Şimdi Ara

Bosch mu Yoksa Başka Marka mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; Yakın bir zamanda kısmet olursa nişanım olacak ve beyaz eşya alacağım. Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini tek bir firmadan almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda boschun aşağıdaki ürünlerini beğendim. Artıları eksileri nelerdir? Bu fiyatlara tek bir firmadan olmak şartıyla başka hangi markayı önerirsiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Fiyatlar kendi internet sitesindeki fiyatlarıdır.

Buzdolabı: Bosch KGN57VW20N-1979 TL

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/nofrost-kombi/KGN57VW20N.html?source=browse

Çamaşır Makinesi: Bosch WAT24480TR- 1665 TL

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAT24480TR.html?source=browse

Bulaşık Makinesi : Bosch SMS43D12TR- 1019 TL

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/60-cm-geni%C5%9Fli%C4%9Finde/SMS43D12TR.html?source=browse

• Merhaba Arkadaşım. Bende benzer durumdayım seninle . Bulaşık makinesini Siemensden SN46L530TR aldım. 6 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Çamaşır makinesi ve buzdolabını henüz almadım. Çamaşır makinesi için LG LG F14A7FDS düşünüyorum. Buharlı yıkaması ve direct drive olması bence artıları. Bi değerlendir derim.

Buzdolabı için hala karasızım. Birde verdiğin linkteki buzdolabı A+. Buzdolabı sürekli çalıştığı için en az A++ alınmalı bana göre.

Sanırım sen bütün ürünleri tek bir marka almak istiyorsun. Bende tam tersi hepsini farklı markalardan alıyorum :) TV Philips, Bulaşık Mak. Siemens, Çamaşır Mak. LG, Buzdolabı Bosch Süpürge rowenta, Ütü Tefal

• Merhaba arkadaşım. Buzdolabı A+ evet ama bizim aradığımız özellikteki tek buzdolabı-bosch- için o model. Ondan dolayı onu seçiyoryuz. Yeni buzdolaplarında olduğu gibi altta 2 farklı çekmeceli istemediğimiz için almayı düşündüğümüz daha doğrusu alabileceğim tek buzdolabı görseldeki buzdolabı oluyor. Ancak genel itibariyle bosch buzdolapları pek tavsiye edilmiyor araştırdığım kadarıyla forumda. Bu durumda insan çelişkide kalıyor. Ancak ben hepsini tek bir firmadan almak istediğim için hangi firmadan alırsam alayım ürünlerinin biri hakkında olumsuz şeyler söyleniyor. Bu durumda kafamı karıştırıyor. O yüzden bazen tek tek mi alsam diyorum.

Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_gece66 -- 16 Haziran 2015; 14:56:47 >
  • Gençler bosch moş yalan, ben hataya düştüm siz düşmeyin, isterse altus olsun 7 10 sene kim uzun garanti veriyorsa onu teecih edin. Sonra pişman olup bu yazımı okursunuz. 4 senelik bosch buzdolabı, arıza arıza... arçelik alın kafanız rahat olsun, ucuz olsun garantisi olsun. Zaten bu devirde 10 sene kullanabiliyorsan bir ürünü öp başına koy. Akşam akşam sinirim bozuldu bosch dolabımdan dolayı... off off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    Altus ile bosch aynı seviyeye koyan bir tek siz varsınız gördüğüm kadarıyla hocam. Bu forumd genel anlamda arçelik pek tavsiye edilmiyor ama siz tam tersini diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.