Şimdi Ara

Bosch logixx çamaşır makinesi deterjan haznesi Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch logixx çamaşır makinesi deterjan haznesi Arızası ile ilgili bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yafess -- 13 Aralık 2020; 12:42:13 >

• Deterjan veya yumuşatıcı mı almıyor ? Benim başıma geldi servis idos kartı ve plastik parçayı değiştiriyor. Garanti olduğu için ücret ödemedik ama pahalı bir parça büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• Merhabalar makinenizin i-Dos kutusu arızalanmış. Dilerseniz manuel dozajlı sadece deterjan kullanarak yıkama yaptırabilir kullanabilirsiniz ancak i-Dos kutusunun değişmesi lazım. İnternette parçası var ancak çok pahalı yaklaşık 1500₺.

Ben parçasını alıp makinenizi kullanmayı tavsiye ederim. Sizin Makinenizin güncel model versiyon fiyatı şu an yaklaşık 10 bin ₺. Alt segment makine alsanız da sizi tatmin etmeyecektir.

www.uygunparca.com
    Bosch WAS28840TR Çamaşır Makinesi Deterjan Dozlama Ünitesi - 11018807 - Uygunparça
    https://www.uygunparca.com/camasir-makinesi-deterjan-dozlama-unitesi-11018807?model_id=387946

• tamiri olabilir bunun ama keşke düzenli olarak idos motor kısmını yıkasaydınız ozaman yıllar boyunca hiç bişey olmadan kullanabiliyorsunuz bu arada bu makineden bende düşünüyorum memnunmusunuz sıkmada titreşimli çalışıp ses yaptığı söyleniyor .

• İdos almasak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.