Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

Maşallah canavar gibiymiş :) Benim faturalarımda zamma rağmen ortalama 10TL civarı bir düşüş oldu diyebilirim. Eski Samsung No Frost buzdolabım ne kadar harcıyordu bilmiyorum. Bu buzdolabını yerine yerleştirip 1 gün kadar bekledikten sonra ertesi günkü ölçümlerinizi yaparsanız aydınlatıcı olur.

Ben buzdolabını ilk aldığımda +5, -18'C olarak ayarlamıştım. Annem buzdolabı kısmını kahvaltılık malzemelerle çok doldurduğundan ve dondurucuda yaptığı stoğu bitirdiğinden (resimlerde görünenler bitti) ayarı +4 ve -16'C olarak değiştirdim. Şu an dondurucuda en fazla 1-2 ay saklanacak türden günlük gıdalar durduğu için -16'C kafi diye düşündüm. Annem kış için besin hazırladığında yine -18 yaparım.

Yıllık,"485 Kwh " elektrik tüketiminin ,Aylık olarak faturaya yansıması ne olur acaba?

• candoğan hocam inceleme mükemmel :) benm buzdolabı da arıza yaptı soğutması kötü, bu dolabı ciddi düşünüyorum... ELECTROLUX END44500X modeli nasıldır senn dolaba kıyasla..darty de 1525 lira taksitli fiyatı
  • Sizin sorduğunuz dolabın toplam Hacmi : 435 Lt ,Enerji Tüketimi : 1.20 kWh / 24 saat. Bosch ise Toplam brüt hacmi: 513Lt ,Enerji olayı ise kWh/yıl: 0.78 kWh.
  • arkadaşlar candogan62 tavsiyesine uydum bende bu buzdolabını Çorum bosh bayiden pazarlıkla 1380TL. 10 taksite aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

candoğan hocam inceleme mükemmel :) benm buzdolabı da arıza yaptı soğutması kötü, bu dolabı ciddi düşünüyorum... ELECTROLUX END44500X modeli nasıldır senn dolaba kıyasla..darty de 1525 lira taksitli fiyatı

Electrolux'ün o modelini kesinlikle düşünmeyin. Fason Vestel üretimidir, Electrolux ile bir ilgisi yoktur.

Benim buzdolabıma alternatif olarak Arçelik üretimi Grundig 4780I ve Samsung RL62ZBSW var bence. Gerisiyle kıyaslamak manasız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaptiye05

arkadaşlar candogan62 tavsiyesine uydum bende bu buzdolabını Çorum bosh bayiden pazarlıkla 1380TL. 10 taksite aldım.

Hayırlı olsun, benim nakit aldığım fiyatı siz 10'a böldürmüşsünüz :) Ben acele ettim biraz :)
  • quote:

quote:

arkadaşlar candogan62 tavsiyesine uydum bende bu buzdolabını Çorum bosh bayiden pazarlıkla 1380TL. 10 taksite aldım.

Hayırlı olsun, benim nakit aldığım fiyatı siz 10'a böldürmüşsünüz :) Ben acele ettim biraz :)

hocam konuyla alakasız ama size hemen ulasıyım diye
    bugun siparişi geçmem lazım.

bu iki nofrost combi arasında kararsiz kaldım 1. linkteki A++ ama daha ucuz, 2.si ise A
    neden olabilir anlamadım.

2.sini fiilen medimarktta gormus ve beğenmiştim ama şimdi tesaduf eseri 1.linkteki A++ modeli gordum kafam karıştı.

http://www.profiloshop.com/Profilo-BD3058W3VV-cift-Kapili-Kombi-Buzdolaplari_238.html#0
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Buzdolabi-BD5701XNF_226.html#0

• Arkadaşlar buzdolabının soğutucu kısmı kaç derece olmalı. Ben 4 derece yaptım ama yiyecekler buz gibi. Sizin soğutucu ve dondurucu sıcaklık dereceleriniz nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

candoğan hocam inceleme mükemmel :) benm buzdolabı da arıza yaptı soğutması kötü, bu dolabı ciddi düşünüyorum... ELECTROLUX END44500X modeli nasıldır senn dolaba kıyasla..darty de 1525 lira taksitli fiyatı

Electrolux'ün o modelini kesinlikle düşünmeyin. Fason Vestel üretimidir, Electrolux ile bir ilgisi yoktur.

Benim buzdolabıma alternatif olarak Arçelik üretimi Grundig 4780I ve Samsung RL62ZBSW var bence. Gerisiyle kıyaslamak manasız olur.

teşekkur ederim cevap içn..gereksiz bir soru olabilir ama buzmatik olayı benim çok hoşuma gidiyor ama bu modelde yok...buzmatikler satılıyor mu piyasada? monte edilmese bile buzluga koysak olmaz mı...

yukardaki modellerden hariç sharplar da düşünülebilir mi? sjpt 59wh aynı fiyata geliyor hemen hemen...kombi tipinden vazgerçersem düşünülebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

hocam konuyla alakasız ama size hemen ulasıyım diye
    bugun siparişi geçmem lazım.

bu iki nofrost combi arasında kararsiz kaldım 1. linkteki A++ ama daha ucuz, 2.si ise A
    neden olabilir anlamadım.

