Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

ilk safyadaki fotolardan bakı nca kapı raflarının profil tarafı gri serit ok de, rafın kendisi mavi degil gibi gorunuyor?
    bugun mediamarktta aynı mdoele baktım mavi raflı ve gri proflliydi cok guzel gorunuyordu da.

Hafif mavimsi bir şeffaflık var kapı raflarında.

anladım hocam, bugun içine baktık cok begendik.

hocam mediamarktta etiketi vardı MADE in GErmany yazıyordu.
    emin misiniz acaba cerkezkoy uretimi oldugununa?

• @candogan62

pm lütfen
  • hocam en önemli soru :

bosch kendi A+ no frost combilerini 2000 ytl ustunde satarken,
    neden yanına A++ 1400 ytl lik bu ürünü koyup kendi no frost satışlarını bu kadar kesiyor?
  • quote:

hocam en önemli soru :

neden yanına A++ 1400 ytl lik bu ürünü koyup kendi no frost satışlarını bu kadar kesiyor?

Ürün satılıyor mu? Satılıyor. Firmalar bence buna bakıyor.

1700 tl'den sonra bence Türkiye geneline bakarsanız biraz fiyat yüksek kalıyor.

Yani 1000-1700 tl arası dolapların daha çok satacağını düşünüyorum.

Yani örneğin Samsung Galaxy Ace telefon 580 tl diyelim. Galaxy üst sınıf telefon 1500 civarı. 580 tlden yüksek satış firma için yine iyi bir kar demek.

• candogan62 ile iletişim kuramadık ama sağlık olsun :))

191 cm yükseklik nedeniyle mutfak dolaplarında değişiklik yapmayı ve 77 cm derinlik nedeniyle mekanda
    daralmayı da göze alarak dün aynı dolabın Siemens olanını 1400 tl / 12 taksit olarak aldım.Bulaşık makinası da
    aynı marka olduğu için Siemens'i tercih ettim.

Sabah saatlerinde mutfak dolabını sökme-marangozda 2,5 lt kola ile boyunu kısaltma ve takma işlemi
    tamamlandı,öğleden sonra servis cihazı getirdi.kapı yönü değişimi ve tanıtım yapıldı.servis elemanı gittikten sonra
    cihazı kontrol ederken üstte kapı menteşesini kapatan plastik kapağın boşta olduğunu gördüm.kapı değişimi sırasında
    kapağı söküp takarken iki tırnaktan biri kırılmış.çağrı merkezini aradım,durumu anlattım,10 dk içinde servis
    elemanı yeni kapakla birlikte geldi ve özür dileyerek değiştirdi..
    cihaz görünüm olarak güzel,plastik kalitesi ortalama düzeyde asla vasat değil..çalıştırdıktan bir süre sonra
    arka yüzeyde kırağılanma yaptı,çok sessiz çalışma sesi duyulmuyor,ilk izlenimler bunlar..

fab değeri:2.1 kw günlük tüketimi olan eski cihazı balkonda kiler dolabı yaptık..0.78 kw tüketime sahip
    yeni cihazın faturaya yansımasını ileride göreceğim.aslında 40N modelini (0.53 kw) almayı düşündüm ama aradaki
    fiyat farkı uzun sürede geri alınacağı için vazgeçtim..bu cihazla aynı hacim ve tüketime sahip no frostlar fiyat olarak
    çok yukarıda ve aradaki farkla rahatlıkla ortalama bir çamaşır makinası ya da 32 inç lcd alınabilir..(şahsi fikrim)

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 22 Nisan 2012; 0:14:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

hocam en önemli soru :

Yani örneğin Samsung Galaxy Ace telefon 580 tl diyelim. Galaxy üst sınıf telefon 1500 civarı. 580 tlden yüksek satış firma için yine iyi bir kar demek.

hocam vbuna katılmıyorum,
    her zaman yuksek fiyatlı amiral gemileri en önemlidir, kar marjı daha yuksektir genelde.

samsung o telefonu 580 ytl ye satıyor ama amiral gemisi Galaxy S2 (bende var) 1600ytl amaa aralarında dehset farklar koymayı unutmuyor! (bunları sayabilirim.)

ve işte nofrostla low frost bosch arasındaki bu fark nedir? olmalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

hocam en önemli soru :

hocam vbuna katılmıyorum,
    her zaman yuksek fiyatlı amiral gemileri en önemlidir, kar marjı daha yuksektir genelde.

samsung o telefonu 580 ytl ye satıyor ama amiral gemisi Galaxy S2 (bende var) 1600ytl amaa aralarında dehset farklar koymayı unutmuyor! (bunları sayabilirim.)

ve işte nofrostla low frost bosch arasındaki bu fark nedir? olmalı

Mesela üst sınıf Xl XXL dolapları LG üretiyor. Ama LG'den daha pahalı :)

• Bosch Kge58Aw40N Lowfrost Soğutucu

Şuanda Evimisterde kampanyadan Genel Toplam: 1.479,20 TL ye alınabiliyor.

