Şimdi Ara

Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
14
Favori
66.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Çok teşekkürler. Güzel bir iletişim sergiliyorsunuz.
    Rica ederim, bildiğim kadarını aktarmaya çalışıyorum sadece.
    Saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar eski arçelik buzdolabının bozulması sonucu acilen buzdolabı arayışı içine girdik. Bosch KGN86AI42N A +++ aldık. Aslında Serdar beyin sunmuş olduğu teklif daha cazip geldi ama mecburen gün içinde halletmemiz gereken bir durumdu. Zaten kendisi de 3 e 5 e bakmayın alın dedi. Sağolsun servisin kullanım kılavuzundan ezberleyip söylediği şeylerden ziyade kendi deneyimini aktardı. Servis 8 saat dolabı boş çalıştırın demişti. Yaz ortası 8 saat bekleseydim dondurulmuş tüm yiyecekler bozulacakti. Servisin pek umrunda değil böyle şeyler. Yine serdar beyi rahatsız ettik beklemeyin ürünleri yerleştirin dedi. Hiçbir sıkıntı yok şu an.
    Buzdolabına gelirsek ilk birkaç saat yanlar çok ısındı. Ses konusunda korkmuştuk ama ses hafif bir uğultudan ibaret. Rahatsız etmiyor. Bu sabah kontrol ettiğimde sıcaklık eskisi gibi değilde ılıktı. İçi gayet geniş kullanışlı bölmeleri var. İç aydınlatma çok hoşuma gitti. Ben aslında Siemens in kontrol panelini daha çok beğenmiştim daha kullanışlı duruyor. Yani yaşlı insanlara daha çok hitap ediyor gibi. Gerçi kontrol paneli ile pek bir işiniz yok. Standart 18 /04 çalışıyor dolap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 17 Ağustos 2019; 15:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Mevcut dolabımızda sıkıntı olmaya başladığından tam bozulmadan dolap arayışına girdik. Teknik bir konu hakkında yardım rica ediyorum. Bosch KGN86AI42N, Siemens KG86NAI42N ve Profilo BD3186I3AN dolapları birebir aynı model gibi görünüyor. Tek farkları sadece Profilonun dolabı A++ olarak olarak görüyor. Fiyat olarak Profiloyla diğerleri arasında fark var. Sadece enerji tüketiminden dolayı bu farkı vermeye değer mi acaba. Yardımcı olabilecek kimse varsa sevinirim. Birde Serdar bey Siemens dolapla ilgili şu anda ne kadar fiyat verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

Merhaba arkadaşlar eski arçelik buzdolabının bozulması sonucu acilen buzdolabı arayışı içine girdik. Bosch KGN86AI42N A +++ aldık. Aslında Serdar beyin sunmuş olduğu teklif daha cazip geldi ama mecburen gün içinde halletmemiz gereken bir durumdu. Zaten kendisi de 3 e 5 e bakmayın alın dedi. Sağolsun servisin kullanım kılavuzundan ezberleyip söylediği şeylerden ziyade kendi deneyimini aktardı. Servis 8 saat dolabı boş çalıştırın demişti. Yaz ortası 8 saat bekleseydim dondurulmuş tüm yiyecekler bozulacakti. Servisin pek umrunda değil böyle şeyler. Yine serdar beyi rahatsız ettik beklemeyin ürünleri yerleştirin dedi. Hiçbir sıkıntı yok şu an.
    Buzdolabına gelirsek ilk birkaç saat yanlar çok ısındı. Ses konusunda korkmuştuk ama ses hafif bir uğultudan ibaret. Rahatsız etmiyor. Bu sabah kontrol ettiğimde sıcaklık eskisi gibi değilde ılıktı. İçi gayet geniş kullanışlı bölmeleri var. İç aydınlatma çok hoşuma gitti. Ben aslında Siemens in kontrol panelini daha çok beğenmiştim daha kullanışlı duruyor. Yani yaşlı insanlara daha çok hitap ediyor gibi. Gerçi kontrol paneli ile pek bir işiniz yok. Standart 18 /04 çalışıyor dolap.
    Merhabalar hocam, önemli olan sizin için zamandı. bende fabrikadan gönderttiğimden biliyorsunuz anlattığım gibi bir süreç var. Ne siz ne de ben zor durumda kalmak istemem.

