Şimdi Ara

BOSCH Silence Plus Bulaşık Makinesi Düzgün Yıkamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SMS43d08tr model SilencePlus bulaşık makinemizi alalı 1 sene olmadı. Özellikle bardaklar kirli çıkıyor makinadan. Son 1-2 aydır tuz ikazı yanıyor, ancak servis kesinlikle tuz eklemeyin dediği için eklemiyorum. Forumda bir konuda Servis Menüsünden bahsediliyodu ama tuş kombinasyonunu deneyince bu modelde çalışmadı. Bu model için deneyebileceğimiz bir tuş kombinasyonu var mıdır?

• Servisin sözüne niye bakıyorsunuz tuz makinede şarttır sağda solda su sertlik uydurmacasına kulak tıkayın sonuçta baraj suyu kullanıyorsunuz doğal kaynağından pınar suyu kullanmadığınıza da göre
    Makine filtresini ve pervanelerini su altına tutup güzelce temizleyin kireç ve artıklardan bir an önce tuz ekleyin ucuz diye Bim,a101 vb. marketlerde ki uyduruk tablet,deterjanlara para vermeyin sonra keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 6 Ocak 2015; 20:41:07 >
  • Valla tuz atarsanız çizilir dedi adam, benimde annemin makinası bardakları çizdiğinden bişey demedim. Ama cihazın ikaz ışığı yanıyo tabi. Ayrıca Finish tavsiye ediyo Bosch ve bende ondan kullanıyorum. En sıcak programda yıkarsam bazen sorun olmuyor ama genelde bardakların içi deterjan kalıntısı oluyor.
  • burakkilic B kullanıcısına yanıt
    Partalıcı ve tuzu mutlaka düşük ayarda bile olsa kullanın. Binanızda su yumuşatma sistemi varsa tuza gerek yok ama deterjan kalıntısının olmaması için doğru dozajda parlatıcı mutlaka kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne yalan söyliyim, ben de hiç tavsiye etmiyorum. Mutfakta bütün beyaz eşyayı Bosch aldım diye bunu da almıştım. Bardakların dediğiniz gibi kimyası bozuldu, garip lekeler oluştu. Sürekli bir tuz uyarısı veriyor. Eski Arçelik Leydi yi öyle özlüyoruz ki anlatamam:)
  • Bende de 7 programlı olan silence plus modelini kullanıyorum. Tablet olarak Finish Oxi, parlatıcı ve tuz olarak pril kullanıyorum. Makineye bulaşıklara yemek artıklı ve özensiz koymama rağmen tertemiz ve pırıl pırıl çıkıyor. Bence tablet,tuz ve parlatıcı kombineyi gözden geçirin ve ayarları iyi yapın. Makinede suç yok.
  • Bende bosch var arkadaslar ayni durum bendede bardaklarin uzerinde kirli kalintilari mi dersiniz deterjan mi dersiniz neler yokki defalarca bildridim kulandigim deterjan fairy kullaniyorum servis gelmis hanim evde fairy kullanmayon ondandir demis simdi finish alicam birazda onu kullanlim onceden kullandim ayni etki oldu ama ole istediler kullanicam bakalim ne diycekler fairy ile irtibata gectik bu tabletlerde tuz ve parlatici varmis ondan boyle olurmus tuzsuz parlaticisiz deniycem sonucu boscha aticam camasir makinasi aldim inanilmaz ses cikartiyo sanki bilyalar birbirine surtuyo bunun icinde servis cagirdik normal bir sorun yok dedi istanbulun farkli ilcesinde cagirmistim servisi ayni sorundan rulmandan dedi takmislardi simdi bulundugum servisteki elemanlar ayni sese normal dedi bende ses kaydi yaptim bosch merkeze gonderdim sikayet var ada yaptim facebook dan falan yazdim bakalim 1 kasim uzmanlar gelicekmis bakicakmis bosch markada cok sorun yasadim bidaha da kesinlikle almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.