Şimdi Ara

Gigabyte Teknik servis ve Distribütör kurnazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizleri bilgilendirmek için bunu yazıyorum. Gigabyte marka rtx 3060 ti model ekran kartım var 2.5 sene kullandıktan sonra oyunlarda atmaya başladı bir süre sonra windows açılmadı sadece bios girip atıyordu. Bende macunların ve pedlerini değiştirdim değişen birşey olmadı bir süre sonra tamamıyla gitti. Ben de detaylı bilgi almak için gigabyte aradım onlarda teknik servis birim gönderdiler. Seri numarasını istediler ve dediler ki garantini devam ediyor fakat "Kutusunda veya evraklarda 2+1 Distribütör  garantili yazmıyor" bende sevindim. Gönderin dediler fakat kargo size ait dediler (250 lira kargo ücreti). Daha sonra bana fotoların atarak termal macun ve pedleri değiştiği için garanti dış diyip. Arıza tespiti için 500 lira istediler ben de el mahkum arıza öğrenmek için evet dedim.

Başta bilseydim hiç müdahale etmeden gönderirdim. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin.

• kartın arkasında vidasında güvenlik etiketi varsa sökmeniz durumunda garanti dışı kalır.

• Şöyle bir durum var ben gigabye gtx 1080 kullandım sıfır vatandan aldım ne 1080'de ne rtx 3060 da garanti etiketi yoktu.

• Ek olarak inceleme videolarında baka bilirisiniz.

• newerlight01 N kullanıcısına yanıt
    Her kartta olmuyor o güvenlik etiketi üreticiden üreticiye değişiyor. Ama arkadaş haklı güvenlik etiketi olan kartlarda onu söktüğünüz an ürün garanti dışı kalır. Güvenlik etiketi olmayan kartların da bir vidasına bile dokunduğunuzu anlarlarsa yine garanti dışı bırakırlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet bunu bende biliyorum iki yıl dolduktan sonra açtım termal değiştirdim. Niye ana konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz

• Ayrıca neden anakartta işlemci macunu değiştirdiğimiz garanti dışı kalmıyorken ekran kartında kurumuş beton gibi olmuş işlemci macunları değiştirilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte sadece anakart kullanmıştım bir kere oda sorunsuz olduğu için hiç problem olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.