Bildirim
Bosch KDN 40V00 buzdolabı kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardımcı olucak birileri yokmu. birde ilk açılışta ekstra bişey yapmama gerek var mı? -
Arkadaşım mutlaka cevap veren olacaktır. Ancak bosch buzdolabı alıpta memnun olan kimse yok çevremde. Teknik konulardaki veriler nette mevcut burada sorman gereken kullanıcı memnuniyeti olmalı bence. Ben de buzdolabımı değiştirmeyi düşünüyorum. 2000 ytl ye kadar olabildiğince büyük A sınıfı bir duzdolabı tavsiyesi benim içinde yararlı olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: tamay_aytam
Arkadaşım mutlaka cevap veren olacaktır. Ancak bosch buzdolabı alıpta memnun olan kimse yok çevremde. Teknik konulardaki veriler nette mevcut burada sorman gereken kullanıcı memnuniyeti olmalı bence. Ben de buzdolabımı değiştirmeyi düşünüyorum. 2000 ytl ye kadar olabildiğince büyük A sınıfı bir duzdolabı tavsiyesi benim içinde yararlı olur.
ilginiz için teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: bycelebi
merhabalar Bosch KDN 40V00 buzdolabı alıcam fakat biraz bilgiye ihtiyacım var.
enerji tipi nasıl elektirik tüketimi, garantisi kaç yıl ve önerileriniz nelerdir bu ürün ile ilgili.
ilgi ve alakanız için teşekkürler
enerji tüketimi a sınıfıdır 3 yıl garantisi var güzel dolaptır ben ksu-40u631 modelini kullanıyorum hacim olarak aynı kullanışlı dolaplar yeni evlenceksen yeterli olur siemenstede aynı modeli ufak tefek kodlama farkıyla bulabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: ner0_06
quote:
Orjinalden alıntı: bycelebi
merhabalar Bosch KDN 40V00 buzdolabı alıcam fakat biraz bilgiye ihtiyacım var.
enerji tipi nasıl elektirik tüketimi, garantisi kaç yıl ve önerileriniz nelerdir bu ürün ile ilgili.
ilgi ve alakanız için teşekkürler
enerji tüketimi a sınıfıdır 3 yıl garantisi var güzel dolaptır ben ksu-40u631 modelini kullanıyorum hacim olarak aynı kullanışlı dolaplar yeni evlenceksen yeterli olur siemenstede aynı modeli ufak tefek kodlama farkıyla bulabilirsin.
teşekkürler dolabı aldık çok memnunuz hacim olarak gayet geniş ve rafların cam olması ayrı bi tat katmış.
fazla ses çıkarıyo diyenler vardı fakat sadece belirli aralıklarla çalıştığında hafif bir ses çıkıyor ama çıkan bu ses o kadar rahatsız edici bir ses değil zaten 3 dk sonra falan susuyor.
-
Bu modele yaklaşık 1100-1300YTL verene kadar aynısı olan Profilo BD4305ANFE modelini 800-900YTL ye bulabilirsiniz. 1200YTL'ye çok daha güzel dolaplar var bu arada bence iyi bir seçim değil. Umarım sizdeki problemli çıkmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: candogan62
Bu modele yaklaşık 1100-1300YTL verene kadar aynısı olan Profilo BD4305ANFE modelini 800-900YTL ye bulabilirsiniz. 1200YTL'ye çok daha güzel dolaplar var bu arada bence iyi bir seçim değil. Umarım sizdeki problemli çıkmaz.
teşekkürler şuan çok memnunuz kullanmaktayız. -
Arkadaşlar 1300-2000 arası Bosch veya Arçelik marka buzdolabı öneriniz var mı?
Çift kapılı no-frost olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X