Şimdi Ara

Bosch maxx wfl 1410 Çamaşır Makinesi Amortisor Tamir Keçesi Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün kazanın makinenin yanlarına vurarak yerinden oynaması üzerine makinenin amortisörleri ni değiştirmeye karar verdim. Amortiser ve yedek parca satan yere gidip makinenin modelini ve resimleri gosterdigimde bu makibenin amortisorunun ellerinde oldugunu fakat, bir tarafin presli oldugu icin degisimin çok zor oldugunu, yapabilmemin cok zor oldugunu bahsetti. Tamir kiti diye asagidaki linkteki urunu verdi. Nasil kullanacagimi sordugumda, alttan amortiserin vidasini sok, amortiseri asagiya dogru cekince urundeki keçe cikacak, onu cikart, sendeki keceye yag sür ve yerine tak dedi. aksam dedigi gibi soktum ama icinden kece cikmadi, ona benzer biseyde yoktu. Bende urundeki keçeye yağ sürüp amortiserin cikan parcasinin yanindan yarısını zorla sıkıştırdım, ileri dogru ittim. kecenin yarisindan fazlası demirle plastik parcanin arasina sıkıştı. diger amortiserede aynisi uyguladim. calistirdim, ariza çözüldü gibi duruyor ama icimde uhde kaldı, yanlişmı yaptim diye. bu urun nasıl kullaniliyor .l?

urunun linki.

www.servismarketi.com
    Bosch Çamaşır Makinası Amortisör Logixx 8 KG Tamir Seti ANSA - Servismarketi
    https://www.servismarketi.com/urun/bosch-camasir-makinasi-amortisor-logixx-8-kg-tamir-seti-ansa/3755

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.