Şimdi Ara

Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
14
Favori
66.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BSH Ürün gruplarına 2 - 3 puan arasında bir zam geçişi olacak 1 Ekimden itiabren.
    Mevcut kampanyaları ürünlerin değişimi net değil.

Ürün alımı için bekleyenler var ise, sonra günlere kalmamaları kendileri açısından iyi olacaktır.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Dolabın alt kapağı ile üstü kapağı arasında bir dengesizlik mevcuttu bir önde diğeri arkada gibi bunun için servis cagirdik garantili olduğu için hiçbir ücret istemediler. Yalnız yeni kapak siparişi verildikten sonra yeni diye getirdikleri kapak eski kullanılmış hatta kapi yönü bile değiştirilmiş bir kapak getirmişler bize. Dedim kabul edemem hemen topladı geri götürdü. Neyse sonrasında yeni sıfır kapak geldi takıldı. Ama bu iki kapak arasindaki dengesizlik farkı yine geçmedi. Dedim bu olmadı kabul edemem fabrikaya yazı yazalım dediler bekliyoruz bakalım haber.

Özellikle bu dolabı alan evinde mevcut kurulumu yapılan kullanan arkadaşlar sizden ricam kontrol edebilirmisiniz üst kapak ile alt kapak arasinda bir önde biri arkada gibi bir sorun varmı. Benimkinde alt kapak özellikle tutma yerininoldugu tarafta biraz üst kapaktan önde duruyor. Jonta felan değişti ama yine çare olmadı.

Alttaki resimlerde sıfır diye getirdikleri alt kapak.

Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar ben kışa girerken BOSCH kgn86ai42n buzdolabı almıştım.ben daha kullanmadım.kardeşim evlerinin tadilatından dolayı benim kışlık evde 1 ay kadar kaldılar ve buzdolabı kullanıldı.daha sonra evden çıkarken buzdolabını kapattıklarını söylediler fakat buzdolabı bir süre sonra kendi kendine açılmış çalışıyor.servise sorduğumda bunun normal olduğunu,düğmeden kapama olmadığını,kapama düğmesine basınca sadece bir müddet kapalı kaldığını söyledi.bende buzdolabını kapatmak için dolabı yerinden çıkarıp fişini çekip öyle kapatmak zorunda kalıyorum.buzdolabını yerinden çıkarıp fişi sök-tak yapmak çok zor oluyor.zaten dolap çok ağır.buzdolabını kapatmak için bu fiş sök-tak harici nasıl birşey yapacağızki dolap kapansın.sizlerdede böylemi bu durum.deneyen varmı.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

selamlar ben kışa girerken BOSCH kgn86ai42n buzdolabı almıştım.ben daha kullanmadım.kardeşim evlerinin tadilatından dolayı benim kışlık evde 1 ay kadar kaldılar ve buzdolabı kullanıldı.daha sonra evden çıkarken buzdolabını kapattıklarını söylediler fakat buzdolabı bir süre sonra kendi kendine açılmış çalışıyor.servise sorduğumda bunun normal olduğunu,düğmeden kapama olmadığını,kapama düğmesine basınca sadece bir müddet kapalı kaldığını söyledi.bende buzdolabını kapatmak için dolabı yerinden çıkarıp fişini çekip öyle kapatmak zorunda kalıyorum.buzdolabını yerinden çıkarıp fişi sök-tak yapmak çok zor oluyor.zaten dolap çok ağır.buzdolabını kapatmak için bu fiş sök-tak harici nasıl birşey yapacağızki dolap kapansın.sizlerdede böylemi bu durum.deneyen varmı.yardımcı olursanız sevinirim
    Merhabalar, bir uzatma kablosu ile halledebilirsiniz. Onlarda elektriği açma/kapama tuşu olanları oluyor.
    En pratik bu geldi aklıma açıkcası =)
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhabalar, bir uzatma kablosu ile halledebilirsiniz. Onlarda elektriği açma/kapama tuşu olanları oluyor.
    En pratik bu geldi aklıma açıkcası =)
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim ama buzdolabında kapama düğmesi olmaması çok garip, Buzdolabı kapatılacağı zaman 100 kiloluk dolabı yerinden öne doğru çekip, kabloyu çekip kapatmak bana mantıksız geldi. Diğer marka buzdolapları nasıl bilemiyorum tabi

