Şimdi Ara

YENİ ÜRÜN : BOSCH SMS 58M88 EU Bulaşık Makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
32.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün mediamarktan 1150tl 6taksit aldım yarın inşaallah servis kuracak
  • biraz zor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantan

3. sepet beni de soğuttu. onun yerine siemens nasıl acaba?

http://www.beyazesyamerkezi.com/SIEMENS-SE26M850TR-6-PROgRAM-BULAsIK-MAKiNASI-iNOX-_1383.html#0

Anlamadım gitti şu 3. çekmece olayını en altta normal diğer serilerde olan sepeti alabiliyosunuz.. sepette çıkabiliyo ki orta katında seviyesini değiştirebiliyosunuz ...bu fiyata daha iyi makina yok emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantan

3. sepet beni de soğuttu. onun yerine siemens nasıl acaba?

http://www.beyazesyamerkezi.com/SIEMENS-SE26M850TR-6-PROgRAM-BULAsIK-MAKiNASI-iNOX-_1383.html#0

SMS58M88EU o modelden daha kaliteli ve yüksek performanslı. Çünkü daha üst sınıf bir cihaz. Bunun yanında arkadaşın söylediği gibi 3. sepetten memnun kalmazsanız çıkararak dışarı alıp normal çatal-kaşık sepeti alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

biraz zor ama

ne gibi
  • pazar günü satılan bir ürünümüzün p.tesi günü montajı zor olur. olmaz demiyorum ama zor. Heleki marketten aldıysanız dahada zor.
  • tamam gelince buraya yazıcam
  • Geldimi servis?
  • haklıymışsın dün makinayı getirdiler bugünde servis açtı.satıcının demesi taşıma arabası ile servis aynı imiş onların yalancısıyım bende
  • neyse hocam olan olmuş hayırlısı olsun iyi günlerde kullan.
  • Montaj konusunda bayilerin haklarını yememek gerek.

Yıl başında siemens bulaşık makinesi ve kurutma makinesini öğle saatlerinde bayiden aldım. Ben eve gelmeden (abartmadan 30 dk içinde) ürünler gelmiş kapıda beni arıyorlardı. üstelik bayi verdiği sözü tutarak akşama ürünlerin kurulumunuda yaptırtmıştı.

Bu arada yazmayı unuttum. Ürünleri Cumartesi günü aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 11 Ağustos 2010; 22:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihcet

Montaj konusunda bayilerin haklarını yememek gerek.

Yıl başında siemens bulaşık makinesi ve kurutma makinesini öğle saatlerinde bayiden aldım. Ben eve gelmeden (abartmadan 30 dk içinde) ürünler gelmiş kapıda beni arıyorlardı. üstelik bayi verdiği sözü tutarak akşama ürünlerin kurulumunuda yaptırtmıştı.

ne güzel dimi
  • bende bu makıneyi arastırıyorum gunlerdır.yorumlarınız cok yardımcı oldu bana cok kararsızdım ama sımdı kararım netleşti bulaşık makınem bu olacak 3.sepet muhabbeti biraz kafamı karıstırdı ama cıkarılabılıyosa sorun olmaz heralde.bu arada benım bide camasır makinesine ıhtıyacım var ne önerirsiniz by_proxy yorumlarınız beklıyorum yeni evlenicem kafam kazan gibi oldu bu konular yuzunden yardım edın banaaaaa :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_dd

bende bu makıneyi arastırıyorum gunlerdır.yorumlarınız cok yardımcı oldu bana cok kararsızdım ama sımdı kararım netleşti bulaşık makınem bu olacak 3.sepet muhabbeti biraz kafamı karıstırdı ama cıkarılabılıyosa sorun olmaz heralde.bu arada benım bide camasır makinesine ıhtıyacım var ne önerirsiniz by_proxy yorumlarınız beklıyorum yeni evlenicem kafam kazan gibi oldu bu konular yuzunden yardım edın banaaaaa :):):)

pek alakadar olmak istemiyorsunuz sanırım bu konularda fazla boğulmayın, bu bulaşığı ve BOSCH WAE20463TR yada WAS20460TR modellerini alın.
  • Bugün sözü edilen BOSCH SMS 58M88 EU modeli evime getirildi ve servis tarafından kuruldu .Ben sepet satın almak istediğimde beni dumur eden cevap ile karşılaştım! Malesef sepet hikayesi doğru değilmiş ve bayiler açıkça yalan söylüyormuş .Hakkaten baktım makinanın içinde çatal bıçak sepetini koyacak yer yok + siz kendiniz oraya sepet uydursanız bile 2. sepet normalden daha aşşağıda olduğu için pervaneye sürtme ihtimali yüksek .3. sepeti çıkarmayı denedim ama öyle birşey yok !!!
    Kısaca bu makinayı almayı düşünüyorsanız her seferinde çatal bıçak kaşık güzelce dizmeyi göze alın .

Makinayı kullanınca yorumlarımı yazacağım.
  • Ayrı alınan çatal bıçak sepetinin ortasında tabaklık tellerinin geçebileceği boşluk bulunur. Bu sayede trenin rayda gittiği gibi çatal bıçaklığı tabaklığa oturtarak sağa-sola veya öndeki/arkadaki tabaklığa istediğiniz gibi yerleştirebilrisiniz. Üstteki çatal bıçak sepeti sökülebilmekte, bunun yanında üst sepet 3 aşamalı olarak yukarı-aşağı ayarlanabildiğinden yüksekliği değiştirmek de mümkün.
  • Candoğan bey bende dediğinizi düşündüm ama şöyle bir durum var .Orta sepeti en yukarıya almama rağmen eski makinamda kullandığım çatal bıçak sepetinin tutma sapı malesef orta sepetin altındaki fıskiyeye çarpıyor . Ancak bununda çözümü çatal bıçak sepetinin tutma sapını keserek halledilebilir .
  • sepet ile ilgili gelişme kaydiğ kaydetmediğinizi burda paylasırsanız bizim gibi bu makineyi almak isteyen arkadaslar için yardımı olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Candoğan bey bende dediğinizi düşündüm ama şöyle bir durum var .Orta sepeti en yukarıya almama rağmen eski makinamda kullandığım çatal bıçak sepetinin tutma sapı malesef orta sepetin altındaki fıskiyeye çarpıyor . Ancak bununda çözümü çatal bıçak sepetinin tutma sapını keserek halledilebilir .

hala halla böyle bişi olmaması gerek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.