2.sini fiilen medimarktta gormus ve beğenmiştim ama şimdi tesaduf eseri 1.linkteki A++ modeli gordum kafam karıştı.

http://www.profiloshop.com/Profilo-BD3058W3VV-cift-Kapili-Kombi-Buzdolaplari_238.html#0
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Buzdolabi-BD5701XNF_226.html#0

Uppp,.,

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Arkadaşlar buzdolabının soğutucu kısmı kaç derece olmalı. Ben 4 derece yaptım ama yiyecekler buz gibi. Sizin soğutucu ve dondurucu sıcaklık dereceleriniz nasıl?

buz gibi olduysa 5 dereceye getirin
  • 58AL30N Modelini Dün Darty 1600 TL ye taksitle satıyordu.
    Bugün bayiye sordum 1500TL nakit fiyatını bıraktı.
    1650TL de normal taksitli fiyatı ama 1600e bırakır yani.
  • quote:

teşekkur ederim cevap içn..gereksiz bir soru olabilir ama buzmatik olayı benim çok hoşuma gidiyor ama bu modelde yok...buzmatikler satılıyor mu piyasada? monte edilmese bile buzluga koysak olmaz mı...

yukardaki modellerden hariç sharplar da düşünülebilir mi? sjpt 59wh aynı fiyata geliyor hemen hemen...kombi tipinden vazgerçersem düşünülebilir mi?

Eski buzdolabınızdaki buzmatiği de alıp bu ürünün çekmecesine koyabilirsiniz.

Kombi tipinden vazgeçerseniz Sharp elbette düşünülebilir.
  • quote:

Arkadaşlar buzdolabının soğutucu kısmı kaç derece olmalı. Ben 4 derece yaptım ama yiyecekler buz gibi. Sizin soğutucu ve dondurucu sıcaklık dereceleriniz nasıl?

Ben de 4'C yapmıştım başta, ama çok fazla soğuk geldi 5'C ye almıştım.

Dolapta 3-4 haftadır duran kaşar peynirinin hafiften küflendiğini gören annem daha soğuk olsun oğlum deyince tekrar 4'C yaptım. Birkaç gündür dolabın içi yine epey soğuk :)
  • quote:

quote:

Ben de 4'C yapmıştım başta, ama çok fazla soğuk geldi 5'C ye almıştım.

Dolapta 3-4 haftadır duran kaşar peynirinin hafiften küflendiğini gören annem daha soğuk olsun oğlum deyince tekrar 4'C yaptım. Birkaç gündür dolabın içi yine epey soğuk :)

Aynen hocam 4derece yapınca hakikaten soğuk oluyor. Bende öğle vakti 6 derece ye yükselttim aslında hala soğuk gibi görünüyor daha fazla yükseltsem yiyeceklerin bozulmasından korkuyorum. Şu anda 6derece de bakalım bir sorun çıkmaz inş.

• Bence 5'C yapın. Çok soğuk gelirse 6'C, yiyecekler kısa sürede bozuluyorsa 4'C'ye alırsınız.
  • Candoğan bey merhaba

Profilo Profilo BD3058L3AV dolap ile bunun arasında bir fark varmıdır acaba ?

Şuan 1380 Tl olara gözüküyorhttp://www.profiloshop.com/Profilo-BD3058L3AV-cift-Kapili-Kombi-Buzdolaplari_237.html adresinde.

Eğer bir farkı yok ise alacağım.
  • ilk safyadaki fotolardan bakı nca kapı raflarının profil tarafı gri serit ok de, rafın kendisi mavi degil gibi gorunuyor?
    bugun mediamarktta aynı mdoele baktım mavi raflı ve gri proflliydi cok guzel gorunuyordu da.
  • quote:

ilk safyadaki fotolardan bakı nca kapı raflarının profil tarafı gri serit ok de, rafın kendisi mavi degil gibi gorunuyor?
    bugun mediamarktta aynı mdoele baktım mavi raflı ve gri proflliydi cok guzel gorunuyordu da.

Hafif mavimsi bir şeffaflık var kapı raflarında.
  • quote:

quote:

ilk safyadaki fotolardan bakı nca kapı raflarının profil tarafı gri serit ok de, rafın kendisi mavi degil gibi gorunuyor?

Hafif mavimsi bir şeffaflık var kapı raflarında.

Hocam merhaba

Profilonun beyazı ile inox modeli arasında herhalde bayağı fark var.
    İç dizaynı soğutucu bölümlerindeki sıcaklık ayarı ve tatil modu.

Profilonun inox modeli ile profilonun inox modeli arasında hiçbir fark yok ise alacağım :)
    Boşuna 250 tl faladan ödemeye gerek yok diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.