Şimdi Ara

YENİ ÜRÜN : BOSCH SMS 58M88 EU Bulaşık Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
32.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜN BOSCH BAYİSİNE GİTTİM VE YENİ GÖRDÜĞÜM BİR MODELİ AKTARIYORUM PEŞİN LİSTE FİYATI 1270 TL NAKİT FİYATI 1150 TL OLUP BOSCH UN İTHAL SERİLERİ İÇİNDE 3 NCÜ ÇEKMECEYE SAHİP MODELLER İÇİNDE EN EKONOMİK FİYATLI ÜRÜNÜDÜR BU ÖZELLİKTE BİR MAKİNE BU FİYATTA SATILDIĞINDAN ARTIK BOSCH UN KARŞISINDA DURABİLECEK MAKİNE KALMAMIŞTIR. İNTERNETTE ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ BULAMADIM BAYİDEN ALDIĞIM BROŞÜRDEKİ BİLGİYİ EKLİYORUM.

YENİ ÜRÜN : BOSCH SMS 58M88 EU Bulaşık Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 12 Haziran 2010; 17:50:26 >

• intensive eko 45 diye yeni bir program var bu cihazda enerji tasarrufu için eko programın süresi 170-200 dakikalara kadar uzayacak sanırım peki bunun dezavantajı yok mu her gün 3 saatlik bir programla çalışan bir cihazın kullanım ömrü(çok çalışmaya bağlı olarak motorunun,ısıtıcısının yıpranma oranı) yıl olarak düşmez mi
  • Yoğun eko 45'C programı yoğun 70'C programının aynısının 45'C versiyonu. 135 dakika sürüyor, yani 140 dakikalık eko programından daha kısa. Bu programda 1,1kw elektrik ve sensöre göre 15/12lt su tüketimi var. 14 kişilik kapasite için A sınıfı denebilir. Yeni nesil deterjanlar tavsiye edilmiş, 70'C durulama yaptığından kullanma kılavuzunda çok iyi bir yıkama ve iyi bir kurutma performansı verdiği yazıyor. Yoğun programın eko versiyonu kısacası adından anlaşılacağı üzere. İyi bir model olmuş, yüksek bir fiyatı olmaz umarım. Pardon fiyatı da yazmışsınız, 1150 bedava gerçekten bu makineye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Haziran 2010; 3:38:06 >
  • evet makine yeni çıktı ve şuan elinde olmayan bayiler mevcut, dağıtımı devam etmekte ürünün. Sınıfının en güncel özelliklerine sahip ve çok iyi fiyatı olan bir ürün, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.
  • Bosch SMS 53M32EU bu ürüne göre nasıldır?
  • yıkama durulama performansları aynı fakat aralarında sepet dizayn farkı var. Bana sorarsanız yeni modeli tercih edin lansman fiyatı ile bu ürün bir daha bu fiyata alınmayabilir.
  • Arkadaşlar ürün gayet makul gibi nerede bulabilirim biliyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yardımcı olucam size...
  • bana da hızlısından yardımcı olursanız sevinirim.
  • peki candoğan bey FP açısından profilo 6284 mü tercih edilir yoksa bu makinemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

peki candoğan bey FP açısından profilo 6284 mü tercih edilir yoksa bu makinemi ?

candoğan' da eminim bana katılıcaktır

kesinlikle SMS58M88EU

not: birde katılmazmış ozaman nolcak

• 6284 ile bu ürün elbette kıyaslanmaz, çünkü aynı seriden cihazlar değiller.

SMS58M88EU su/elektrik tüketimi, kapasite, özel program, 3. sepet olması gibi, artılarıyla daha üstün bir model. Zaten fiyatları da aynı değil.
  • ben bu makinadan alıcam kesinlikle bu herkese de söylüyorummmmm
    ( sanki kullanmışımda biliyomuşum gibi makinayı :P )
  • quote:

Orijinalden alıntı: azem_azzem

ben bu makinadan alıcam kesinlikle bu herkese de söylüyorummmmm
    ( sanki kullanmışımda biliyomuşum gibi makinayı :P )

ewet sonunda azem bir karar verebildi... yaşasınn

• Arkadaşlar bizde 1 haftadır bulaşık makinesi araştırıyorduk,
    Bosch de karar kıldık. ve SMS 53M32EU ile SMS 58M88EU arasında kararsız kaldık. 58m88EU yeni çıkmış olmasına rağmen daha ucuz, 3. çekmece özelliği var ve birde bayinin söylediğine göre mekinenin sadece dışı çelikmiş.. i3. çekmeceyle ilgilide çok sık şikayet alıyorlarmı. ne olursa olsun çatal kaşıklarını tek tek dizicen diyor bayi:)) biz burda anlatırken müşteri kendi kendine aman nolcak dizerim diyor ama hergün bu işi yapmak çok sıkıcı geliyor ya da amannn hepsini öylece koyarım yıkar nasıl olsa diyo, bir iki kere belki başarılı oluyor ama sonra temiz olmadığını görünce bizi arıyorlar diyor bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorlarmış.. bunları duyuna SMS 53M32EU aldık

