Şimdi Ara

SAMSUNG Marka araba olur mu?? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung marka DVD Writerlar sağlamdır.... SAmsung plazmalar iyidir...

LG il bazı yerlerde ortak ta hareket ettikleri olur ama bunlar Türkiyenin Arçelik Bekosu gibidir...

SAMSUNG un araba ürettiğini söylesem çoğu kişi hadi ordan be derdi heralde ... İşte aşağıda gördüğünüz gibi SAMSUNG un SM7 gibi son derece lüks bir aracı var...

Vallahi çoğu OTOMOTİV firması diye geçinen uyduruk firmalardan iyi bir araç üretmiş ve çok kaliteliymiş... Bana göre de fena değil,çok heybetli bir duruşu var karizma yani , ben beğendim bakalım siz de beğenecek misiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Temmuz 2006; 20:05:48 >

• burda bile kamyonları ve kamyonetleri satılıyor

yani var
  • Mercedes, BMW ve Lexus kırması olmuş. Bence maalesef özgün olamamış.
  • evet var..

Renault-Nissan aliance'ın 5 otomobil firmasından biri: Renault, Nissan, Infiniti, Samsung, Dacia

ayrıca kamyonlarda da: Mack, Renault Trucks, Samsung (greyder vs) ve Volvo Trucks Bu grubun yönetiminde
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

burda bile kamyonları ve kamyonetleri satılıyor

yani var

evet çimento kamyonları vs ben de çok görüyorum " samsung " marka.. ama otomobillerini ilk defa gördüm
  • kamyonları,şehir otobüsleri vs.. var.
    ama arabasını şimdi gördüm.

bildiğim kadarı ile geçtiğimiz yıllarda renault samsung auto yu satın almıştı

baya heybetli bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettyonpower -- 6 Temmuz 2006; 20:16:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

evet var..

Renault-Nissan aliance'ın 5 otomobil firmasından biri: Renault, Nissan, Infiniti, Samsung, Dacia

ayrıca kamyonlarda da: Mack, Renault Trucks, Samsung (greyder vs) ve Volvo Trucks Bu grubun yönetiminde

Evet, yeni VEL SATIS, SM7 Platformunda üretilecekmiş, yani araç kaliteli ve başarılı bir araç ki RENAULT bu aracın üstüne kuruyor planlarını

Vallahi TR de kompakt sınıf fiyatına filan satılsa veya D segmenti alınır çünkü Executive Car sınıfına giriyor.. Yani lüks araç sınıfına...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamyonetini görmüştüm ama bunu ilk defa görüyorum.iyiymiş görünüşü..
  • evet çok satılırda güncel Velsatis bile pahalı geliyor bence yeniside ucuz gelmez..

ve Ghosn'un üzerinde çalıştığı konuda kalite arttırımı. Adam Laguna III ü, Merso C ve BMW 3 ayarında yaptıracam dedi 2009 hedefleri toplantısında..

Bu gerçekleşirse Vel Satis de bundan nasibini alır
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

evet var..

Evet, yeni VEL SATIS, SM7 Platformunda üretilecekmiş, yani araç kaliteli ve başarılı bir araç ki RENAULT bu aracın üstüne kuruyor planlarını

Vallahi TR de kompakt sınıf fiyatına filan satılsa veya D segmenti alınır çünkü Executive Car sınıfına giriyor.. Yani lüks araç sınıfına...

• Bu arabanın platformuyla oyna biraz, yol tutuşunu artır , iç mekan kalitesini artır tasarımı güzelleştir alsana BMW 5 Merso E ayarında araba

Ben ilk defa bi Kore aracı beğendim , yeni SANTA FE hariç...
  • quote:

Ben ilk defa bi Kore aracı beğendim ,

kore derken kuzey kore mi ? güney kore mi?

hakkaten caım sıkıldı.koreli bir sürü firma var araç imalatı yapıyor.bize bak ya.biz daha hala başkalarının arabalarına biniyoz.
    kusuruma bakmayın zamansız ve gereksiz konuştum herhalde.
  • Biz okulu bitirince araba yaparsak biner misiniz? :D
    ama uyduruk olabilir, az yakar tasarımı güzel olur
  • SAMSUNG JAPON DEĞİL Mİ ?
  • Bu uzakdoğu firmalrı herşeyi üretiyorlar fakat genelde tasarım avrupalı yada amerikaları firmların araçlarından büyük izler taşıyo
  • iş makinaları , kamyonları varken bu pek şaşırtıcı olmadı. ama ilk defa gördüm arabasını. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

SAMSUNG JAPON DEĞİL Mİ ?

olur mu ya samsung ben bildim bileli finlandiya ya ait öyle değil mi ? ama ad olarak çağırıştırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

iş makinaları , kamyonları varken bu pek şaşırtıcı olmadı. ama ilk defa gördüm arabasını. teşekkürler

bende iş makinalarını bilirdim ama arabası benim içinde ilk oldu
  • antik ben senin arabana binmem abi..

bak gider hyundai ile anlaşırsın; getzi biraz yenileyerek 30 yıl satarız doğan şahin gibi..
  • iş makinalrı war ama hiç işe yaramaz samsung o elektıronikten anlar yaw herkes bilgiği işi yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

SAMSUNG JAPON DEĞİL Mİ ?

olur mu ya samsung ben bildim bileli finlandiya ya ait öyle değil mi ? ama ad olarak çağırıştırıyor

beyler naptınmız yaa.. halis kore malı.. güney kore

tunerboy sen nokia ile karıştırdın heralde?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.