Arkadaşlar merhaba yaza nasip olursa evleniyorum yavaş yavaş beyaz eşya işine girmeyi planlıyorum nişanlımın isteği üzerine inox diye tabir edliien gümüş renkli bir çamaşarı makinesi bakıyorum. Uzun zamandır araştırmalar sonucu aklımda Bosch markası yer edindi fiyat olarakta bu ürün tam benim sınıfımda. Bu ürünü daha önce kullanan, bilgisi olan, dur alma diyen yada aynı fiyat doğrultusunda beni kalite olarak üzmeyecek başka tavsiyeleriniz var mı yardımlarınızı bekliyorum.
Almayı düşündüğüm BOSCH WAK2021STR 8 kg 1000 Devir A+++ Enerji Sınıfı Çamaşır Makinesi
Temel Özellikler
A+++, 1000 Devir, 8 kg, VarioPerfect,, Titreşim önleyici yan duvarlar, WaveDrum tambur, ActiveWater akıllı su yönetim sistemi
Ürün Özellikleri
Sıcak-Soğuk su girişi
Güç/Tüketim Kapasite: 8 kg Enerji Verimlilik Sınıfı: A+++
Devir sayısı: 1000 dev./dak.
Programlar
Özel programlar: , Koyu renkliler/Kot, Mix, Outdoor, Gömlek/Bluz, Sport/Fitness, AllergyPlus & Baby, Süper-Kısa 15', Yünlüler, Hassas/İpek
Opsiyonlar VarioPerfect: Mükemmel yıkama performansı sağlayan, optimum süre ve enerji kullanan programlar
Konfor/Güvenlik tambur hacmi: 63 l WaveDrum Çok katlı su koruması Display üzerinde program akışı, sıcaklık ve devir seçimi, kalan zamanı gösterme ve bitiş zamanının 24 h ertelenebilmesi Tüm yıkama programları ve özel fonksiyonlar için tam elektronik kontrol AntiVibration Design: Daha sessiz ve daha dayanıklı 3 Boyutlu AquaSpar su ve enerji tasarruf sistemi ActiveWater™: Miktar otomatiği Yükleme önerisi Köpük tarama sistemi Dengesiz yük kontrolü Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi Köpük ikaz Çocuk kilidi akustik sinyal
Metal kapı menteşesi Özel tasarımlı, çelik görünümlü mıknatıslı kapak
Teknik bilgi Boyutlar(Y x Gx D): 84.8 x 59.8 x 59 cm
up
Serdar/ctmS
kullanıcısına yanıt
Malesef inox konusunda takılıp kaldık.
Serdar/ctmS
kullanıcısına yanıt
siemensin sessiz çalışan fiyatı uçuk olmayan inox modeli var mı. ya da tavsiy edebileceğiniz bir inox modeli