Şimdi Ara

Bosch KDV58AL30N Buzdolabı YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch KDV58AL30N buzdolabı almayı düşünüyoruz.Özel bir nedeni yok. 400l hacim, A++ enerji sınıfı, inox, Bosch, 1600tl olması bizim için olumlu özellikleri. Bu dolabı kullanan varsa yorumunu ve ya bu dolaba benzer başka tavsiyeleriniz varsa öğrenmek istiyorum.

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/low-frost/KDV58AL30N.html

• Ben olsam KGE58AL30N modelini seçerdim. Size bu model daha kullanışlı geldise de tercihiniz güzel.
  • neden bu modeli önerdiniz?
  • Şuan bosh un buzlugu üstte olan en üst modeli lo frost olarak bu model var. Bende KDV58AL30N alayim mi diyorum ama karar veremedim. Kullananlar yorumlarda sevinirim.

Yada bunun yerine başka marka model mi onerirsiniz? No frost olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDV58AL30N ve lg gc-m502hqhm arasında kaldım bende.

modelin siemensteki karşılığının (KD58VAL30N) üretimi bitti dedi bayisi, aslında ilk ona bakmıştım.
  • stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Yeni model mi gelecek acaba

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    no-frostlarda yeni modeller geldi ancak low frost makinelerde yeni model olmayacak dediler.
    hem crisperbox hem de chillerbox olup da kombi tip olmayan başka seçenek yok malesef. bu can sıkıcı.
    bsh no-frostlar da önerilmediği için lg'ye yöneldim
    LG olursa bende B702HSPM dusunurum ama iki yıl önceye gore neredeyse 800-1000 lira gibi fiyatı artmış durumda.

Su sebili kullanışlı mi, yoksa koku yapmaması, daha sessiz ve daha tazelik olur diye bosh low frostmu alsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 28 Haziran 2015; 17:26:28 >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    aslında 702 daha mantıklı ancak iki kişi olacağız, bizim için çok büyük. 502 çin, 702 kore üretimi
    su sebilinin koku yaptığına dair yorumlar da var. bence çok da gerekli değil zaten

makinelere yerinde bakın derim eğer bakmadıysanız. 702 gerçekten geniş bir cihaz.
    Bende iki kişinin ama memleketten malzeme gelir vs buzluk gerekli oluyor. LG bulunduğum şehirde olmadığından inceleyemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.