Bildirim
***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (148. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu kazandan kaynaklanıyor . Yakında ana esanjorde değişmesi gerekebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığınız dereceler iyi fazla yüksek değil
Hangi kazandan kaynaklanıyor acaba?
Ana esajor
Benim Bir müşterim vardı o da bu şekilde çok sorun yaşıyorduk plaka eşanjör sürekli tıkandığı için değiştirdi Ama bu pis hep yukarıdan kazandan ana eşanjör den dökülüyor Muhtemelen ve Sizin ana eşanjör önünüze de dışarıdan şişme yapmış yani onun için de o dökülen parçalardan mevcut Muhtemelen O da ondan beri temizlenmesi gerekiyor
Sesle yazdığım için cümleler biraz bozuk çıkmış kusura bakmayın
selamlar hocam, bende de 2300i var açıkçası alırken en büyük tereddütüm alüminyum silisyum kazandı.Bu şekilde döküldüğünü görünce de korktum.Niye olur ki böyle?Şuan 38 ila 42 arasında kullanıyoruz , pompanında kademesini sabit 3 e alınca gerçekten önceki senelere göre verimli ve fazla ısınıyoruz.Pompanında sabit 3 te olması ömre olumsuz etki yapar mı?Şuan gördüğüm tek dezavantajı elektrik faturanın 30 lira kadar fazla gelmesi oldu .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerden ısıtma 3. Kademede olması daha iyi performans sağlar. Devir yükseldiği için elektrik faturasında yükselme olabilir. Kombiye zararı olmaz pompa 3. Kademede yüksek hızda çalışır. Yazın 2 de kışın 3de gibi yapabilirsiniz . Zor olmazsa sizin için . Pompa ömrüde uzun olur. Bosch kombilerde bu beyaz toru hep var. Demirdöküm nitromix eca premix kombiler bu konuda sorun olmuyor . Kazan şekiller inceleyin farklı ve daha güzel. Zamanla bunlardan tercih edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnoteknik -- 16 Ocak 2022; 13:36:16 >
Cok teşekkür ederim ilginiz için...
Benim petek hocam yerden ısıtma değil.Evet bariz elektrik tüketimi ve ses artışı oldu ancak geçen sene inanın 42 lerde ısınamazken bu sene 38 lerde içerisi 24 derece yi geçecek şekilde ısınıyoruz.Önceki senelerde düşük pompa devri ile suyun ısısını tamamen salacak şekilde görüş savunurken bu sene pompayı sabit 3 e alarak bunda yanıldığımı gördüm.Önceki senelerde modülasyonlu kısım 2 deydi ancak tesisat içi su ısısı arttıkça alevle beraber pompa da devrini düşürüyor kombi de 1/8 modülasyon olunca neredeyse hiç durmuyordu .Evin ısı kaçışı de yüksek olunca tüketim yüksek oluyordu.
Evet Bosch dışında çoğu marka Fransız sermeta marka çelik premix kazan kullanıyor ve beğeniyorum.Bosch buderusu satın aldığından olsa gerek şu saçma silindirik alüminyum silisyum kazandan vazgeçemedi.Evet alüminyum kazan çelik kazana göre çok daha iyi ısı transferi yapıyor çabuk ısınıyor ancak bu patlama , aşınma sorunları can sıkıyor.Özellikle kireçli sularda arkadaşlar sürekli tıkanma sorunu yaşıyorlar.Malum silindirik kazan , hacmi küçük, su kanalları dar, bakımı zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yuksek pompa hizinda su gec isinir fakat homojen olarak tam isinir ve gec sogur tarafimca test edildi lakin nitromix sesli kombi oldugu icin ses nerdeyse 1 kat daha artiyor o yuzden vaz gectim. Oda termostati yok iken yuksek hizda gec siner brulor fakat bir okadar da gec devreye girerdi. Yuksek hizda brülör sonunce 5 derece duserken orta hizda 8 derece duserdi donus suyu.
Bosch 2300i 42 db , gerçekten güzel bir ses yalıtımı var ,sadece kapağı heralde 4 kg vardır.Süngerli falan yalıtım yapmışlar .Ses artışı şöyle oldu, modülasyonlu 2 deyken sesini duymak için kulağını dayamanız lazımken ,bunda karşısında ses duyuluyor.Açıkcası çok rahatsız edici bir ses artışı olmadı.Benim için önemli olan pompa devrini arttırmanın brülör ve pompada yaşanacak yıpranmayı öğrenmekti bunuda siz aydınlattınız.teşekkürler.
