Bildirim
Bosch Fr 10 oda termostatı elektrik bağlantısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben ayni termostaddan kullanmistim.2x0.75 kabloyu cekmistim uclarini biraktim servisi cagirdim be ücretsiz taktilar.anakartta AA şeklinde yazan yere bagladilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kombi bağlantısını zaten servise bırakacağım ( ki 25 tl alıyorlarmış) ama fr10 kullanma kılavuzunda elektik bağlantısından bahsediyor.Bu benim kafamı kurcalıyor.Onu anlamaya yada yapabilmeye çalışıyorum.Ayrıca cevabınız için teşekkürler. -
ayrıca fr10 kullanma suyu sıcaklığını artırma yada azaltma özelliğine sahip mi? öğrenebilirmiyiim? -
Evet var.kullanma kılavuzunda yaziyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meddah58
Evet var.kullanma kılavuzunda yaziyor zaten.
var derken elektrik bağlantısından bahsettiniz sanırım. Ya kullanım suyu sıcaklığını artırma yada azaltma? -
Kullanim suyuna müdahale edilmiyor ancak petek sicakligina sinir getirebioiyorsun.ornegin kombi maksimum 55 derecede yansin gibi.forumda fr10 la ilgili gereken ayarlar var bir göz atarsaniz iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X