Şimdi Ara

Bosch ve müşteri memnuniyeti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bosch was 20763 aldım ve bugün teslimat yapıldı.Bayiden verilen bilgi ''eski makineniz alınır yenisini teslim ederler sonra servis gelir kurulumu yapar''
    Kavga dövüş!! Teslim kağıdını imzaladık...
    Makineyi kapıya bırakıp gidiceklerdi içeri zor alırdıkdık.Ama galoş taktılar haklarını verelim!
    Paranla rezillik derler yaa aynen o...
    Müşteri hizmetlerini aradım hani bunlar amele doğru düzgün bir muhattap buluruzda şikayetimizi dile getiririz başkaları belki yaşamaz diye..
    Müşteri hizmetleri ayrı bir rezillik!!!Kadına en son sanırım sizin şirkette nakliyeci ile kavga rutin dedim.Kadına anlatıyorum hala şikayetiniz nedir diyor.
    Evimin ortasına atılmış bir çamaşır makinesi sanırım Bosch için normal!!!
    Eski makineyi kapıcının yardımıyla söktük yerinden çıkardık.Bilsem telimat istemez kendim iki adam tutar getirirdim evime.
    GERÇİ BİLSEM BOSCH'TAN FİYAT DAHİ SORMAZDIM!!!!

Amacım firma kötülemek değil ancak belki de en önemli konu belki de Türkiye'nin en öküz(galoşlu öküz) adamlarına bırakılmış.Şimdi aklıma geldi makinenin modeli doğru mu diye kutuya baktım kod doğru.Önünü duvara dayadılar ne geldi göremiyorum bile.Hayatımda ilk defa böyle bir ürün teslimi yaşadım.Ama esas bomba müşteri hizmetlerinin olanları anlatınca şikayetiniz ne tepkisi...

• Her yere yazdım ama Türk halkına layık görülen hizmet bu olmamalı.Kapısında sıfır km şirket araçları bulunan Ümitköy BSH'den bakınca özel nakliyat avantajlı görünüyor olabilir.O ucuz hizmetin bedeli rezillik ve bunu ben yaşıyorum.
  • daha dur servis gelsin ürünü kullanımını anlatmak yerine temizleme suyu vs satmaya kalksın

daha iyi günlerin :))
  • Servis geldi gayet güler yüzlü bir hizmet kurulumu yaptı anlattı hatta kolaylık olsun diye hafıza programı oluşturdu.Bizde ilk yıkamamızı yapmaya başladık hayırlısı ile.Beklediğim gibi şimdilik gayet sessiz arada su alıyor onun sesi bir de çamaşırın dönme sesi geliyor motor sesi yok, kullanımı kolay.
  • Daha kötüsünü görmeyelim bir süre bu bana yeter :) Servis görevliside şaşırdı öle alakasız bi şeklide evin ortasına atılmış makineyi görünce bir de teslimatçılar(galoşlu öküzler) bizim görevimiz değil diyordu.
    quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

daha dur servis gelsin ürünü kullanımını anlatmak yerine temizleme suyu vs satmaya kalksın

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

daha dur servis gelsin ürünü kullanımını anlatmak yerine temizleme suyu vs satmaya kalksın

• quote:

Orijinalden alıntı: anylna

Servis geldi gayet güler yüzlü bir hizmet kurulumu yaptı anlattı hatta kolaylık olsun diye hafıza programı oluşturdu.Bizde ilk yıkamamızı yapmaya başladık hayırlısı ile.Beklediğim gibi şimdilik gayet sessiz arada su alıyor onun sesi bir de çamaşırın dönme sesi geliyor motor sesi yok, kullanımı kolay.

Sanırım servis durumu biraz toparlamış, siniriniz yatışmış :) Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aynı model benim de yarın teslim edilecek ve kurulacak bakalım :)
  • quote:

Servis geldi gayet güler yüzlü bir hizmet kurulumu yaptı anlattı hatta kolaylık olsun diye hafıza programı oluşturdu.Bizde ilk yıkamamızı yapmaya başladık hayırlısı ile.Beklediğim gibi şimdilik gayet sessiz arada su alıyor onun sesi bir de çamaşırın dönme sesi geliyor motor sesi yok, kullanımı kolay.

Sizin adınıza sevindim :)Hayırlı olsun.
    Teknik servislerin memnuniyeti çok önemli herkes için ,bir daha sorun yaşamazsınız inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 20763 bugün teslimat ve kurulum yapıldı. İki aşama da sorunsuz idi, Bosch'tan gayet memnun kaldım. Umuyorum cihazı kullanırken de aynısı olur ;)
  • Arada bir neden su alıyor anlamadım.
    Ben de Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum sadece ilk yıkama ve durulamada su alıyor.
  • İlk yıkamada alıyor ancak biraz çeviriyor sonra bi daha alıyor dönderiyor çeviriyor biraz daha alıyor..sanırım yükü tartıp ona göre ayarlıyor bilemiyorum :)
  • Hayırlı olsun..evet biraz servis biraz da makine durumu toparladı.Biz ablamın bütün beyaz eşyalarını Bosch'tan almıştık hiç sorun çıkmamıştı.Ama çevreden duyduğum Lg bu konuda daha hassas ya da bana nisbet olsun diye abarttılar

quote:

Orijinalden alıntı: blake78

Benim 20763 bugün teslimat ve kurulum yapıldı. İki aşama da sorunsuz idi, Bosch'tan gayet memnun kaldım. Umuyorum cihazı kullanırken de aynısı olur ;)
  • Servise sorcaktım ama unuttum genelde yalnız kalıyorum makineyi çalıştırıp evden çıkma durumunda sular kesilince makine kendisi kapanıyor mu?
    Elektrik gidip gelmesi sorun olmuyor diye okudum ama bunu görmedim.
  • was 20763tr gayet kaliteli ve güzel bir makinedir alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Servise sorcaktım ama unuttum genelde yalnız kalıyorum makineyi çalıştırıp evden çıkma durumunda sular kesilince makine kendisi kapanıyor mu?
    Elektrik gidip gelmesi sorun olmuyor diye okudum ama bunu görmedim.

Makinanız hayırlı olsun, güle güle kulanın.
    Sular kesilirse muhtemelen ekranda ""su musluğu kapalı mı?"" diye bir uyarı çıkar ve makina öylece bekler tahminim. (Benim 2009'da aldığım makina öyle)
    Elektrik kesilirse makina yeniden açılınca kaldığı yerden yıkamasına devam ediyor. Ancak bunun bir sınırı varmı yani 10 saat kesinti olunca yine makina aynı yerden başlar mı bilemiyorum. Biz daha o kadar uzun kesinti görmedik ve görmeyiz de inşallah.
    İyi günler herkese..
  • Bosch çamaşır makinesi aldım.

Servis gelip kurdu. Yanlız telefonda söylediğim halde ek garanti kağıdı getirmemişler. Bizim orada ANkara bölge müdürlüğü gibi bir yer vardı. Oradan yaptırabilirsiniz dediler. Ertesi hafta gittim. Yeni zam geldi ek garanti 95 civarı oldu dediler. Bende müşteri hizmetlerini aradım servis garanti kağıdını getirmediği için şimdi 40 lira fazla ödeyeceğim dedim. Sonra bana döndüler. Kurulumu yapan servis eve kadar ek garantiyi getirdi. 65 liraya yaptı.

Müşteri hizmetleri kurulum sonrası servis memnuniyetini arayıp sormuştu.

Müşteri memnuniyeti olarak en azından ilgilendiler memnun kaldım.
  • memnun olmak yada olmamak sizin elinizde memnun değilseniz ürünü teslim almayın gelenlerin ismini alıp gerekli yerlere şikayettde bulunun siz değil onlar uğraşsın
    bende bosch aldım çamaşır ve bulaşık makinemi aldığım dükkan ürün geldiğinde açın kontrol edin dedi teslimattan oluşan bi hasar varmı diye
    bende servisin açıp montaj yapmasını ve garantinin başlatılmasını doğru biliyodum
    aradım bosch müşteri hizmetlerini çok güler yüzlü ve açıklayıcıydılar anlattım durumu öyle bişey kesinlikle açmayın yetkili servis açıp garantiyi başlatması gerekiyo dedi
    sonra benden aldım dükkanın bilgilerini aldı ve şikayet olarak kaydetti
    bikaç gün sonra arayıp gerekli uyarı yapılmıştır özür dileriz dediler çok memnu oldum bende ilgi alakadan teşekür ettim kapattım ürün şuan elimde daha açılmadı garantisi daha başlamadı
    aklınızdı bulunsun faturalı bi ürünü 5 sene içersinde servisr kurdurup garantisini o zaman başlatabiliyomuşuz bunuda müşteri hizmetlerindeki bayan söyledi.

• bende yeni yılda bosch aldım

almanyada üretilen modelinden

7 yıl garanti yaptırdım

bir sorunum yok yani

şanssızlık sizin ki
  • Bir kaç ay önce bosch çamaşır kurutma makinesi aldım. Satıcının ekibi getirip bıraktı. Bir kaç saat sonra servis geldi,ambalajı açtı ve makinenin yan tarafında ufak bir ezilme ve çizikler olduğunu farkettim.
    Servis elemanı "abi bunu bu halde kabul etmeyi düşünmüyorsun herhalde" dedi. Rapor tutuldu, makineyi aldılar, bir hafta sonra yenisi geldi.
    Servisin tutumunu beğendim, onların sayesinde, sinir bozucu olabilecek süreci fazla canım sıkılmadan atlattım.
    Başıma tam tersinin geldiği de olmuştu, sorunu servisle halledemeyip call centerla uzun uzun tartışmak zorunda kalmıştım.
    Canınızın sıkılmaması için biraz şansa biraz da etkili şikayet yeteneğine ihtiyaç var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.