İhtiyacı olan kaçırmasın derim :)
  • Bosch Kge58Aw30N Lowfrost Soğutucu 1.151 TL ye geliyor arkadaşlar fiyatlar çok deli :)
  • Ürün adı Bosch Kge58Al30N Lowfrost Soğutucu 1.359,19 TL

Arkadaşlar şimdi bir adet aldım.
    Bu fiyata herhalde kimse vermez diye düşünüyorum :)
    Aslında no frost alacaktım ama low frost daha cazip şuanda.

Grisine 1360 TL verdimki şuan 1600tlden aşağı veren yer ben araştırmalarımda bulamamıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Bosch Kge58Aw40N Lowfrost Soğutucu

Benim dolaba bir kulp bulup iade mi etsem :)))

Şaka bir yana ben 40N modeli daha geç çıkar diye düşünüyordum. Almanya'daki modeller artık ülkemizde de yaklaşık aynı zamanda çıkıyor.
  • quote:

quote:

Bosch Kge58Aw40N Lowfrost Soğutucu

Benim dolaba bir kulp bulup iade mi etsem :)))

Şaka bir yana ben 40N modeli daha geç çıkar diye düşünüyordum. Almanya'daki modeller artık ülkemizde de yaklaşık aynı zamanda çıkıyor.

Ya aslında 40 olan modeli 1480TL
    30 un da grisi 1360 TL

Sıf gri olsun diye 30 almak zorunda kaldım yoksa 40ı alacaktım bende :)

Bosch Kgn56A01Ne modelini de evde 2 yıldan fazladır kullanıyoruz ve çok mennunuz.
    Fiyatı 1260 TL şuan hemde nofrost ama sıf enerji ve Gri olması yönünden bunu seçmek zorunda kaldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

candogan62 ile iletişim kuramadık ama sağlık olsun :))

191 cm yükseklik nedeniyle mutfak dolaplarında değişiklik yapmayı ve 77 cm derinlik nedeniyle mekanda
    daralmayı da göze alarak dün aynı dolabın Siemens olanını 1400 tl / 12 taksit olarak aldım.Bulaşık makinası da
    aynı marka olduğu için Siemens'i tercih ettim.

Sabah saatlerinde mutfak dolabını sökme-marangozda 2,5 lt kola ile boyunu kısaltma ve takma işlemi
    tamamlandı,öğleden sonra servis cihazı getirdi.kapı yönü değişimi ve tanıtım yapıldı.servis elemanı gittikten sonra
    cihazı kontrol ederken üstte kapı menteşesini kapatan plastik kapağın boşta olduğunu gördüm.kapı değişimi sırasında
    kapağı söküp takarken iki tırnaktan biri kırılmış.çağrı merkezini aradım,durumu anlattım,10 dk içinde servis
    elemanı yeni kapakla birlikte geldi ve özür dileyerek değiştirdi..
    cihaz görünüm olarak güzel,plastik kalitesi ortalama düzeyde asla vasat değil..çalıştırdıktan bir süre sonra
    arka yüzeyde kırağılanma yaptı,çok sessiz çalışma sesi duyulmuyor,ilk izlenimler bunlar..

fab değeri:2.1 kw günlük tüketimi olan eski cihazı balkonda kiler dolabı yaptık..0.78 kw tüketime sahip
    yeni cihazın faturaya yansımasını ileride göreceğim.aslında 40N modelini (0.53 kw) almayı düşündüm ama aradaki
    fiyat farkı uzun sürede geri alınacağı için vazgeçtim..bu cihazla aynı hacim ve tüketime sahip no frostlar fiyat olarak
    çok yukarıda ve aradaki farkla rahatlıkla ortalama bir çamaşır makinası ya da 32 inç lcd alınabilir..(şahsi fikrim)

düzeltme: yazım hatası

Mesajınıza halen bakamadım özür dilerim. Ancak cihazı sağ salim kurdurup kullanmanıza sevindim. Dilerim memnuniyetiniz halen devam eder.

Dolap son derece sessiz ve eski dolaplar gibi ritimli kompresör sesi çıkarmıyor. Fan motoru çalışıyormuş gibi sabit bir vızıldama sesi var. Arada çalışırken basınç farkından kaynaklı olduğunu düşündüğüm inleme sesi yapıyor kesintili olarak.

Ben sadece sebzelik kalitesini vasat buldum. O da ray üzerinden çekilip itildiğinden plastik aksama yüklenilmesi sözkonusu değil. O yüzden rahatım. Bunun dışında kapı rafları, kulpları, chiller ve dondurucu çekmeceleri normalin üstünde oldukça sağlam. Üst dondurucu çekmecesini raylı yapsalar daha iyi olurmuş. Yüklüyken birden çekince biraz aşağı sarkıyor, bu da insanda kayıp düşecekmiş izlenimi yaratıyor; ama düşmüyor orası ayrı :)

Anlık soğukluğu göstermemesi, arka kondanser telleri ve motorun açıkta olması gibi eksilerini 1380TL'lik A++ sınıfı, 513lt hacimli ve rakipsiz full aksesuarlı dijital bir buzdolabı için normal görüyorum.

