewa'da olur birisinden birisini tercih edip onu alma bunu al demem
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    ev aldık hocam şuan para lazım malum aradaki 1000 küsür lira az değil.Bosch alırsam benim için sessizliği ve marka algısı ve +1 yıl daha fazla garantisi benim için fayda olacak ama dediğim gibi 1000 lira az değil.Burada da özelllik ,konfor , tasarruf ve en önemlisi kalite farkları ortaya çıkıyor benim için.

Diyorsunuz ki alet kaliteli , konforlu bol özellikli tam bana göre fiyatta 1000 lira ucuz eee marka takıntım ta yok.

şuan warmhaus ta çekingelerimin olmasının üç nedeni var.

1) Marka yeni , tanımıyorum tamam iyi olabilirsin ama arkadaş sektöre yeni girmişsin versene tam 7 yıl garanti alayım seni.

2)Premix diyoruz , modülasyon lu diyoruz izalasyon da varmış ama ses 52 db .Kombi mutfakta olduğuna bizim için önemli şuanki bile sesli sayılır.

3)Reklam yok , tanınmışlığı yok insanın aklına haliyle ilerde kapanır , parça bulunmaz ihtimalleri geliyor ,daha adam gibi müşteri hizmetleri yok aradım bilgi istedim adam teknisyen değilim sadece şikayet kaydı alıyorum dedi kapattı.😃😂

yarın hem Bosch hemde warhhaus a bakan tanıdık servise gideyim bakalım neler diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cr50 termostat kullanıyorum. Gündüz 21 akşam 22,5 dereceye ayarlı. Ancak iki gündür oda sıcaklığı 21-21.5 arası göstermesine rağmen kombi çalışmayabiliyor ve oda sıcaklığı istediğim seviyeye bir türlü gelmedi. Mesela şu anda 21 derece gösteriyor içeriyi ama kombi devreye girmiyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Ya da bir ayar mı yapmam gerekiyor.
    Ustam 3 sene önce aldığım boş evde duran neredeyse hiç kullanılmamış condense 2500w kombi f7 ısıtma cihazı gaz akışına izin vermiyor hatası veriyor resetleyince düzeliyor sonra yine f7 hatası veriyor en son ea ısıtma cihazı emniyet süresi içinde hatası verdi sence Bosch servisi mi çağırayım yoksa buhttp://www.kombiservisim.org/ çağırayım ana kart diyeceklerdir yada senin tavsiyen var mı İzmir icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    kesinlikle resmi servisi çağır

Yetkili servis deki elemanlarla aram iyi değil hemen kullanıcı hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

kesinlikle resmi servisi çağır
    Servis geldi cihaz açtık normal çalışıyor(2-3 günde bir f7 arızası veriyor reset attım mi düzeliyor sonra tekrar f7veya ea hatası)arıza büyük ihtimal elektronik kartta dedi ateşleme de o an bir sıkıntı yok dedi ateşleme olsa hiç alev olmaz dedi peki nasıl olacak dedim elektronik kart deneyelim dedi kartı getirip takacakmis denerseniz arıza vermezse kart ücretini alırım aynı hatayı verirse ateslemeye bakarız eski kartı takarım dedi elektronik kart ücreti işçilik dahil 827 TL dedi yokmu İzmir'de elektronik kart daha ucuz yada tamire bakacak bir yer

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    karşıyaka bahriye üçok'ta kart tamiri yapan bir yer var yapabilirler mi bilmiyorum 0232 382 19 62
    Teşekkür ederim bakayım ustam

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Servis geldi cihaz açtık normal çalışıyor(2-3 günde bir f7 arızası veriyor reset attım mi düzeliyor sonra tekrar f7veya ea hatası)arıza büyük ihtimal elektronik kartta dedi ateşleme de o an bir sıkıntı yok dedi ateşleme olsa hiç alev olmaz dedi peki nasıl olacak dedim elektronik kart deneyelim dedi kartı getirip takacakmis denerseniz arıza vermezse kart ücretini alırım aynı hatayı verirse ateslemeye bakarız eski kartı takarım dedi elektronik kart ücreti işçilik dahil 827 TL dedi yokmu İzmir'de elektronik kart daha ucuz yada tamire bakacak bir yer

Alıntıları Göster
    Şu usta milletinin deneme yanılma olayına da ifrit oluyorum arkadaş. Öyle yapacaksak biz de deneriz sana ne gerek var ki...

• Sa hocam kışın başında sizin yazılarınızı okuyarak bu kombiyi aldım ve iyiki almışım ot ile çok tasaruflu ısındım teşekkür ederim sorum şu olacak malum adanadayım bahar geldi şu an ot 22 ayarlı olsa bile oda sıcaklığı 22 altına düşmüyor güneş enerjim var yazın sıcak suyum olacak ısınma ihtiyacım bitince kombiden kazan sıcaklığını kapatayımmı yoksa cr50 sıcaklık ayarını düşük sıcaklığamı ayarlayayım 10 derece gibi cevabın için şimdiden teşekkürler

• thenow01 T kullanıcısına yanıt
    a.s
    yazın güneş enerjisini kullanmak istiyorsan videodaki gibi yap

• quote:

a.s
    yazın güneş enerjisini kullanmak istiyorsan videodaki gibi yap

Hocam vana konusunda sıkıntı yok onu servis anlatmıştı zaten benim merak ettiğim kalorifer kazan sıcaklığını kapatayımmı yoksa Cr50 den dereceyi çok düşük seviyeyemi getireyim hangisi daha sağlıklı olur yazın teşekkürler

• thenow01 T kullanıcısına yanıt
    cr 50 yi düşük dereceye getir
    kombiyi kapatma. blokaj sistemi var. kombide şebeke elektriği ve gaz olması lazım yaz boyunca kombi yaz modunda olsun
    cr50 yi düşük derecede tutman yeterli

• Sağol hocam teşekkür ederim

• quote:

karşıyaka bahriye üçok'ta kart tamiri yapan bir yer var yapabilirler mi bilmiyorum 0232 382 19 62
    Gittim elemanlar bu yeni cihaz yapamıyoruz dedi

• Merhabalar servis menüsünden L1 3A 1 konumunda daha önce kullanan oldumu ben denedim 4 gündür kullanıyorum farkettiğim bizim kombiler mesela 45 dereceye ayarladın üzerine çıkmaz 45 de durur. Bu ayarı yaptıktan sonra diğer kombiler gibi üste çıkıp alt değerlere inip tekrar çalışıyor. Merak ettiğim başka kullanan oldu mu acaba artısı veya eksisi nedir.
    Not. Oda termostatı kullanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak Buderus GB 62 kombi için Bosch Cw 400 ot bağlanır mı bağlanır ise bu dış bağlantıyı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

• Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no-education -- 3 Mayıs 2020; 19:8:6 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.