Şimdi Ara

BOSCH KDN64 VL 20N XL BUZDOLABI YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KDN64 VL 20N XL BU BUZDOLABI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI. TAVSİYE EDERMİSİNİZ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erder -- 13 Haziran 2014; 20:18:49 >

• daewoo nun korede ürettiği dolaptır tek eksi yanı ayar düğmesi buzluğunda o donabiliyormuş o şekilde çevrildiğinde kırılma yaşanmış yabancı forumlardan edindiğim bilgi bu yönde bunun haricinde bir eksisi yok
    bu nedenden bu dolabı elerseniz en iyi alternatif LG GR-M762 dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

daewoo nun korede ürettiği dolaptır tek eksi yanı ayar düğmesi buzluğunda o donabiliyormuş o şekilde çevrildiğinde kırılma yaşanmış yabancı forumlardan edindiğim bilgi bu yönde bunun haricinde bir eksisi yok
    bu nedenden bu dolabı elerseniz en iyi alternatif LG GR-M762 dir

Dondurucu ayarı da ekran üzerinden elektronik olarak yapılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    yok o öylede içinde cold vacation colder vb yazan bir çevirmeli anahtar var onu normalde alta değil buzluğa koymuşlar o da donma yapabiliyormuş tek eksi yanı bu dolabın
    iç resmini netten buldum ve dediğim yeri kırmızı ile işaretledim
     BOSCH KDN64 VL 20N XL   BUZDOLABI YARDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 13 Haziran 2014; 22:39:33 >
  • quote:

yok o öylede içinde cold vacation colder vb yazan bir çevirmeli anahtar var onu normalde alta değil buzluğa koymuşlar o da donma yapabiliyormuş tek eksi yanı bu dolabın

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• erder E kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta bu dolabın bir büyüğünü aldım, alırken muadili LG ile kıyasladım, malzeme kalitesinden dolayı Bosch tercih ettik. Tek dikkat etmeniz gereken ürün geldiğinde eve çıkartmadan kutuyu açtırıp arka tarafta yanlarda darbe olup olmadığını kontrol edin, arka kısma köpük konmadığı için fabrika yüklemeleri esnasında ezilme ( tırnak ucu gibi ) olabiliyor, benim ilk dolabı bu sebepten bugün değiştiriyorlar. Bizimkini nakliye yapan firma tespit edip söyledi.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    Benim dolap geldi, KDN74AL20N bir büyük model, buzluktaki ayar düğmesi yok, komprosör Panasonic, bir kaç gün kullanayım yorumlarımı yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu dugme cok kullanılan birseymiki?

• quote:

Orijinalden alıntı: promil06

quote:

bu dugme cok kullanılan birseymiki?

tatil modu soğuk daha soğuk seçeneği bu düğme asıl sıcaklık ayarı ön panelden yapılıyor fakat bunu çevirip kıran var donduğu için belki o kişinin hatası bile olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Benim dolap geldi, KDN74AL20N bir büyük model, buzluktaki ayar düğmesi yok, komprosör Panasonic, bir kaç gün kullanayım yorumlarımı yazarım.

çok güzel güle güle kullanın ben 77 cnm enindekini incelemiştim onda buzlukta düğme vardı ya hatayı fark edip düzelttiler ya da sadece 77 cm olan modelde var bu arada kompresör kıyakmış
  • Arkadaşlar KDN64VW20N modelini bu gün bosch bayiinden görüp dış görünüş itibari ile beğendik fakat kullanan ve bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyaç var özellikle kullanan arkadaşlar izlenimlerini esirgemezse sevinirim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.