Şimdi Ara

Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
14
Favori
66.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inox a küstüm çizildi her yeri beyaz olsa o kadar belli etmez di belki :(
  • arkadaslar genislik 74 cm ve motoru inverter olan siemens ve bosch onderisi olam varmi.inverter motor daha mi sessiz calisiyor
  • Merhaba,

Genişlik 74
    Boy nasıl acaba?
    Ayrıca beyazmı inox bir ürün mü düşünüyorsunuz,

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,

Genişlik 74
    Boy nasıl acaba?
    Ayrıca beyazmı inox bir ürün mü düşünüyorsunuz,

Saygılar.
    merhaba.dolabin yeri uzunluk icin 188 cm kadar musait.inox dusunuyorum.saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrtr1

merhaba.dolabin yeri uzunluk icin 188 cm kadar musait.inox dusunuyorum.saygilar

Alıntıları Göster
    Günaydın, O ölçülerde aşağıdaki modeli inceleyebilirsiniz.

KG57NP73NE
    185x70x80
    505 l
    hyperFreshPlus , A+ , Kolay Temizlenebilir Inox, Led Aydınlatma, LCD Kapı Elektroniği, Süper dondurma, Süper Soğutma
  • arkadaşlar bosch kgn ... xxl buzdolabını aldım ,kurulum yapıldı . üst kapıda hafif çizik tesbit edildi . servis yetkilisi dilersem kapıyı değiştirebileceklerini söyledi . tamam dedim sipariş edilip gelmesi 2 haftayı bulur dediler . haftasonuyla birlikte 4-5 gün içerisinde servis aradı ve kapağın hazır olduğunu söyledi . biraz işkillendim açıkçası . sipariş edilip üretilmesi 2 haftayı bulur dedikleri kapak hemen hazırlanınca . dikkat etmem gereken şeyler var mı kapak takılmadan önce . bilgilendirirseniz sevinirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd che

arkadaşlar bosch kgn ... xxl buzdolabını aldım ,kurulum yapıldı . üst kapıda hafif çizik tesbit edildi . servis yetkilisi dilersem kapıyı değiştirebileceklerini söyledi . tamam dedim sipariş edilip gelmesi 2 haftayı bulur dediler . haftasonuyla birlikte 4-5 gün içerisinde servis aradı ve kapağın hazır olduğunu söyledi . biraz işkillendim açıkçası . sipariş edilip üretilmesi 2 haftayı bulur dedikleri kapak hemen hazırlanınca . dikkat etmem gereken şeyler var mı kapak takılmadan önce . bilgilendirirseniz sevinirim ..
    Merhaba,

Arkadaş size süreyi neden o kadar uzun söyledi anlam veremedim.
    BSH Yedek parça deposundan bir şeyi istemesi gelmesi onun size getirip hizmeti yapması 3-4 gün en fazla.
    Sipariş verilince üretimi olacak bir şey değil =) hiç aklınıza anormal bir şey gelmesin. başta yanlış söylemiş süreyi belkide uğraşmamak için size öyle demiş kabullendireceğini falan düşünmüştür maalesef bu tip davranışları oluyor bazılarının.

Saygılar.

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    merhaba , teşekkür ederim hocam .zaten telefonda ben , hani 2 haftaydı dediğim zaman ses tonundaki tereddütten anladım . herhalde iki hafta beklemeye değmez deyip vazgeçecektim .

benim size asıl sormak istediğim şey şu ; ben mutfağımda zaten ankastre siemens olduğu için yeni aldığım bu xxl dolabı mutfağımın arkasındaki kiler gidi yere koydum . kiler dediysem uzun geniş bir koridor gibi . fakat dolabı konumlandırdığım yerden dolabın fişi prize ulaşmadığı için akım korumalı kaliteli bir üçlü ile dolabı bağladım . servis kurulumu yapınca beni hiç bilgilendirmemesine rağmen bana verdiği bilgi fişinde dolabın sadece kurulum amaçlı çalıştırıldığını , sonra fişten çıkarıldığını (yalan) benim bu konuda uyarıldığımı (yalan) , dolabın fişinin direk takılabileceği bir hat çektirmem gerektiğinin söylendiğini (yalan) yazmışlar . servis gidince okudum . hemen 444 'li numarayı aradım ve bana hemen değil de ileride sorun çıkarabileceğini söylediler . bana dolabı satan bayiyi aradım , anlamadığını düşünüyorum fakat prosedür gereği olduğunu söyledi dolap üst kapağını değiştirmeye geldiklerinde servis elemanı bu konuda bilgilendirdiğini söyledi . bana ara kabloların fazla akım çektiğini bunun da dolaba zarar verdiğini söyledi . annemler 25 yıldır bosch'un derindondurucusunu sıradan bir üçlüyle çatır çatır çalıştırıyorlar .oysa ki dolabı prize takar takmaz bana dış yüzey ,iç yüzey temizleyicisi ve garanti uzatma satmak için telkin üstüne telkin yaptı . bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim . ne yapmam gerekir ? teşekkürler..

