Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırağılanma soğutucu bölümün arka duvarında, yani soğutma duvarının yüzeyinde oluyor. Yüzey simli gibi duruyor. Yiyecekler zaten duvara temas edemediğinden bir sıkıntı yok.
  • Candoğan Bey, ağustos ayında kısmetse evleniyorum, ilk yazınızdan itibaren çoğu mesajı bir kerede okudum, bu kadar yardımsever olduğunuz için teşekkür etmek istedim.
    Tek tek notlarımı aldım, sanırım 1 ay daha bekleyeceğim beyaz eşyalar için, belki 40N modelinin inoxu çıkar diye biraz beklemeyi düşünüyorum, yoksa 30N'nin inoxunu alırım gibi duruyor. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Y.

Candoğan Bey, ağustos ayında kısmetse evleniyorum, ilk yazınızdan itibaren çoğu mesajı bir kerede okudum, bu kadar yardımsever olduğunuz için teşekkür etmek istedim.
    Tek tek notlarımı aldım, sanırım 1 ay daha bekleyeceğim beyaz eşyalar için, belki 40N modelinin inoxu çıkar diye biraz beklemeyi düşünüyorum, yoksa 30N'nin inoxunu alırım gibi duruyor. Tekrar teşekkürler.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Benim dolaba bir kulp bulup iade mi etsem :)))

Şaka bir yana ben 40N modeli daha geç çıkar diye düşünüyordum. Almanya'daki modeller artık ülkemizde de yaklaşık aynı zamanda çıkıyor.

Candoğan hocam 40N modelinin enerji tasarrufu haricinde farkı yok demiştiniz..330 lira fazla verip almaya değer mi?
  • quote:

Kırağılanma soğutucu bölümün arka duvarında, yani soğutma duvarının yüzeyinde oluyor. Yüzey simli gibi duruyor. Yiyecekler zaten duvara temas edemediğinden bir sıkıntı yok.

hocam kararsız kaldım, vestel buzdolabında 7 yıl calısmıs muhendisim :)

hocam şimdi kıragı demek dolabın ıcındeki nem oranı yuksek demek, nem ise yiyeceklerin daha cabuk bozulmasını saglar, mantıgı yanlıs mı burda

buzmatigi de yokmus.
    su alternatif no frost arcelik nasıldır?
    http://www.beyazesyamerkezi.com/Arcelik-2395-CNM-No-Frost-Buzdolabi_5437.html#0

• Forumdaslar size bir sorum olacak uzun ugraslar sonucu fazlada para vermemeye karar verdim bu modelin inoxunu aldim bi sorunum var 4gun oldu alali 2gunde bir 5 6dk boyunca sanki kalorifer petegi havasini aliyomus gibi bi ses duyuluyor sizlerdede boyle herzaman calistigi sesin disinda bi ses duydunuz mi ne yapmam lazim bu sesin normal olup olmadigini ogrenebilmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ses olayını herkes söylemeye başladı, kronik bir problemmi Candogan Bey? Bu arada electrowordde geçen gün gittim 1750 fiyatı var. Dedim evimisterde 1280'e geliyor, kırk saat ikna etmeye çalıştım, bu arada evimisterden alan var mı?
  • quote:

bu ses olayını herkes söylemeye başladı, kronik bir problemmi Candogan Bey? Bu arada electrowordde geçen gün gittim 1750 fiyatı var. Dedim evimisterde 1280'e geliyor, kırk saat ikna etmeye çalıştım, bu arada evimisterden alan var mı?

Ben evimisterden aldım 1360 TL ye inox olanını.
    Şuan tedarik aşamasında.Hiç acelemde yok açıkcası.
    İsterlerse 2 ay sonra versinler benim için daha iyi :)

Şimdi de bulaşık makinesi almayı düşünüyorum oradan.
    Çamaşır içinde Bosch mu LG mi karar verebilsem onu da hemen alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

bu ses olayını herkes söylemeye başladı, kronik bir problemmi Candogan Bey? Bu arada electrowordde geçen gün gittim 1750 fiyatı var. Dedim evimisterde 1280'e geliyor, kırk saat ikna etmeye çalıştım, bu arada evimisterden alan var mı?

bu bulasık makinası olaayı daha zor,
    hem tabanı hem filtresi metal olan ve ucuz olan yok mudur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

bu bulasık makinası olaayı daha zor,
    hem tabanı hem filtresi metal olan ve ucuz olan yok mudur acaba

Ya profilo 6284 alacağım yada Bosch SMS58M88TR alacağım.
    Herkes bu iki modeli öneriyor anladığım kadarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: two_face