• quote:

hocam en önemli soru :

Ürün Almanya üretimi değil. Yerli üretimdir.

Emin olun Bosch o 2000TL'lik kalitesiz no frostlarını bu ürünlerden çok daha fazla satıyordur. Hangi ürün çok tercih edilirse onun fiyatı her zaman yükselir.

Bu ürün Low Frost olması nedeniyle zaten baştan önyargı kurbanı oluyor diyebilirim. Teknomarketlerin hiçbirinde göremedim halen.

Bu modelin kapı kollarının kalınlığı bile no frost modellerin 2 katı kadar. No frost kombi modellerin dondurucu çekmeceleri çıtkırıldım dururken bundaki taş gibi. No frostlarda sebzelik küçük, sıfır derece bölümü büyük. Bunda ise tam tersine sebzelik kocaman, olması gereken de bu zaten. Kapıların kendi kalınlığı bile güven verici. Bosch no frostlardaki kapı inceliği de beni her zaman rahatsız etmiştir. Dondurma performansı ve düşük tüketim konularına girmeme zaten gerek yok sanırım :)

Kısacası bu ürün varken no frost kombi modeli seçmek akıl karı değil. Ancak emin olun o modeller her zaman daha fazla sattı ve satacak.

Zaten bu forumda neyi öneriyorsam ve beğeniyorsam piyasada her zaman azınlıkta kalıyor. Beyaz eşya piyasasının %80'inden fazlası çöplükten ibaret. Bunu, hele ki son 1-2 sene için, rahatlıkla söyleyebilirim.

• quote:

Bosch Kge58Aw30N Lowfrost Soğutucu 1.151 TL ye geliyor arkadaşlar fiyatlar çok deli :)

hocam 1439ytl yazıyor, nasıl o fiyata geliyor?
  • Hocam bu dolaplar şehir şebekesinin dandikliğinden dalgalı olmasından dolayı zamanla haddinden fazla ses yapacak mı?
  • dün evi tuttuk sonunda :) mutfak dolabında buzdolabı için yer ayrılmış, şimdi candoğan beye sormak isterim, bu cihazın verimli bir şekilde çalışabilmesi için mutfak dolabında bırakılan boşluğun en*boy*derinlik olarak ne kadar olması gerekir. ısınan havanın uzaklaşması, arka tellerden ısı sirkülasyonunun rahatça olması vs...
  • quote:

quote:

Bosch Kge58Aw30N Lowfrost Soğutucu 1.151 TL ye geliyor arkadaşlar fiyatlar çok deli :)

hocam 1439ytl yazıyor, nasıl o fiyata geliyor?

Sepete ekleyip kupon koduna EVIMAXESS yazarsanız fiyat düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Hocam bu dolaplar şehir şebekesinin dandikliğinden dalgalı olmasından dolayı zamanla haddinden fazla ses yapacak mı?

Kompresör sesinin voltaj dalgalanmasıyla alakası olacağını sanmıyorum. Bizim Ataşehir'de de özellikle gece çok fazla voltaj dalgalanması ve kesintisi oluyor. Buna rağmen çok şükür hiçbir eşyamız bozulmadı.
  • quote:

quote:

hocam en önemli soru :

Ürün Almanya üretimi değil. Yerli üretimdir.

Emin olun Bosch o 2000TL'lik kalitesiz no frostlarını bu ürünlerden çok daha fazla satıyordur. Hangi ürün çok tercih edilirse onun fiyatı her zaman yükselir.

Bu ürün Low Frost olması nedeniyle zaten baştan önyargı kurbanı oluyor diyebilirim. Teknomarketlerin hiçbirinde göremedim halen.

Bu modelin kapı kollarının kalınlığı bile no frost modellerin 2 katı kadar. No frost kombi modellerin dondurucu çekmeceleri çıtkırıldım dururken bundaki taş gibi. No frostlarda sebzelik küçük, sıfır derece bölümü büyük. Bunda ise tam tersine sebzelik kocaman, olması gereken de bu zaten. Kapıların kendi kalınlığı bile güven verici. Bosch no frostlardaki kapı inceliği de beni her zaman rahatsız etmiştir. Dondurma performansı ve düşük tüketim konularına girmeme zaten gerek yok sanırım :)

Kısacası bu ürün varken no frost kombi modeli seçmek akıl karı değil. Ancak emin olun o modeller her zaman daha fazla sattı ve satacak.

Zaten bu forumda neyi öneriyorsam ve beğeniyorsam piyasada her zaman azınlıkta kalıyor. Beyaz eşya piyasasının %80'inden fazlası çöplükten ibaret. Bunu, hele ki son 1-2 sene için, rahatlıkla söyleyebilirim.

hocam bilgiler icin saol, son kez tekrar sunu soriyim: bu hafif kiragilanma sogutucu bolumde miydi?bunun yiyeceklere olumsuz etkisi olur mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.