Şimdi Ara

Bosch - Siemens Zeolit Kurutmalı Bulaşık Makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bosch'un ve Siemens'in kurutmada zeolit kullanılan bulaşık makinesini almayı düşünüyorum ama bu teknoloji ile alakalı kafamda soru işaretleri var. Bu zeolitlerin zamanla değişmesi gerektiğiyle ilgili şikayetler okudum. Değişim için istenen tutarlar da gayet yüksek. Forumda pek bilgi bulamadım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Almayı düşündüğüm model ve alternatif bir alt modelini de aşağıda yazacağım. Sizlerin önereceği marka ve model makineleri de inceleyebilirim. Herkes gibi isteğimiz düzgün yıkasın, iyi kurutsun. Bütçe 10 bin civarı. Herkese iyi hafta sonları  

Serie | 8 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Inox SMS88TI16T - Zeolit olan model

Serie | 6 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Inox SMS68JI06T - Zeolit olmayan model

• BSH ürünü kesinlikle alma ben aldığım güne lanet ediyorum

Bosch SMS67MI01T

İyi yıkamadıktan sonra Zeolit alsan ne yazar hepsi hikaye

BSH bulaşık makinesi alırsan hayatının en büyük hatasını yaparsın

Bosch SMS67MI01T (Sorun Çözülmedi) - BSH Bulaşık Makinesi Ürünlerinde %100 Üretim Hatası Var

https://forum.donanimhaber.com/bosch-sms67mi01t-sorun-cozulmedi-bsh-bulasik-makinesi-urunlerinde-100-uretim-hatasi-var--135605066

Miele veya Elektrolux al (suyu fazla tüketen ve su püskürme sistemi iyi olan makine al)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Mart 2021; 4:27:49 >

• 2500 civarına bir makine al ve 3 senede bir değiştir. Hem teknolojiyi takip edersin hem paran cebinde kalır 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Kurutma Makineleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.