Şimdi Ara

BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba buzdolabını istanbul büyükçekmece'den 1000TL peşin kalanı 5 ay vadeli 3200TL'ye aldım.

Dolap henüz bugün kuruldu öncelik olarak ilk gözlemlerim ve malzeme kalitesinden bahsediyim çünkü henüz içine gıdaları koymadım, servis 6 saat boş çalışması gerektiğini söyledi.

Yüksekliği 194cm ( Ben 1.80cm boyundayım ve bi hayli yüksek geldi dolap açıkçası) derinliği 80cm iç hacmi 559LT brüt ( Soğutucu net: 400 dondurucu net:105LT )bi hayli geniş duruyor. Malzemeleri koyunca bakalım anlayacağız yetip yetmeyeceğini.En üst rafın en dibine ulaşmak sanırım benim gibi 1.80'e kadar olan kişiler için sorun olabilir. Ses seviyesi 42Db diyor şu an gündüz çok anlayamadım ama pek sesli çalışmıyor gece bakıcam. Enerji sınıfı A++ 325KW/yıl tüketimi var.

Soğutucu bölmesinde 4 katlı raf 3'ü cam, 2 tane sebze meyve ve et bölmesi 4 adet te kapı üstü gözleri mevcut. Malzemeler gayet başarılı duruyo. Uzun süreli kullanımda nasıl yıpranır henüz bilmek imkansız Sebze meyve bölümü genişçe bir bölüm ve sadece sebze veya sebze meyve karışık olarak koymanız durumunda ayar düğmesi var. Meyveler için düşük nem oranı gerekliymiş ama meyve sebze karışık olursa yüksek nem gerekliymiş bunun için sürgülü bir düğme koymuşlar. Diğer 2'li gibi görünen ama tek parça açılan et ve balık çekmecesinin sıcaklığı duvardaki bir mekanizmadan ayarlanıyor.Koku transferi olmuyormuş.

Işıklandırması üstten spot 1 Led ve sağda yine Led bir şerit var. Çok hoş aydınlatması var çok beğendim.

Dondurucu bölmesinde 2 bölüm var. Üstteki BigBox dediği büyük çekmece ve altında da yarısı kadar başka bir çekmece var. Üstünde hangi malzemeyi kaç ay taze tutabileceğine dair bilgiler vr.

Kapı üstü ekranın aydınlatması çok hoş kaliteli duruyor fakat altındaki tuşlar zor basıyor ve deforme olmaya çok müsait ya boyası sökülür ya da içeri göçer zamanla. Ekranda modlar ve ısı dereceleri gösteriliyor. Ayar olarak alt üst manuel ısı ayarı, 3 hazır mod (Freshness-eco-vacation) var.şu an Freshness'de duruyor -18e 4 derece standart tutuyor. Eco'da ısı yükseliyor. Vacation tatil modunda sadece dondurucu çalışıyor. Hızlı soğutma modu var. Kapı açık kalınca çok tiz bir ses çıkartıyor sanırım 2dk'dan sonra ve ses inanılmaz rahatsız edici.

Dış inox malzemesini beğendim diyebilirim. Yiyecekleri koruma ve dolabın çalışma fonksiyonlarıyla ilgili biraz zaman geçince tekrar yazıcam inşallah. Umarım faydalı olmuştur. Fiyat olarak biraz yüksek ama yeni seri olduğu için tercih ettim açıkçası çünkü herkes bir önceki serideki hataları (buz kırma sesi vb.) bu seride giderdiklerini söylüyor. Aslında ilk önce Arçelik alıcaktım yerli malı olduğu için ama arada 600TL gibi bir fiyat farkı oldu mecburen bunu aldım. Herkese iyi günler.
     BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX BOSCH KGN 56AI30N ALINDI 559LT INOX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 19 Şubat 2016; 13:50:32 >

• ben de bundan almayı düşünüyorum.
    nakit olarka 2800 TL.
    benim boy da 182. bence en üst raf ekstra raf olarak düşünülmeli. hani orası yokmuş gibi. stok bölümü yapacaksın orayı:) kaşar sucuk falan..

yeni yorumlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

ben de bundan almayı düşünüyorum.
    nakit olarka 2800 TL.
    benim boy da 182. bence en üst raf ekstra raf olarak düşünülmeli. hani orası yokmuş gibi. stok bölümü yapacaksın orayı:) kaşar sucuk falan..

Merhaba nakit 2800 nerden fiyat aldınız acaba ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: professionaldreamer

quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

ben de bundan almayı düşünüyorum.
    nakit olarka 2800 TL.

Merhaba nakit 2800 nerden fiyat aldınız acaba ? Teşekkürler.

merhaba.
    izmir kemalpaşadan.
    bu ayın sonuna kadar tabi bu fiyat.

bu dolap bana fazla uzun ve derinliği çok geldi. o yüzden bunu almaya karar verdim:
    http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/buzdolaplari/solo-buzdolaplari/KG57NP72NE
    bunun fiyatı 2780 TL.

bu arada bosch yerine siemens almaya karar verdim ben. tüm ürünler birebir aynı ama malzeme farklılığı olmasa bosch neden tüm ürünlerde 200tl daha uygun olsunki.
    tamamen bu mantıkla siemens alıyorum cunku sağlam bir kaynağa ulaşamadım.
    aynı firmadan çıktıklarını herkes biliyor tamam ama bu fiyat farklılığı neden peki?

• Dolabı alalı 1 seneyi geçmiş kısaca gozlemlerimi aktariyim istiyorum;

Su ana kadar soğutma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım

Sebze ve meyveleri uzun süre taze tutuyor çok memnunum

İç hacım cok geniş şimdiye kadar TİKA basa doldursam da yine de yer kalıyor özellikle en alt bölme Tencereler için çok iyi

Buz kırma sesi hiç duymadım, gece dahil çalışma sesini de hiç duymadım çok sessiz dolap gerçekten

Yaşadığım tek problem 2.ci veya 3.cu ayında kapıların alt kısımları çürüdü ince bir şekilde. Servisle irtibat kurdum gelip baktılar hemen ardından da kapıları degistirdiler. Neden böyle bişey oldu aklım almıyor ama su an sorun kalmadı

Ben dolaptan çok memnunum alacak arkadaslara gözüm kapalı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde elektrik tüketimiyle ilgili ekleme yapıyım. Eski dolabım varken A+ AEG idi ve elektrik faturası 100-110 arası geliyordu bu dolabı aldigimdan beri 80-90 arası geliyor 20 lira/ay faturam düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dolabın aaa olanını kullanıyorum ekimden beri bende çok memnunum tek sıkıntı eşimin boyu 1.55 en üst rafa benim dışında ulaşan yok evde :P dolap sayesinde elektrik faturası gerçekten düşük geliyor eve sonuçta 24 saat prize takılı bu meretler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] BOSCH WAE16160TR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.