Şimdi Ara

bosch sms43d08 temiz yıkamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 ay önce aldığım bosch sms43d08 makine ile ciddi problem yaşıyorum. makineye attığımız bulaşıklar hep kirli çıkıyor. eşim bulaşığı makineye atmadan kabaca yıkayıp öyle koyuyor. sıvı deterjan kullanıyoruz. 55 dk. programda yıkıyoruz. biraz araştırdığımda filtrelerin tıkanmış olabilieceğini okudum ama daha yeni makine böyle birşey olabilirmi. yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: dralper44

merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 ay önce aldığım bosch sms43d08 makine ile ciddi problem yaşıyorum. makineye attığımız bulaşıklar hep kirli çıkıyor. eşim bulaşığı makineye atmadan kabaca yıkayıp öyle koyuyor. sıvı deterjan kullanıyoruz. 55 dk. programda yıkıyoruz. biraz araştırdığımda filtrelerin tıkanmış olabilieceğini okudum ama daha yeni makine böyle birşey olabilirmi. yardımlarınızı bekliyorum...

Musluk tam acikmi?

Filtreleri. Fiskiyeleri sokup temizleyin ve sivi finish makine temizleyiciyle. 70 derecelik programda boş calistirin ayrıca tablet deterjanlar daha iyi temizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim sn. lazpanyol. daha makineyi alalı 1 ay oldu. fıskiye ve filtreler tıkanabilirmi. nasıl yapabilirim bu temizlik işini.
  • Sorununuz kuvvetle muhtemel sıvı deterjandan kaynaklı. Bende de Bosch 6 programlı bulaşık makinesi var. Tablet kullanırken 70, eco50, hızlı 65 ve auto 45-65 programda iyi sonuç alıyordum ama klasik(tuz-parlatıcı etkisi olmayan) sıvı deterjan kullanınca lekelerin çıkmadığını gördüm. Tavsiyem hepsibir tablerlerdir. Finish Hepsi bir arada Oxi veya Quantum Oxi olanları deneyiniz.

edit: ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 16 Aralık 2013; 6:22:54 >
  • cevabınız teşekkür ederim deneyip sonucu bildireceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralper44

cevabınız için teşekkür ederim sn. lazpanyol. daha makineyi alalı 1 ay oldu. fıskiye ve filtreler tıkanabilirmi. nasıl yapabilirim bu temizlik işini.

Hocam el kitabında detayli yaziyor

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    hocam fşnish quantum oxi tabletle denedik sonuç daha iyi ama hala biraz kirli gibi geldi. tost makinesi plaklarının ustunde kalan yag lekeleri çıkmamıs gibiydi. birde filtreleri temizlemeyi deneyip tekrar cevap yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabletler sıvılara göre daha iyi sonuçlar veriyor. Sanırım hızlı 65 derece programını kullanıyorsunuz. ECO50'yi de deneyin.

Filtre kontorlünü yapıp makine temizleyici de kullanın. Ben makinayı alalı 4 ay kadar oldu ama her ay temizleyici kullanıyorum, bazen makinenin göremediğimiz kısımlarında yiyecek artıkları kalabiliyor, onlardan kurtulmanın yolu temizleyici kullanmak.

Kılavuzun temizleme ve bakıma tabi tutulması kısmında, cihaz içinde yağ ve kalıntılar oluyorsa boş olarak deterjan koyarak 70 derece programda çalıştırmanın makineyi temiz tutmaya yardımcı olduğunu söylüyor. Olmazsa bu yöntemi de deneyin.
  • Ben de Quantum Oxi'yi tavsiye ediyorum.

Annem Migros'tan eşantiyon olarak 5-6 tane Finish PowerBall Classic almış. Böyle rezil bir deterjan olamaz. Elle kırıp parçalamak gerekiyor tablet, bütün atarsanız bulaşıklar kaygan çıkıyor, performans da kötü.

Quantum Oxi'nin verdiği sonuçlar son derece başarılı.

Ben de denemek için marketten Viking sıvı deterjan almıştım. Bir kez tencere olmadığında bardak-tabak ve kaplardan oluşan bulaşık yükünde denedim, sonuç fena değildi. Ancak tencelerle kullandığımda sonuç berbattı, aynı zamanda makinenin tabanı bembeyaz kireçle kaplanmıştı.

Özetle aceleniz olmadığı sürece ekonomik 50'C programında Oxi tablet ile yıkama yapın. Hızlı programları sadece acil durumlarda kullanın.

Aynı zamanda 2 yıl kadar evvel açmış olduğum konuyu da bilgilendirme açısından okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53998884/key_BULA%3FIK+MAKYNESY+KULLANIRKEN/tm.htm

• Genelde şöyle bir durum gözlemliyorum yeni nesil makinalar son 6 - 7 yılda çıkan makinalar enerji tasarrufu sağlamak adına bir takım şeylerden ödün vermiş. kime sorsak eski makinem daha iyi yıkıyordu diyor.(bulaşık ve çamaşır makinesi için)
  • bugun eko 50de finixh quantum oxi ile yıkayıp sonucu bildireceğim c evaplarınız için teşekkür ederim
  • Sorun deterjandan ve yanlış program seçiminden.

Ve bulaşıklari su görecek şekilde dizin.

• 1 saatlik programda makineyi daha dikkatli dizerek finish quantum oxi tabletle daha iyi sonuc aldim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.