Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkadaslar bu aralar kombi c6 arizasi vermeye basladi c6 nin fan vs nelerden verdigi nette yaziyor fakat reset atiyoruz bir hafta devam sikinti yok ama sonra yine yapiyor bu aralar boyle gercekten ariza olsa resetten sonrada calismaz yazilimsalmidir sensorsel mi yada aklina sundan olabilir diyeceginiz bisey varmi basina gelip cozen varsa simdiden yardimlari icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt

fan kardeş fan.

bu 2500 serisi kombinin kronik sorunudur bu c6 fan arızası.

genelde ilk montaj sonrası ortaya çıkar. aslında fan çalışıyor ancak yazılımsal fanın devir hızıyla ilgili bir bug var. servis fanı yenisi ile değişiyor sorun çözülüyor. başka şey ile hiç ugraşma servis garanti kapsamında fanı değişiyor. kronik problem çünki.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

hocam kombi yillarin kombisi yeni deil garanti falan kalmadi yani ufak bi bug var belli fan ariza kronik ama bozulmuyor herhalde tam olarak resetten sonra bi hafta sikinti yok sonra bidaha simdi kronik diyip garantiye almaz servis kac yil gecmis acaba dedim kendimizin yapabilecegi bisey olurmu soksek temizlesek vs

hocam fanın üstünde kartı var. o kart ile anakart arasındaki yazılımda bug var. yani ben de zamanında çok ugraştım malesef.

simdi fan i komple mi deisecegiz yoksa yazilim mi atacak servis ?

internette tamirat ile ilgili bikac video da gordum ama cesaret edemedim !

hocam fanı sıfırıyla değişiyorlar. başka çözümü malesef yok. ben 2 ay uğraştım. sonra böyle olmayacak dedim servis garanti varken değişti.

Bu 2500 lerde fanin uzerinde tasimada sallanmasin diye karton var bu kartonu usenip bazi servisler sokmuyor. Ust kapagi cikarmak zorundalar. Bu yuzdrn benim iyonizasyon elektridu kirildi 1 senede. 1 sene kulak arkasi yaptim. Yaptirayim dedim garanti bitmis. Kendim degistirryim diye acinca kartonu girdum. Kartonu cikarinca fan serbest kaldı ve tutresim azaldi. Boyle bir durumda olmus olabikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 25 Ocak 2022; 9:54:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de denedim. Bende karton vs. yoktu. Yine de denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 25 Ocak 2022; 10:50:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cihaz 5 senelik var ki zaten karton gibi bisey kalsa bu zamana kalmazdi diye dusunuyorum ama yinede musait bi zamanda bakarim tesekkurler

Karton sokulmediyse 5 senede kaybolacak birsey degil. Fan tasima esnasinda sallanmasin diye konulmuş.camasir makinalarindaki gibi emniyet civatasi gibi dusunun

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

selam,,45 e ayarliysa niye 50 ye dek çalışsın.Benim 2500w orn. 45 de 5 C dusunce 40 da atesliyor 45.5 - 46 da sönüyor.

• segu71 S kullanıcısına yanıt
    Evet sizin dediğiniz doğru. Hatta o 5 rakamı servis menüsünden değişebilir. İsterseniz 15 bile yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar condens 2500 kombim var fr100 oda termostatım var bağlantı olarak arkasında 1 2 4 ve b b yazan yerler var bunlardan hangisine baglanicak ve kombide baglantisi nasil olucak 1 2 4 veya b b bağlantı nedir . Birde elektrik için bir bağlantı varmı yardımcı olursanız sevinirim .

• istanbul 32 günlük fatura 332m3 988₺ geldi geçen sene ile aynı derece geçen sene 360₺ geçmiyordu ev dubleks yoğuşmalı kombi üst katlara termo vana taktığımdan sonra fatura arttı

• disintegration kullanıcısına yanıt

Üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen araştırma yaparken denk geldim bu mesaja, hocam yerden ısıtma olan evde modülasyonlu ot kullanılmıyor mu ?

• Kombinin yoğuşma suyu tahliye hortumu kısa dimi sizde de ? Gidere nasıl uzatıyorsunuz?

• Arkadaşlar kombi içinde hava varmış gibi hışırtılı su sesi geliyor. Servis menüsünden L1 2C yi 1 yapacakmışız Ama bu menüye nasıl girilir hiç kimsede okuyamadım.

• gökdeniz TOPRAKyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=GuETBf8PJ78
  • Merhaba buradaki bilgiler çok işime yaradı bende evime yeni tesisat döşettim kombi olarakta tercihimi condense 2500 den yana kullandım.2 bin 2.500 TL fiyatlardan bahsedilmiş forumda okuduğum baş sayfalarda garip geldi ben 12 bin TL ye aldım 😔

Bir sorum olacak önceki sayfalarda servis menüsünden pompa çalışma ayarında değişiklik yapılıp alev durduktan sonra 3 dk sonra pompanın da kapanması ile alakalı ayarı bende yaptım ancak bende şu an için oda termostadi yok yani termostat siz kullanımda da bu ayarı yapmamız gereklimi ?

• Merhaba oda termostatı kullanıyor kombi derecesi kaç olmalı teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.