Şimdi Ara

Bosch - profilo - Siemens fiyat farkı değer mi? muadil buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. buzdolabı alacağımda ortalama 75-78 cm genişlik ve üstten donduruculu bir model bakıyorum. siemens - bosch ve profilo markalarının buzdolabı modellerine baktığımda aşağıdaki 3 model dikkatimi çekti. buzdolaplarının iç dizaynına kadar birebir aynı. fakat modeller ve marka değişik.

Bosch KDN76AIE0N

Siemens KD76NAIE0N 

Profilo bd2176ıfan

bu 3 marka muadil mi oluyor. profilo fiyat olarak daha uygun 34-35 k civarına internette rahatlıkla bulunabiliyor sadece enerji sınıfı F. Siemens ve bosch ise 47-48 k bandında E sınıfı.

aradaki fiyat farkına değecek bir özellik bulamadım. çokta teknik özelliklerini bilmiyorum desem yeridir. bilen arkadaşlardan fikir almak için bu başlığı açtım sizce aradaki farkı verip siemens veya bosch mu almak yoksa profilo almak mı daha mantıklı. üstten donduruculu 75-78 cm genişlik buzdolabı modellerini de önerebilirsiniz.

• Dostum teknik özellik bilmiyorum ama ayni karsilastirmayi bir arkadaşım yaptı ve profilo aldi. Gayet memnun parasi da cebinde kaldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üç markada bsh ürünü. marka bazında söylüyorum birbirlerinin aynısı.

Kalite algısı olarak : Siemens>Bosch>Profilo şeklindedir.

• merhamet95 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kompresörlerde fark olabiliyor. Forumda konusu var. Siemenste panasonic kompresör gelirken profiloda farklı bir marka gelebiliyor.

Bayiiden alacaksanız kompresör markasını bayiiden teyit alınız.

Profilo kalite olarak bosch veya siemensten farklı değil, ancak aksesuar ve kompresörü farklı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 28 Aralık 2024; 14:59:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Hocam kompresörlerde fark olabiliyor. Forumda konusu var. Siemenste panasonic kompresör gelirken profiloda farklı bir marka gelebiliyor.

Bayiiden alacaksanız kompresör markasını bayiiden teyit alınız.

Profilo kalite olarak bosch veya siemensten farklı değil, ancak aksesuar ve kompresörü farklı olabiliyor.

Hocam hepsiburadadan 34 bine profilo 2176ifan modelini aldım 9 taksitle. Muadili siemens ve bosch 50 51 den aşağı satan yok internette. Zaten 2 kişiyiz ben ve eşim buzdolabı dolmaz kirada olduğumuz için genişlik 750 mm üzeri de almak istemedim. Sadece muadili simens ve boschta enerji sınıfı E. Ama onda da yıllık faturaya yansıması taş çatlasın 1000 tl. Motorun markasını bilmiyorum kurarlarken yetkili servise sorarım. Ama sadece enerji sınıfı ve motor için 16 bin tl fark ödemek istemedim. Profilo kalite olarak bence aynı sadece algıda bosch ve siemens daha kaliteli bence. Belirli bir fiyat politikası da yok zaten internette. Kendi resmi sitelerinde profilo 60 bin. Siemens 65 bin. Yani sitelerine göre aşırı fiyat farkı yok. Sadece internet sitelerinin aşırı uçuk değişen fiyat politikası var. Yani 34 binle 50 bin modeli arasında aşırı bir kalite farkı yok tamamen stok azlığı nedeniyle bosch ve siemensi yüksekten satıyorlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.