Annemlerde 2500 var bende nitromix. Nitromixi beyenmedigim icin anneme baska marka olan bosch taktirdim. Ilk calistigi zaman ariza var sandim, dedim pompa arizali cikti sansimiza petekleri ellemesem servis cagiracaktim. Yatak odana koy ses yok kombide. Ama nitromix bildigin traktor
nitromix alacaktım adam indirim yapmadı.Dedim peşin vereyim ee ozm bir 50 lira düşerim dedi.Bende eşime kalk gidelim dedim internetten 1 ,5 sene önce 2300i yi 3800 tl ye aldım.2500 de önerdiler ancak ön paneli gerçekten çok kullanışsız ve kullanımı zor geldi.
Merhaba, bizim kombi konumu ve mutfaktan dolayı mutfak giderine veremedik gideri, balkonda da değil dolayısıyla balkon giderine de veremedik mecburen 5litrelik bir şişeye koyup günde 2 sefer boşaltıyoruz. Çok meşakatli olmaya başladı bu da, nasıl bir çözüm önerebilirsiniz.
-
Allah korumuş sizi. 2300 bilmem ama 2500 cok uzun kombi. Nitromix artilari yok degil. Sağlam, mudehale alaniniz cok geniş, eliniz tornovida tutuyorsa butun bakim ve arizalarini yaparsiniz. Suan exa control e termostat ile kombinin yazilimsal eksikleri giderildi sayilir. Yeni cikan erp ler nasildir bilemem. Bosch un fan kismini sokmek kolay
Merhaba bende aynı durumdayım bizde boşaltıyoruz ama biz mutfak ortasına diğer var orayı kombiden oraya kanal açtırıp boru ile oraya gider vermeyi düşünüyoruz
oksijen bariyersiz yerden ısıtma sistemleri en tehlikeli tesisatlardır
yoğun miktarda bünyesine taze oksijen alır
bu da kombi parçalarında paslanma,eşanjör tıkanması ve pex borularda yapay çamur oluşumuna neden olur
hangi tip eşanjör kullanırsanız kullanın ana eşanjörün delinme ve deforme olma riski yüksek
hava ayırıcı ve tortu tutucu,kombi manyetik filtresi kullanmanız gerekiyor
Magnetix Manyetik Kireç Önleyiciyoutube
KOMBİ KULLANANLARIN DİKKATİNE! KOMBİNİZİN TEMİZLİĞİ İÇİN TASARLANDI! Magnetix Kombi Filtresi Günümüzde kombilerin kireçlenmesi büyük bir sorun. Magnetix Kombi Filtresi ile kombinizi güven altına alabilirsiniz. Kombi kireçlenmesi gibi sorunlar yaşamamak için Kombi Kireç Önleyici ürünümüz ile tanışın! - Kombi - Kombi Kireçlenme - Kombi Kireç Filtresi - Kombi Kireç Önleyici SİPARİŞ: 0 850 840 37 30 MAİL: info@magnetix.com.tr WEB SİTESİ: www.magnetix.com.tr SOSYAL MEDYADA BİZ: INSTAGRAM: www.instagram.com/magnetixwoman INSTAGRAM (2) : www.instagram.com/magnetixkireconleyici PINTEREST: https://tr.pinterest.com/Magnetixwoman FACEBOOK: https://www.facebook.com/magnetixmanyetikkireconleyici Bayilerimize ve son tüketicilerimiz için Manyetik Kombi Filtremize bir kolaylık daha ekledik... Filtrenizin üst kapağından açarak demir pas ve tortu tutucu Manyetik çubuğun üzerine eklediğimiz plastik kılıf sayesinde kirlenip kirlenmediğini rahatlıkla görerek sonrasında kolayca temizleyebilirsiniz. Magnetix yaparsa en iyisini ve en zahmetsizini yapar... --------------------------------------- © Manyetik Manyetik Kireç Önleyici ----------------------------------------- KOMBİ KULLANANLARIN DİKKATİNE! Kombinizin temizliği için tasarlandı! MAGNETİX KOMBİ FİLTRESİ ----------------------------------------- Anahtar Kelimeler: MAGNETİX KOMBİ FİLTRESİ TEMİZLİĞİ | Kombi Filtre Temizliği | Kombi | Kombi Kireç Önleyici,kombi,kombi bakımı,kombi filtre temizliği,kombi temizliği,kombi kireç,kombi kireç önleyici,kombi kireçlenmesi,kombi kireç filtresi,manyetikfiltre,manyetik kireç,manyetik kireç önleyici,kireç filtresi,kireç filtresi kombi,kombi kireç temizleme,kombi kireç temizleme makinası,kombi kireç temizleme fiyatları,kombi kireç sökücü,magnetix manyetik kireç önleyici #Kombi #KombiKireç #KombiKireçÖnleyicihttps://www.youtube.com/watch?v=QdMxyMJr-W0
-
Hocam merhaba vitodens 050 için uygun fiyatlı bir oda termostati öneriniz var mı. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X