Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chem06

Şimdi taşlar oturdu :) çok saolun. Peki başka bir değişiklik var mı aralarında?

Eyvallah. Yok hocam geri kalan herşey aynı. Zamanında 100 liraya almıştık vay be 300 lirayı geçmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Valla ben geçen sene 212 tl ye almıştım arkadaşa 285 e aldık 1 ay önce. Ne yazık ki herşey aldı başını gidiyor :(

• Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Merhaba Bosch Condes 2500w var bizde daha bir yıl yeni olacak su damlatamya başladı ve bar basıncı düşüyor zaman geçtikçe servis çağırdık açtılar ana kazanın oradan su sızıntısını gördüm baktı ettiler ana eşanjör parçasının değişmesi lazım diyip gittiler bir yıl olmadan bu parçanın patlama olasılığı nedir?

Bakımını 20 gün önce yaptırdım yetkili servise.

İlk mesaja ki fotoğrafdan gösterim üstünden gördüğüm kadarıyla su ilk mavi alandan çıkıp aşağı doğru inip arka metal plakadan kombinin sağ ayağında boşluktan damlıyor bu durumda servisin dediği gibi eşanjör mü?

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 25 Kasım 2021; 21:32:9 >

• Lemansky kullanıcısına yanıt

bu durumla ilk defa karşılaştım. bakım yapan servis düzgün bakım yapmamış olabilir ana eşanjör bağlantılarını sıkmamış olabilir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam bakımı yapanda aynı elemandı düşünür herhalde diye tahmin ediyorum bende şaşırdım sizin gibi metalurji ve malzeme bilimi mühendisiyim kullanılan mg-si döküm bir yılda böyle delinecek konuma nasıl geldiğini halen anlamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf basıma böyle şeyler gelir diye 3 yıl oldu bakım yaptırmıyorum. Ülke de işini doğru yapan birini bulmak, çölde vaha bulmaya benziyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

alüminyum-magnezyum-silisyum silindirik ana eşanjör kolay kolay delinmez, buderus patentlidir tüm buderus ve bosch premix yoğ kombilerde kullanılır

kalorifer tesisatınız oksijen bariyersiz yerden ısıtma mı? sonuçta 1 yıllık cihaz, üstelik yetkili servis de bakım yapmış. garantisi devam ediyor.üreticinin hiçbir bahanesi yok. ana eşanjör değiştirilir.

%0.1 lik ihtimal gerçekleşmiş

Normal petek tipi hocam yerden ısıtma değil normalde bakım yaptırmaz idim bir ses vardı uğultu gibi 20 gün önce geldi baktılar baya kirlenmiş dediler aynı zamanda gaz valfine örümcek girmiş temizlik sonrası düzeldi iki gündür bar düşmesini elimi vurunca suyu fark ettim.
    Şuan böyle damlatarak kullanıyoruz parça gelene kadar 8 saatte bir yarım bar basınç düşüyor artık ne zaman gelir takarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 26 Kasım 2021; 12:31:38 >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle hocam birde ailemin ilçede ki evi tek bakan servis bunlar 25 30km içinde tek hani başka yetkili servis olsa onu da arardım neyse bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 26 Kasım 2021; 12:34:4 >

1 yılda kombi kirlenmez . yetkili servisler para kazanmak için hep bahane üretirler. sıfır bir kombi tesisatın durumuna göre üçüncü hatta 4 ve 5. yıldan sonra bakım yapılmalı sonraki bakımlar da her yıl değil 2 veya 3 yılda bir yapılmalıdır

buradan bosch condens 2500 kullanan arkadaşlara sesleniyorum

ben bakım yaptırmayın demiyorum ama kombinin kirlenmesi 5 yılı bulur.

her sene bakım olayı yalan dolandır. marka farketmeksizin söylüyorum youtube'ta örnek bakım videoları var hiçbir yetkili servis youtube taki videolar gibi bakım yapmaz

çoğu sanki bir hız yarışmasındaymış gibi alel acele zamanla yarışırcasına yüzeysel bakım yapar.

oksijen bariyersiz yerden ısıtma sistemlerinde tesisata yoğun şekilde oksijen girer 1-2 yılda değil ama 5-6 yılda eşanjörlerin delinme riski var o yüzden size sordum

en tehlikeli tesisatlar

oksijen bariyesiz pex borularla yapılmış yerden ısıtma tesisatlarıdır

iyi tarafından düşünün kombinizin garantisi devam ediyor sorununuz her türlü halledilir

Sağ olun hocam Allah'tan garanti varken oldu şanssızlık böyle giderse garantiyi 4 yıl daha uzatmayı düşünür oldum.

+4 yıl garanti zam gelmediyse 1250 liraydı. bütçeniz varsa uzatın. toplamda 7 yıl garanti yapıyor. 7 yıl uzun bir süre

kaliteli kendini kanıtlamış bir kombi kullanıyorsunuz

nazar boncuğu olsun

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Acelesi yokmuş galiba üç yıl içinde yapılır gibisinden konuştu dünden belli netten bakıyorum ana eşanjörün fiyatı min 1300 gördüm garanti sonrası böyle bir şey olsa al başına olayı.

Hocam merhaba yine ben çok mantıksız bir şekilde su kesildii ve basınç sabit kombi yine çalışmaya devam etti tek yaptığımız sıcak suyu kullanmak oldu. Bu olaya bir açıklama bulacak var mı? ( güneş enerjisi mevcut normal şartlarda kombi sıcak suyu kapalı güneş açık idi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 28 Kasım 2021; 0:38:7 >
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Geçen ay firmayla sözleşme yaptım. Sözleşmeyide Bosch C2500w kombi ve C10 Modülasyonlu OT olarak yapmıştık.

Fakat ben evde yokken firma servisi eve gelip OT, baca vs. Montajı yapmış. Fakat yanlış OT takmış leylalar :) Sanırım bu TRZ 130 modeli. Demem o ki C10 ve TRZ 130 arasında fark var mı acaba?

Tekrar arayıp değiştirmeyle uğraşmama değer mi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Hey Allahım hep bana mı denk geliyor böyle şeyler. Yoksa ülkede işini iyi yapan kalmamış yaa. 😑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonee35 -- 2 Aralık 2021; 23:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım siz ne tavsiye edersiniz acaba? Çok bilgim yok maalesef bu konularda.

• merhaba esnafların bir kısmı maalesef böyle

trz 130: on/off

cr10: modülasyonlu

ikiside kablolu. kesinlikle cr10 talep edin kombiniz en azından oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalışır

Tamamdır üstad çok teşekkür ederim. 👍🏼
    Hadi şimdi firmayla uğraş dur artık 😁

• kararlı olsun geri adım atmayın elinizde sözleşme varsa değiştirmek zorundalar

olmadı bosch termoteknik müşteri ilişkilerine şikayet edin

Hocam aradım firmayı. Ellerinde kalmadığından dolayı bu modeli takıp gitmişler.
    ***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları

Bende hayır istemiyorum sözleşme de ne yazıyorsa onu takacaksınız dedim. Tamam o zaman sipariş vereceğim 10 güne gelir dedi bana. Sonrasında müşteri danışmanı olan arkadaşı aradım. Oda bu daha üst modeli dedi belki jest olsun diye takmış olabilirler istersen hiç ses etme bu daha iyi programlı vs dediler. Kime inanacağıma şaşırdım yeminle ya 😁🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonee35 -- 3 Aralık 2021; 11:6:28 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.