• KG86NAI42N ' da ses sorunu mu var arkadaşlar ?
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2019 2020 üretimi alırsanız sorun yok. 2018 lerde vardı sorun tabi tamamında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,
    2019 2020 üretimi alırsanız sorun yok. 2018 lerde vardı sorun tabi tamamında değil.
    Hocam sizle whataspptan da konuşmuştuk ama burdan cevaplamışsınız buradan yazayım. Şuan satılan ürünler veya sizin sattıklarınız 2019 ve sonrası mı beyaz eşyalarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Hocam sizle whataspptan da konuşmuştuk ama burdan cevaplamışsınız buradan yazayım. Şuan satılan ürünler veya sizin sattıklarınız 2019 ve sonrası mı beyaz eşyalarda?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

En son üretim tarihine takılıp eve teslim olduğundan müşterimizin kontrol ettiğinde 2019/6. ay üretimi olduğunu görmüştük.
    2019 dan önce üretilen fabrikada kalmamıştır zaten o kadar uzun süre depoda yatmaz. Ancak bayilerinde depolarını bilemeyiz tabiki.
  • Panasonic motorlu dolaplar için belli bir model var mı yoksa şansa mı çıkıyor bsh ta? Bilen var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    hocam 550 litre üstü bir buzdolabı almak istiyorum. kompresör Panasonic olan ne önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Panasonic motorlu dolaplar için belli bir model var mı yoksa şansa mı çıkıyor bsh ta? Bilen var mı
    Arkadaşlar merhaba.
    Bu detayı bilmiyorum sizi yanlış bilgilendirmek istemem.
    Ben sıfır ürün satıyorum, parça detayları konusunda her modelde bilgim olmayabiliyor maalesef.
  • Buzdolabı kapağını kapatınca dondurucu kapağı - ya da tam tersi alttaki kapağı kapatınca üstteki bazen havanın ittirmesiyle açık kalıyor.

4-5 ay önce bu sebeple pervane sürtme sesi şikayetimizle servis geldi, bir yerleri söktü, buz tutmuş pervaneyi çıkardı, saç kurutma makinasıyla çözdürdü ve problemimiz hallolmuştu.

Dolap köyde ve kış zamanı biz çarşıda ikamet ediyoruz. Geçen gittiğimizde baktık dolabın alt kapağı yine aralıklı vaziyette ve altında su var. (Dolap çalışıyor, yine pervane sesi.)

Hemen içindekileri, eski ama çalışan yedek dolaba aktardık. Fişi çekili vaziyette 24 saat beklettik ki, pervanenin buzu kendiliğinden erisin.

Şimdi de (Ekranda (ALARM) yazıyor ve dolap çalışmıyor). ekranı kurcalarken bir ara 43, sonra 53 rakamlarını gördüm sanki. Ne yaptım da o rakamlar yazdı, ne anlama geliyor bilmiyorum. SANIRIM RESETLENMESİ GEREKİYOR. Şu an başka meşguliyetimiz olduğundan servis çağıracak zaman ayıramıyorum, yoğunluğum 3 - 5 gün daha sürecek.

KESTİRMEDEN YAPABİLECEĞİMİZ BİR ÇÖZÜM VAR MI ACABA? Ya da benzer problem yaşayan var mı?

• Arkadaşlar merhaba.

Aşağıdaki XL/XXL modellerde stoklarla sınırlı bir kampanya başladı.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Merhabalar, kampanya devam ediyor mu?

• merhaba arkadaşlar bende beyaz eşya seti bakıyorum Bulaşık+Çamaşır ve Buzdolabı

bütçem 7-8 bin TL

Çamaşır makinesi 9 kg olacak buzdolabında da Adana da yaşıyorum no Frost mu Dondurucu mu karar veremedim?

Marka Model tavsiyelerinize kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var . şimdiden teşekkür ederim.

Not : Şuan BOSCH kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 10 yıl oldu.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Merhaba biz de almayı düşünüyoruz. Uygun fiyat yapabiliyorsanız konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilingpoint

Merhabalar, kampanya devam ediyor mu?
    Merhaba, bu ay bir zam geçişi olacak. Henüz mayıs ayı alış rakamlarımız belli olmadı. Belli olduğunda yukarıdaki gibi bir tablo yayınlayacağım.
    veya direkt bilgilendirilmek isterseniz lütfen bana whatsapp'tan bu isteğinizi iletirmisiniz.
    Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Merhaba biz de almayı düşünüyoruz. Uygun fiyat yapabiliyorsanız konuşalım.
    Merhabalar, Furkan bey sanırım sizsiniz değil mi
  • Arkadaşlar merhaba.

Aşağıdaki modellerde geçen ay olan kampanya devam etmekte, fakat ürün maliyetlerine maalesef söylediğim zam geçişi gerçekleşti.

Mayıs ayı içerisinde yardımcı olabileceğim rakamlar aşağıdaki gibidir.

Serdar Çetin
    05533976676
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.