Bildirim
BOSCH KDN64 VL 20N XL BUZDOLABI YARDIM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daewoo nun korede ürettiği dolaptır tek eksi yanı ayar düğmesi buzluğunda o donabiliyormuş o şekilde çevrildiğinde kırılma yaşanmış yabancı forumlardan edindiğim bilgi bu yönde bunun haricinde bir eksisi yok
bu nedenden bu dolabı elerseniz en iyi alternatif LG GR-M762 dir -
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
daewoo nun korede ürettiği dolaptır tek eksi yanı ayar düğmesi buzluğunda o donabiliyormuş o şekilde çevrildiğinde kırılma yaşanmış yabancı forumlardan edindiğim bilgi bu yönde bunun haricinde bir eksisi yok
bu nedenden bu dolabı elerseniz en iyi alternatif LG GR-M762 dir
Dondurucu ayarı da ekran üzerinden elektronik olarak yapılıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
yok o öylede içinde cold vacation colder vb yazan bir çevirmeli anahtar var onu normalde alta değil buzluğa koymuşlar o da donma yapabiliyormuş tek eksi yanı bu dolabın
iç resmini netten buldum ve dediğim yeri kırmızı ile işaretledim
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben geçen hafta bu dolabın bir büyüğünü aldım, alırken muadili LG ile kıyasladım, malzeme kalitesinden dolayı Bosch tercih ettik. Tek dikkat etmeniz gereken ürün geldiğinde eve çıkartmadan kutuyu açtırıp arka tarafta yanlarda darbe olup olmadığını kontrol edin, arka kısma köpük konmadığı için fabrika yüklemeleri esnasında ezilme ( tırnak ucu gibi ) olabiliyor, benim ilk dolabı bu sebepten bugün değiştiriyorlar. Bizimkini nakliye yapan firma tespit edip söyledi. -
Benim dolap geldi, KDN74AL20N bir büyük model, buzluktaki ayar düğmesi yok, komprosör Panasonic, bir kaç gün kullanayım yorumlarımı yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
yok o öylede içinde cold vacation colder vb yazan bir çevirmeli anahtar var onu normalde alta değil buzluğa koymuşlar o da donma yapabiliyormuş tek eksi yanı bu dolabın
bu dugme cok kullanılan birseymiki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: promil06
quote:
bu dugme cok kullanılan birseymiki?
tatil modu soğuk daha soğuk seçeneği bu düğme asıl sıcaklık ayarı ön panelden yapılıyor fakat bunu çevirip kıran var donduğu için belki o kişinin hatası bile olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: sercos
Benim dolap geldi, KDN74AL20N bir büyük model, buzluktaki ayar düğmesi yok, komprosör Panasonic, bir kaç gün kullanayım yorumlarımı yazarım.
çok güzel güle güle kullanın ben 77 cnm enindekini incelemiştim onda buzlukta düğme vardı ya hatayı fark edip düzelttiler ya da sadece 77 cm olan modelde var bu arada kompresör kıyakmış -
Arkadaşlar KDN64VW20N modelini bu gün bosch bayiinden görüp dış görünüş itibari ile beğendik fakat kullanan ve bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyaç var özellikle kullanan arkadaşlar izlenimlerini esirgemezse sevinirim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X