şimdi yardımınız ihtiyacım var:)))
    servis dün kurulumunu yaptı,
    su sertliğini ölçmesi..
    ve söyleiği hem QUANTUM tablet hem tuz hemde parlatıcı kullan , sakın elma sirkesi kullanmayın birde bu sirke çıktı başımıza, (o da forumlaramı takılıyor nedir)
    şimdi makine bana ben makineye bakıyorum daha çalıştırmak kısmaet olmadı..
    birisi güzel güzel anlatsada bende bi yıkasam şu bulaşıkları:)))))
    internet sayfasında baktım değerler şöyle

Analiz Edilen Parametreler Analiz Sonuçları İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik Standartları
    Bulanıklık - Uygun Tüketicilerce Kabul Edilebilir
    pH pH Birimi 7.4 6,5<pH<9,5
    İletkenlik µS/cm 631 2500
    Klorür mg/lt 19 250
    Nitrit mg/lt Spt 0.5
    Renk - Uygun Tüketicilerce Kabul Edilebilir.
    Amonyum mg/lt 0 0.5
    Arsenik µg/lt 5.14 10
    Oksitlenebilirlik mg/lt O2 0.4 5
    Tuzluluk 0% 0.1 -
    Toplam Sertlik Fr 33 -
    Serbest Klor mg/lt 0.5 -

parlatıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.
    tuz kullanmam gerekirmi onuda tam anlayamadım
    ve makinede su sertlik ayarını değiştirmem gerekiyormu
    hepiniz sağlıcakla kalın

• Bende makineyi yakından inceledim ama içim rahat etmedi . lk olarak 3 çekmece bardak rafını acaip daraltıyor + orada normaldse döner fıskiye varken bunda yok .Acaba diyorum nasıl yıkıyor ya da verimli oluyor .
    10 gün içinde karar vermem lazım :

siemens 25m832
    Bosch sms 58m88

Normalde çamaşır ve bulaşık olarak siemens de karar kılmıştım ( siemens 25m832 , 10s762 ) ama bu boschu görünce sizde bu fiyata çok iyi diyiince arada kaldım . ------------------------2. seçenek olarak ( bosch sms 58m88 , was 20762 )

Bi el atın lüten . Çok araştırdım içinde kayboluverdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 1 Ağustos 2010; 23:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA
    Bende makineyi yakından inceledim ama içim rahat etmedi . lk olarak 3 çekmece bardak rafını acaip daraltıyor + orada normaldse döner fıskiye varken bunda yok .Acaba diyorum nasıl yıkıyor ya da verimli oluyor .

siemens 25m832
    Bosch sms 58m88

Normalde çamaşır ve bulaşık olarak siemens de karar kılmıştım ( siemens 25m832 , 10s762 ) ama bu boschu görünce sizde bu fiyata çok iyi diyiince arada kaldım . ------------------------2. seçenek olarak ( bosch sms 58m88 , was 20762 )

Bende 2 makineyi almak istiyorum forumu deli gibi okudum tavsiyeler ikisi yonunde...
    Bulasik makinesi icin 3. Cekmece ve istege bagli alt rafa kasiklik bolmesi servisten alinabiliyormus olmadi oylemi yapsak kararsiz kaldim bende

• 3. sepetin üst sepetin yüksekliğinden yediği doğrudur ancak en üst kısma doldurulabilen malzemeleri ve üst sepetin yüksekliğinin 3 aşamalı olarak değiştirilebildiğini düşünürsek yer kazancı olduğunu da söyleyebiliriz. 3. üst sepetteki bulaşıkların yıkanmasını tavandaki su püskürtücü sağlar, kazanın tavan kısmında görebilirsiniz. Pişman olunursa da geri dönüş mümkün olduğundan SMS58M88EU modelini gerek kapasite, gerek özel yüksek performanslı programı, gerek uygun fiyatı dolayısıyla daha mantıklı buluyorum.
  • Arkadaşlar biz SMS 53M32EU aldık,
    benim için en önemli etken BOSCH bayisinin SMS 58M88EU nun sadece dışının çelik olduğunu içinin çelik olmadığını söylemesiydi..
    onu duyunca hiç düşünmeden SMS 53M32 aldık o anda..
    fakat dün sorduğumuz BOSCH bayisi hayır SMS 58M88 EU nun içide çelik diyince şaşırdım,
    Ve kesinlikle SMS 58M88i tavsiye etti, bence çok çok güzel bir makine,
    karar sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA
    Bende makineyi yakından inceledim ama içim rahat etmedi . lk olarak 3 çekmece bardak rafını acaip daraltıyor + orada normaldse döner fıskiye varken bunda yok .Acaba diyorum nasıl yıkıyor ya da verimli oluyor .

siemens 25m832
    Bosch sms 58m88

Bende 2 makineyi almak istiyorum forumu deli gibi okudum tavsiyeler ikisi yonunde...
    Bulasik makinesi icin 3. Cekmece ve istege bagli alt rafa kasiklik bolmesi servisten alinabiliyormus olmadi oylemi yapsak kararsiz kaldim bende

Yasin Bey nedir son durum vaziyet .yeni araştırma yapabildiyesin lütfen haber verin .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.