Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul37

Candogan beye ve tüm arkadaslara tesekkürler.4-5aylık takipten sonra nihayet evimisterden 40n +++plusplusplus modelini sipariş etmiş bulunmaktayım. İnsallah hayırlısıyla teslim alır,sorunsuz kullanmak nasib olur sipariş veren herkese.(amin)
    40n i tercih sebebi,buzdolabı 24saat çalışan tek beyaz esya ve 6-7 yıllık surecten sonra insallah daha avantajlı olacaktır diye düsünmekteyim. Elektrik fiyatlarının da malasef ilerleyen senelerde artacagını öngorerek tassaruf miktarının yükselecegini düşündüm. 30n ile aradaki 330tl fiyat farkını da zaten 12taksitte ödeyecegimden makul geldi. Herkes kendi bakış açısından doğru olanı sececektir. Umarım sorun yasamadan teslim alır ve kullanırız.

hocam kaca geldi fiyat? evimisterda bi kampanyalar vardı galıba da.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Candogan beye ve tüm arkadaslara tesekkürler.4-5aylık takipten sonra nihayet evimisterden 40n +++plusplusplus modelini sipariş etmiş bulunmaktayım. İnsallah hayırlısıyla teslim alır,sorunsuz kullanmak nasib olur sipariş veren herkese.(amin)
    40n i tercih sebebi,buzdolabı 24saat çalışan tek beyaz esya ve 6-7 yıllık surecten sonra insallah daha avantajlı olacaktır diye düsünmekteyim. Elektrik fiyatlarının da malasef ilerleyen senelerde artacagını öngorerek tassaruf miktarının yükselecegini düşündüm. 30n ile aradaki 330tl fiyat farkını da zaten 12taksitte ödeyecegimden makul geldi. Herkes kendi bakış açısından doğru olanı sececektir. Umarım sorun yasamadan teslim alır ve kullanırız.

1479,20tl yani nisan kampanyasında indirimde olan 30n (1449tl) arasında fiyat farkı neredeyse yok.

• quote:

quote:

quote:

1479,20tl yani nisan kampanyasında indirimde olan 30n (1449tl) arasında fiyat farkı neredeyse yok.

2 dolap arası fark A++ vs A+++ olmasından baska nedir? aksesuar olarak filan mesela var mı fark acaba? ( bu arada + fark olmasının nedeni kompresor mu duvar kalınlıgı fılan mı ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 dolap arası fark A++ vs A+++ olmasından baska nedir? aksesuar olarak filan mesela var mı fark acaba? ( bu arada + fark olmasının nedeni kompresor mu duvar kalınlıgı fılan mı ki

Bu konuyu bir bilene sormalı.. Candoğan bey sanırım konuya vakıftır, yada en azından fikir verebilir bize.

• A+++ olan modele bakamadım henüz ama muhtemelen kullanılan kompresör aynıdır.

Buzdolabı elektronik kontrollü olduğundan yazılım ayarları ve yalıtımla tüketimi düşütmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

Herhangi bir aksesuar veya görünüm farkı yok.
  • candoğan hocam, daha önce samsung tavsiyen ile buzdolabı sahibi olmuştum. şimdi bosch almışsın. aklım karıştı. şimdiki tavsiyeni almak isterim. bu konuda yeni açtığım bir başlık var, cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar Ben genişliği en fazla 70cm olan kombi tipi no-frost buzdolabı istiyorum.
    Fakat bulamıyorum :)
    Samsung RL62ZBPN alacaktım tüm kararımı vermiştim ama çok genişmiş bu.
    Brüt (GxYxD) 879 x 1.906 x 766 mm

Önerebileceğini başka bir model var mı ?2200TL ye kadar bütçem var.

profilo bd5772 modeline bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy3304

quote:

Arkadaşlar Ben genişliği en fazla 70cm olan kombi tipi no-frost buzdolabı istiyorum.

Teşekkürler.

Ben KGE58al30n aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

A+++ olan modele bakamadım henüz ama muhtemelen kullanılan kompresör aynıdır.

Buzdolabı elektronik kontrollü olduğundan yazılım ayarları ve yalıtımla tüketimi düşütmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

daha fazla PÜ basmak yetmez cunku bence, zaten öyle olsa basitce kullanırlar hepsini 40 modeli gibi yaparlardı.
    duvar kalınlıgı degistirmek olabilir belki.

magazada aynı anda goremedim yoksa kompresörlerini karşılaştırıcatım.

ama artık aldım, 30 modelini :))
    harika bir goruntusu var ısıgı cok guzel ayrıca raflarındaki ayrıntı ve işçiliği de cok beğendim.
    buzmatık yok ama o boschun dıger modellerınde de yoktu sanırım. ))
  • quote:

daha fazla PÜ basmak yetmez cunku bence, zaten öyle olsa basitce kullanırlar hepsini 40 modeli gibi yaparlardı.

harika bir goruntusu var ısıgı cok guzel ayrıca raflarındaki ayrıntı ve işçiliği de cok beğendim.

hocam sende de benim gibi bu buzmatik sevdası var :D buzluga bi tane koymak istiyorum, varsın tavana monte olmasın.. ama satılmıyor sanırım..2.elcilerden çıkma mı bulacaz?
  • quote:

A+++ olan modele bakamadım henüz ama muhtemelen kullanılan kompresör aynıdır.