Modelden memnun kalmanıza çok sevindim, yine ne zaman ne gerekirse görüşürüz. Sorun olmaz inşallah ama olursa onun için de her daim arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozant

Merhaba. Mevcut dolabımızda sıkıntı olmaya başladığından tam bozulmadan dolap arayışına girdik. Teknik bir konu hakkında yardım rica ediyorum. Bosch KGN86AI42N, Siemens KG86NAI42N ve Profilo BD3186I3AN dolapları birebir aynı model gibi görünüyor. Tek farkları sadece Profilonun dolabı A++ olarak olarak görüyor. Fiyat olarak Profiloyla diğerleri arasında fark var. Sadece enerji tüketiminden dolayı bu farkı vermeye değer mi acaba. Yardımcı olabilecek kimse varsa sevinirim. Birde Serdar bey Siemens dolapla ilgili şu anda ne kadar fiyat verebilirsiniz.
    Merhabalar dün telefonda görüşmüştük sanırım :) Profilo'yu çok iyi fiyata bulmuşsunuz hocam. Umarım en uzun dönem sorunsuzca kullanırsınız.
    Saygılar.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Serdar bey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İyi çalışmalar bol kazançlar

• bu ürünler ithal mi ?

5000-6000 tl ye kadar Almanya üretimi bosch/siemens buzdolabı ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

bu ürünler ithal mi ?

5000-6000 tl ye kadar Almanya üretimi bosch/siemens buzdolabı ne tavsiye edersiniz.
    Merhaba,

BSH yani Bosch Siemens buzdolabı fabrikası Türkiye'de, burada üretilip dünyaya dağıtılıyor. Almanya üretimi diye bir şey söz konusu değil bazen satarken maalesef insanlara böyle olduğunu söylemiyorlar fakat Almanya üretimi olduğu iddaa ediyorsa bir satıcı, dolabın kapağını açtığınızda hafif eğilip buzdolabının sol iç duvarına bakarsanız oradaki etikette üretim yerini görebilirsiniz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,

BSH yani Bosch Siemens buzdolabı fabrikası Türkiye'de, burada üretilip dünyaya dağıtılıyor. Almanya üretimi diye bir şey söz konusu değil bazen satarken maalesef insanlara böyle olduğunu söylemiyorlar fakat Almanya üretimi olduğu iddaa ediyorsa bir satıcı, dolabın kapağını açtığınızda hafif eğilip buzdolabının sol iç duvarına bakarsanız oradaki etikette üretim yerini görebilirsiniz.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Rica ederim, hayırlısı olsun sizin için. Siemens için hangi şehre teslim olacağı konusunda bilgi verebilirseniz fiyat vermek isterim.
    Saygılar.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Xxl dolaplar bi ara lg üretimiydi. Sonradan daewoo üretmeye başladı diye duydum. Şu an durum nedir bilmiyorum.

• İyi akşamlar. Bosch veya Siemens KG86NAI42N Adana teslim için fiyat verebilir misiniz? Profilo da olabilir aynı seri.

• quote:

Orijinalden alıntı: smilingboy

İyi akşamlar. Bosch veya Siemens KG86NAI42N Adana teslim için fiyat verebilir misiniz? Profilo da olabilir aynı seri.
    Size mesaj olarak ilettim güncel fiyatları.
  • 2-3 ay içinde ötv indirimi olur mu? veya yılbaşında. acelem yok. buzdolabı ve ankastre davlumbaz, fırın ve ocak ta düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

2-3 ay içinde ötv indirimi olur mu? veya yılbaşında. acelem yok. buzdolabı ve ankastre davlumbaz, fırın ve ocak ta düşünüyorum.
    2 veya 3 ay içinde ötv indirimi olurmu bilmiyorum ama tahmini olarak tekrar bir ötv indirimi bekliyorum kasım başımı veya aralık başımı olur veya olmaz bilmiyorum.

Ama bildiğim net bir şey önümüzdeki ayın basında bosch siemens ve profilo ürün grubunun tümüne %2.5 minumum zam geleceği .

• Hocam Adana/Kozan teslimat için Siemens buzdolabı düşünüyorum. 5000 TL civarı bütçem var. Inox ve alttan donduruculu istiyorum. Fiyat/Model teklifinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkseee -- 9 Eylül 2019; 16:57:24 >
  • Siemens KG86NAI42N'yi kesinlikle önermiyorum. DOlap hem soğutmuyor hem sesli çalışıyor ve Siemens ürününün arkasında durmuyor. Rezil olmak istemiyorsanız uzak durun derim.
  • Bende bosch modelini almaya karar verdim bakalım nolacak. Ankara'da yaşıyorum.
  • Ben de bu dolabı 2 aydır kullanıyorum ve Siemens markası konusunda tereddütlerim oluştu. Yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat teknik servisin halledebileceği bir problem değil, dolap bu şekilde sesli bir motorla üretilmiş ya da belli bir seride problem var...6 bin liralık dolap aşırı sesli çalışıyor. Kompresör sesi çok rahatsız ediyor. Servis dolap büyük, sesli çalışması normal diyor ya da inverter motor böyle diyor ama kabul edilebilir değil bence.
    İnternette almadan önce şikayetleri keşke görseydim diyorum, ses problemi olarak aratınca çıkıyor tabi sorunlar, yoksa yorumlar genel olarak iyi, ne yazık ki bize de vurdu piyango..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.