• quote:

merhaba , teşekkür ederim hocam .zaten telefonda ben , hani 2 haftaydı dediğim zaman ses tonundaki tereddütten anladım . herhalde iki hafta beklemeye değmez deyip vazgeçecektim .

benim size asıl sormak istediğim şey şu ; ben mutfağımda zaten ankastre siemens olduğu için yeni aldığım bu xxl dolabı mutfağımın arkasındaki kiler gidi yere koydum . kiler dediysem uzun geniş bir koridor gibi . fakat dolabı konumlandırdığım yerden dolabın fişi prize ulaşmadığı için akım korumalı kaliteli bir üçlü ile dolabı bağladım . servis kurulumu yapınca beni hiç bilgilendirmemesine rağmen bana verdiği bilgi fişinde dolabın sadece kurulum amaçlı çalıştırıldığını , sonra fişten çıkarıldığını (yalan) benim bu konuda uyarıldığımı (yalan) , dolabın fişinin direk takılabileceği bir hat çektirmem gerektiğinin söylendiğini (yalan) yazmışlar . servis gidince okudum . hemen 444 'li numarayı aradım ve bana hemen değil de ileride sorun çıkarabileceğini söylediler . bana dolabı satan bayiyi aradım , anlamadığını düşünüyorum fakat prosedür gereği olduğunu söyledi dolap üst kapağını değiştirmeye geldiklerinde servis elemanı bu konuda bilgilendirdiğini söyledi . bana ara kabloların fazla akım çektiğini bunun da dolaba zarar verdiğini söyledi . annemler 25 yıldır bosch'un derindondurucusunu sıradan bir üçlüyle çatır çatır çalıştırıyorlar .oysa ki dolabı prize takar takmaz bana dış yüzey ,iç yüzey temizleyicisi ve garanti uzatma satmak için telkin üstüne telkin yaptı . bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim . ne yapmam gerekir ? teşekkürler..
    Merhaba, sizin şanssızlığınız olmuş galiba ÇAKAL tiplerden biri gelmiş size maalesef.

Ben kendi evimde değil ama annemlerdeki XXL dolabı sanırım 7-8 yıl oldu alalı uzatma ile kullanıyorlar.
    Hemde öyle sokak arası elektrikçisinden alınan üçlü ile :)))

Bu güne kadar böyle bir şey duymadım açıkcası, bana biraz saçma geldi. Birşeyler alma hatasını yapmadınız umarım :) hiç sorun etmeyin hocam kullanın ilk uzatma kablosu ile kullanan da değilsiniz son da olamazsınız, servis sizi korkutarak ıvır zıvır satmaya veya ek garanti aldırmaya çalışmış bence sadece.

• quote:

Merhaba, sizin şanssızlığınız olmuş galiba ÇAKAL tiplerden biri gelmiş size maalesef.

Ben kendi evimde değil ama annemlerdeki XXL dolabı sanırım 7-8 yıl oldu alalı uzatma ile kullanıyorlar.
    Hemde öyle sokak arası elektrikçisinden alınan üçlü ile :)))

Bu güne kadar böyle bir şey duymadım açıkcası, bana biraz saçma geldi. Birşeyler alma hatasını yapmadınız umarım :) hiç sorun etmeyin hocam kullanın ilk uzatma kablosu ile kullanan da değilsiniz son da olamazsınız, servis sizi korkutarak ıvır zıvır satmaya veya ek garanti aldırmaya çalışmış bence sadece.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim , hiçbir şey almadım . umursamazdım fakat servis bilgi fişine de yazınca kuşkulandım açıkçası . işin kötüsü siemens elektrikli ocağımda da problem var . şimdi servisi çağırsam yine bunlar mı gelecek ?

