< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (147. sayfa)

-
-
sigorta olarak ne kullanıyorsunuz ? kaç amper b mi c mi ? teşekkürler.
-
B2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben peteklerin sıcak su ısısını 40 derece yapıyorum bazen kendi kendine 35 dereceye kadar düşüyor petekler soğuk oluyor, her zaman 40 da tutması gerekmiyor mu?
-
Hayır hocam kendi kendine 35 ile 40 arasında dolaştırır
Her kombinin bir devreye girme noktası vardır. siz atıyorum 45 dereceye ayarladınız sisteminizi . dönüş suyu sıcaklığı 5 derece altına gelene kadar çalışma komutu varsa anakart yazılımında cihaz 40 dereceye gelene kadar çalışmaz. 40 a gelince de tekrar devreye girer ve sıcaklık 50 oluncaya kadar çalışır.
-
merhaba , ana bu cihaz nasil kullananalar memnun mu. 80-90 net alani olan evi isititmi?
tuletim vs nasil kullnana arkadaslar memnun mu acab. konu 2014 te acilmis yani 6-7 yillik gecmisi var anlasilan. yil 2022 de hala bu cihaz alinir mi sizce? yoksa bunun fiyat bandinda baska bir cihaz mi almak mantikli. acikcasi ilcede oldugum icin servis olarak sadece bosch var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 9 Ocak 2022; 20:10:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80-90 net alana büyük gelebilir kaç tane petek mevcut.?
Arkadaşlar bizim üst kata kombi alma durumumuz var. Alt katta bosch condens 2500 var. Acaba yine bundan mı almak gerekir yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır
senin için araştırdım
Baymak ECO CT 20 Premix Yoğuşmalı Kombi
₺7.313,20
Eca, Proteus Premix Yoğuşmalı Kombi, 24 Kw
₺7.821,87
Demirdöküm Nitromix P 24 Yoğuşmalı Kombi
₺7.723,20
Bosch Condense 2500 W 24 Kw Wbc 24-1 Dc Hermetik Yoğuşmalı Kombi
₺7.199,00
fiyatlar çok yakın 4 marka tam yoğuşmalı özellikler hemen hemen aynı kararı sen ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnoteknik -- 13 Ocak 2022; 8:31:26 >
-
Boschtan sasma derim.
Bu kombiyi balkonda kullanıyoruz ekranı hiç okunmuyor, o açıdan memnun değilim, ekranı çok kötü kalitede yapılmış, ama ısıtma konusunda iyi hemen petekler ısınıyor. Demirdöküm panel plus model petek takıldı odalara, peteklerden memnunum, bosch tr 36 oda termostadı aldım bir hafta oldu, kablosuz termostad büyük rahatlık.PANEL PLUS
-
İyi günler bosch condens 2500 kombi kullanıyorum , tesisatim yerden ısıtma ancak kombinin esanjoru belirli periyotlarla tortu yüzünden tıkanıyor ve bu yüzden sıcak su kullanımı esnasında soğuk sıcak soğuk sıcak olacak şekilde dalgalı akıyor, esanjoru temizleyince sıkıntı kalmiyor, ayrıca isinma ile ilgili herhangi sorun yaşamıyorum, esanjor de tortu oluşumunu nasıl engellenir ya da en aza indirilir bilgisi olan varsa sevinirim, ev 110 metrekare civari , 6 tane ayri hat var.
-
Büyük delikler de tıkanma oluyor beyaz tortu oluyor
Altta olan büyük delikler de tortu birikmesi oluyor bende kireç çözücü ile temizliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Tecnoteknik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
büyük deliklere pislik kazandan gelir bunun sebebide tesisatta su içersine kimyasal konmuş olabilir. kimyasal kazanda alev içersinde kuruma dönüşüp eşanjöre doluyor. ilk çalıştırmada tesisata kimyasal konulmuş mu bilginiz var mı
-
İlk ev sahibi benim kimyasal konmadı beyaz tortu oluyor alçı kıreç gibi , tesisatta da pislik yok ama borular oksijen bariyerli degil , oksijen ile tepkimeye girip tortu birikmesi yapiyor dediler...quote:
Orijinalden alıntı: Tecnoteknikbüyük deliklere pislik kazandan gelir bunun sebebide tesisatta su içersine kimyasal konmuş olabilir. kimyasal kazanda alev içersinde kuruma dönüşüp eşanjöre doluyor. ilk çalıştırmada tesisata kimyasal konulmuş mu bilginiz var mı
kombi tesisat derecesini kaçta kullanıyorsunuz. sıcak su derecesini kaçta kullanıyorsunuz.
-
Sıcak su 41 derecede , kombi tesisat derecesini mevsim şartlarına göre ama su anda 45 , cok soğuklarda 50 onun üstünde çıkmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X