Sayın candoğan arkadaşım anladığım kadarıyla sen bu elektronik konusunda bayağı iyisin rica edeceğim kardeş bize bi yardımcı ol buzdolabı konusunda özellikle no frost ve büyük hacimli dolaplara bakıyoruz nişanlım gardırop tipi dolapları beğeniyor tavsiye edersen bi model çok müteşekkir olurum ama şart değil tabiki diğer modellerde olur bide ankastre fırın bakıyoruz seramik mi alsak ocağı elektro turbo mu yoksa multifonksiyonel mi almak lazım bilemedik.bütçe sorun olmaz çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece buzdolabi 3000 e kadar fırın ocak 2500 e kadar olabilir. lütfen kardeş bizimle bi ilgilen acil sayılır 1 -2 haftada karar vermem lazım şimdiden teşekkürler:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy3304

quote:

sayın candoğan bey eteksenbey arkadaşlar bize yardım edecek biri yok mu buzdolabı konusunda özellikle no frost ve büyük hacimli dolaplara bakıyoruz nişanlım gardırop tipi dolapları beğeniyor tavsiye edersen bi model çok müteşekkir olurum ama şart değil tabiki diğer modellerde olur bide ankastre fırın bakıyoruz seramik mi alsak ocağı elektro turbo mu yoksa multifonksiyonel mi almak lazım bilemedik.bütçe sorun olmaz çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece buzdolabi 3000 e kadar fırın ocak 2500 e kadar olabilir. lütfen arkadaşlar bizimle bi ilgilenin acil sayılır 1 -2 haftada karar vermem lazım şimdiden teşekkürler:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

quote:

hocam sende de benim gibi bu buzmatik sevdası var :D buzluga bi tane koymak istiyorum, varsın tavana monte olmasın.. ama satılmıyor sanırım..2.elcilerden çıkma mı bulacaz?

bilmem ki nerden bulucaz,

bi yere sabit olmazsa kulaınımı pratık de olmayabilir ))

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Hocam bu dolaplar şehir şebekesinin dandikliğinden dalgalı olmasından dolayı zamanla haddinden fazla ses yapacak mı?

Kompresör sesinin voltaj dalgalanmasıyla alakası olacağını sanmıyorum. Bizim Ataşehir'de de özellikle gece çok fazla voltaj dalgalanması ve kesintisi oluyor. Buna rağmen çok şükür hiçbir eşyamız bozulmadı.

candogan ustad benım buzdolabı dınlenmeden calısmaya gecınce sesı bıraz fazla cıkmaya basladı son zamanlarda neden olabılır.ses sonradan dusuyor ama bu seferde no frost fanının ugultusu duyuluyor.voltajlar cok dengesız olabılırmı.servıs normal dedı.

Bu ses olayıyla alakalı yorumu olan var mı?

• Bu buzdolabından ben de aldım evimister'den indirimle birlikte 1150 tl ye geldi.A++ olması ve 519 litrelik hacmi için bunu seçtim bir de özellikle derin dondurucu olması beni cezbetti. Buradaki bayiyle de görüşmüştüm almadan 1500 tl fiyat vermişlerdi.Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi dolabı aldığıma inanıyorum.Şimdi sıra evimistrer in bitmek tükenmek bilmeyen ''Ürünleriniz tedarik ediliyor''aşamasında olsun bekleyecez mecbur
    Bayi fiyatından yaklaşık 400 tl daha ucuza aldım Umarım pişman olmam
  • Arkadaşlar ben de Candoğan hocamın yönlendirmeleri ile bu modelin A+++ olanını aldım cuma günü.Şuan gelmesini bekliyorum.Geldiği zaman ürün hakkında ki sorularınızı cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Arkadaşlar ben de Candoğan hocamın yönlendirmeleri ile bu modelin A+++ olanını aldım cuma günü.Şuan gelmesini bekliyorum.Geldiği zaman ürün hakkında ki sorularınızı cevaplayabilirim.

hocam yorumlarını bekliyorum, özellikle arkadaşların söylediği ses ile alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Y.

quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Arkadaşlar ben de Candoğan hocamın yönlendirmeleri ile bu modelin A+++ olanını aldım cuma günü.Şuan gelmesini bekliyorum.Geldiği zaman ürün hakkında ki sorularınızı cevaplayabilirim.

hocam yorumlarını bekliyorum, özellikle arkadaşların söylediği ses ile alakalı

Tamam hocam.
  • http://www.youtube.com/watch?v=uYwoypqzxSI
    arkadaşlar sizin dolaptanda arada sırada böyle bir ses geliyo mu servis normal dedi ....
  • Mayıs ayı fiyatlarını görebilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.