< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 10 Ağustos 2018; 12:25:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 10 Ağustos 2018; 12:25:10 > |
Şimdi siz 15 gün evvel 7bin lira masraf yapın, daha taksidini ödemediğiniz bir ürün sağlam gönderdiğinizde sizden habersiz parça değişimi kararı alınsın, ondan sonra gelin konuşalım. Bir de onlardan olduğunuz kanısına varacaktım az kalsın okurken yazdığınızı. Adamlar bozmuş olabilir diyip, ne var gerekeni yapıyorlar işte! Gibi bir mantalite gördüm, o yetti. Bu kafada olan insanlar yüzünden bu olaylar insanların başına geliyor işte. Kardeşim, kimse benim sağlam cihazımı bozup sonra onarım yapamaz. Lego mu bu ? Ben sağlam gönderdiysem zarar verdiyse tazminat ödemek ve birebir cihaz değişimi yapmak zorunda. Sen neyin kafasındasın? Diyelim bozmadı, ve gerçekten arıza bulundu, peki nerde kanıtı? Nerde teknik arıza detayı? Mesajınızı düşünerek yazdıysanız diyecek söz bulamıyorum...
Ayrıca servisler hakkında genelleme yapıp atıp tutması kolay, eğer birazcık araştırsaydınız, SMS infocomm adlı bu servisin ne gibi rezaletlere karıştığını görürdünüz. Benim hatam göndermeden önce araştırmamak oldu. Eğer bu tepkiyi aşırı buluyorsanız, bence siz bu ülkedeki dengesizliklere adapte olmuşsunuz. Yeni bir üründe arıza çıkıyor, bu bir, ikincisi servis bana haber vermiyor sorun detayı belirtmiyor direk değiştirme yoluna gidiyor, üçüncüsü ise benim şikayetlerime cevap verilmiyor. Tepki vermeyip ne yapmalıydım, siz söyleyin de ben de bileyim... |
Yukarıda iki arkadaş nasıl böyle konuşabiliyorlar bu firmaları haklı çıkarabiliyorlar anlamadım. Adam cihazı alalı 15 gün olmuş neden hemen anakart değilsin ki? Direk sıfırıyla değişim yapmak yerine? Böyle bir hakkı varsa neden parça değişsin. Umarım sizinde başınıza gelir aynı şey.
|
Bu konu da "sıfır bilgisayar almak garantili, ikinci el bilgisayar toplamam" diyenlere cevap olsun...
Sıfır masaüstü bilgisayarda da aynı teknik servis sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Ağustos 2018; 10:39:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 4 Ağustos 2018; 20:59:33 > |
|
|