Şimdi Ara

Bosch Condens 5700i W 30 kW - Elektirik ve Gaz tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Sıva üstü tesisat yapıldı toplamda 9 petek 1 havlupan var. 9-10 metre tesisat uzunluğu.

Başlıktaki kombiyi aldım. Sürekli çalışıyor ve ne kadar gaz ve elektirik tükettiğini anlayamadım kafam karıştı bu konularda yeniyim maruz görün.

Kombiyi önce 60 derecede çalıştırdım gayet güzel ısınıyor petekler elimi 5 saniyeden fazla üstünde tutamıyorum. Ev biraz zor ısınıyor ama bir kaç yerden çok soğuk geliyor onları kapatacağım.

Bu kombi hakkında internette neredeyse hiç bir şey yok o yüzden hiç bir bilgi bulamadım.

Ev 3 oda 1 salon. Salonda 2 petek var. biri 1m diğeri 1.20m, Bir tane odada 2 petek ikisi de 1m. diğer 2 oda da ise birer tane .1.4m var. Mutfakta bir tane 80cm ve antre de 1 metre var. + havlupan.

Toplamda 10 petek dersek kombiden çıkan giden sıcak su hemen ikiye ayrılıyor ve 5 - 5 şeklinde bölünüyor iki hat üstünden.

Ekran dijital, elektirik ve gaz tüketimini gösteriyor bunlar ilk 30 saatlik değerler.

Bir de sürekli böyle çalışıyor alev ışığı yanıyor sürekli. Bunun dışında sıcak su kullanımında hemen peteklerin ısısı düşüyor çok çabuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotominusone -- 13 Ocak 2025; 0:39:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.