• merhabalar,

aynı dolaptan cumartesi bize de kuruluma gelecekler. servis kaydı için aradığımda hemen ek garanti sordular. bu konuda gerek var mı acaba ? tecrübeli olanlarınız vardır.

saygılarımla
  • quote:

teşekkür ederim , hiçbir şey almadım . umursamazdım fakat servis bilgi fişine de yazınca kuşkulandım açıkçası . işin kötüsü siemens elektrikli ocağımda da problem var . şimdi servisi çağırsam yine bunlar mı gelecek ?

Alıntıları Göster
    Merhaba tekrar,
    Kayıt açtırırken mümkünse en son gelen değil, farklı bir bölge servisinden eleman istiyorum diyebilirsiniz.
    teşekkür ederim ..
  • help21 kullanıcısına yanıt
    3-4aydir kullaniyoruz. Ilk calistiginda ses var gibiydi ama sonraki gun ses isitmedik. Ilk duyulan ses hafif ugultu gibiydi. Onceki dolabimiz arcelik 2474 ten daha sessiz suan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

3-4aydir kullaniyoruz. Ilk calistiginda ses var gibiydi ama sonraki gun ses isitmedik. Ilk duyulan ses hafif ugultu gibiydi. Onceki dolabimiz arcelik 2474 ten daha sessiz suan.
    Lg aldım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 1 Ağustos 2019; 20:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu modelle ilgili kapılardan geçermi sorusuna kendiniz şu şekilde çözüm bulabilirsiniz.

Ürün 86 cm genişlik, 84 cm de derinliğe sahip.
    Fakat ön kapak söküldüğünde derinlik 72,5 cm kalıyor.

Yatay vaziyette hemen hemen her kapıdan geçecektir. Burada tabi daire veya mutfak kapısından bahsediyoruz.
    Fakat apartman girişinde asansör kullanılamaz ve merdivenlerde ürünün dönmesi için yeterince geniş değil ise bunu da göz önünde bulundurmak gerekli.

Soru veya fiyat istekleriniz için lütfen alıntı yapınız, veya pm.

Saygılar.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bu modelle ilgili kapılardan geçermi sorusuna kendiniz şu şekilde çözüm bulabilirsiniz.

Yatay vaziyette hemen hemen her kapıdan geçecektir. Burada tabi daire veya mutfak kapısından bahsediyoruz.
    Fakat apartman girişinde asansör kullanılamaz ve merdivenlerde ürünün dönmesi için yeterince geniş değil ise bunu da göz önünde bulundurmak gerekli.

Saygılar.
    Merhabalar,

Bizde KG57NP71NE modeli Siemens Nofrost Buzdolabı var. Ama son günler soğutmamaya başladı. Anladığım kadarıyla fanı buzlandı. Zaten 10 senelik oldu. KG86NAI42N modelini gözümüze kestirdik. Sormak istediğim;

Eski buzdolabımıza göre boyut dışında bir artı sağlar mı?
    Bu modelin Bosch ile aynı modeli arasında fark var mı?
    Bu modelin Siemens KG86NHI30N ile arasında enerji sarfiyatı dışında ne gibi bir fark var? Niçin KG86NHI30N modeli daha fazla yaksa da daha pahalı?

Bir de özelden İzmir için fiyat ve teslim süresi yazabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar...

Selamlar, İzmir’de mağazanız nerededir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Saygılar.
    Merhaba,

Bosch kgn76ai32n kullanıyorum 1 yıldır. Bugün sabaha karşı ısı tuşunun altındaki gösterge kırmızı yandı ve alarm çalmaya başladı. Alarm bir şekilde durdu bir daha çalmadı. Servis dondurucuyu -24, soğutucuyu 4 yapın 7 8 saat bekleyin dedi. Geçmezse öyle arayın dedi.

Doğru bir çözüm yolu mudur sizce ?

• spyfox kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Açıkcası biraz beklediktan sonra tekrar etmemesi gerek. Çok sıcak günlerde makine fazla ısındığında alarm ötebiliyor.
    Fakat daha öncesinde böyle bir çözüm önerisi ile ve sorunla bu modelde karşılaşmadım.
    Sizden ricam siz gelişmeleri buraya yazarsanız benim için de deneyim olacaktır.
    Sorununuz devam ederse size yardımcı olmaya çalışabilmem için beni çekinmeden arayabilirsiniz.

Serdar Çetin
    05533976676

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.