Şimdi Ara

bosch maxx 7 çamaşır makinesi sıcak su girissiz calısır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar. bosch maxx 7 varioperfect marka çamaşır makinem var. geçen gün sıcak su musluğu su akıtmaya başladı ve musluğu kapattım. fakat sonra farkettim ki makina su almıyor- çalışmıyor.
    1-sıcak su musluğu açık olmadan makina çalışmaz mı?
    2- Ben bu sorunu nasıl halledebilirim?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• makineniz ana yıkamayı sıcak su musluğundan aldığı suyla yapar. suyun sıcak ya da soğuk olması önemli değil. siz bu musluğu kapatırsanız makineniz su alamayacağı için çalışamaz. ya musluğu tamir edeceksiniz, ya da bir T aparatla makineden çıkan sıcak ve soğuk su hortumlarını bu aparata takıp, aparatın da ucunu soğuk su musluğuna bağlayacaksınız.

arkadaşlar belki başka bir çözüm de sunabilir. benim aklıma gelenler bunlar.
  • Bizim Bosch makina sıcak su girişli.
    Servis montaj sırasında t bağlantısı yapıp iki su girişini de soğuk suya bağladı.
  • Ben cift su girisli arcelikte soguk su girisini kullaniyorum skinti yok en iyi cozum ciftli baglanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler arkadaslar. sanırsam musluğu yaptırıcam. şimdilik daha mantıklı geldi. yarın ilk iş :)
  • zeyniunverdi kullanıcısına yanıt
    Hangi giriş sıcak su bu makiandan kullanıyorum,ama hortum değişimi esnasında karıştırdım.alttaki mi , üstteki mi. teşekkürler
  • saglikci17 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlamıyorum. Makinaya bakardım fakat çok sıkışık bir yerde ve makinayı çekmem çok çok zor. Ama kullnma talimatında vardır atmadıysanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.