Forumdaslar size bir sorum olacak uzun ugraslar sonucu fazlada para vermemeye karar verdim bu modelin inoxunu aldim bi sorunum var 4gun oldu alali 2gunde bir 5 6dk boyunca sanki kalorifer petegi havasini aliyomus gibi bi ses duyuluyor sizlerdede boyle herzaman calistigi sesin disinda bi ses duydunuz mi ne yapmam lazim bu sesin normal olup olmadigini ogrenebilmek icin

kimse yok mu yaa bole bir sesin neden olabilceğini bilen yada aynı şikayetten muzdarip birileriii:???
  • quote:

quote:

Forumdaslar size bir sorum olacak uzun ugraslar sonucu fazlada para vermemeye karar verdim bu modelin inoxunu aldim bi sorunum var 4gun oldu alali 2gunde bir 5 6dk boyunca sanki kalorifer petegi havasini aliyomus gibi bi ses duyuluyor sizlerdede boyle herzaman calistigi sesin disinda bi ses duydunuz mi ne yapmam lazim bu sesin normal olup olmadigini ogrenebilmek icin

kimse yok mu yaa bole bir sesin neden olabilceğini bilen yada aynı şikayetten muzdarip birileriii:???

Ben daha kullanmıyorum evde duruyor boşta fakat bir kere taktum fişe ve arka tarafından fıslama sesi gibi ses çıkıyor çok yaklaşınca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

quote:

Ben daha kullanmıyorum evde duruyor boşta fakat bir kere taktum fişe ve arka tarafından fıslama sesi gibi ses çıkıyor çok yaklaşınca..

benim kastettiğim sese 1.5-2 gunde bir sanki hava çıkışı oluyormuş gibi bir ses oluyor dolabın çalışması durudungunda o sesde olmuyor.aşagı yukarı 1 hafta oldu 2-3 kez boyle bir ses duydum.

• ben de sparişi verdim evimister'den..1.151 liraya...kargo firması daireye kadar çıkarmazsa yanlız kavga ederim orası kesin, işlerini düzgün yapsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

ben de sparişi verdim evimister'den..1.151 liraya...kargo firması daireye kadar çıkarmazsa yanlız kavga ederim orası kesin, işlerini düzgün yapsınlar..

evimisterde 1449tl gorunuyor. nasıl alabiliriz sizin aldıgınız fiyata?
  • quote:

quote:

evimisterde 1449tl beyaz, 1699 inox gorunuyor. nasıl alabiliriz sizin aldıgınız fiyatlaraa?

• Sepete ekledikten snra indirim kuponu yazan yere Evimaxess yazın %20 indirim oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Hocam bu dolaplar şehir şebekesinin dandikliğinden dalgalı olmasından dolayı zamanla haddinden fazla ses yapacak mı?

Kompresör sesinin voltaj dalgalanmasıyla alakası olacağını sanmıyorum. Bizim Ataşehir'de de özellikle gece çok fazla voltaj dalgalanması ve kesintisi oluyor. Buna rağmen çok şükür hiçbir eşyamız bozulmadı.

candogan ustad benım buzdolabı dınlenmeden calısmaya gecınce sesı bıraz fazla cıkmaya basladı son zamanlarda neden olabılır.ses sonradan dusuyor ama bu seferde no frost fanının ugultusu duyuluyor.voltajlar cok dengesız olabılırmı.servıs normal dedı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candogan beye ve tüm arkadaslara tesekkürler.4-5aylık takipten sonra nihayet evimisterden 40n +++plusplusplus modelini sipariş etmiş bulunmaktayım. İnsallah hayırlısıyla teslim alır,sorunsuz kullanmak nasib olur sipariş veren herkese.(amin)
    40n i tercih sebebi,buzdolabı 24saat çalışan tek beyaz esya ve 6-7 yıllık surecten sonra insallah daha avantajlı olacaktır diye düsünmekteyim. Elektrik fiyatlarının da malasef ilerleyen senelerde artacagını öngorerek tassaruf miktarının yükselecegini düşündüm. 30n ile aradaki 330tl fiyat farkını da zaten 12taksitte ödeyecegimden makul geldi. Herkes kendi bakış açısından doğru olanı sececektir. Umarım sorun yasamadan teslim alır ve kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 26 Nisan 2012; 0:02:24 >
  • Sayın candoğan arkadaşım anladığım kadarıyla sen bu elektronik konusunda bayağı iyisin rica edeceğim kardeş bize bi yardımcı ol buzdolabı konusunda özellikle no frost ve büyük hacimli dolaplara bakıyoruz nişanlım gardırop tipi dolapları beğeniyor tavsiye edersen bi model çok müteşekkir olurum ama şart değil tabiki diğer modellerde olur bide ankastre fırın bakıyoruz seramik mi alsak ocağı elektro turbo mu yoksa multifonksiyonel mi almak lazım bilemedik.bütçe sorun olmaz çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece buzdolabi 3000 e kadar fırın ocak 2500 e kadar olabilir. lütfen kardeş bizimle bi ilgilen acil sayılır 1 -2 haftada karar vermem lazım şimdiden teşekkürler:))))
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.