Şimdi Ara

Bosch WAY20560TR mi? Bosch WAY24760TR mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim apartmanda elektrik akımı dalgalanması çok yaşandığından, makinedeki elektronik devreleri koruyabilmek için aşağıdaki linkte satılan Tunçmatik marka akım korumalı prizden alıp taktım. Faydalı olacağını umuyorum. Çamaşır makinesi, buzdolabı, bilgisayar gibi hassas cihazları olanlara/alanlara tavsiye ederim. Koçtaş ve Media Markt'ta 20 TL.'ye satılıyor:

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/tuncmatik-surgepro-enerji-koruma-prizi-65753433
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Bizim apartmanda elektrik akımı dalgalanması çok yaşandığından, makinedeki elektronik devreleri koruyabilmek için aşağıdaki linkte satılan Tunçmatik marka akım korumalı prizden alıp taktım. Faydalı olacağını umuyorum. Çamaşır makinesi, buzdolabı, bilgisayar gibi hassas cihazları olanlara/alanlara tavsiye ederim. Koçtaş ve Media Markt'ta 20 TL.'ye satılıyor:

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/tuncmatik-surgepro-enerji-koruma-prizi-65753433

EVET BENDE KULLANIYORUM YARARLI ICINDE DIRENC VAR FAZLA AKIMDA PATLIYORMUS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 25 Mart 2013; 17:12:51 >

• yanlış ifade ettim ekran dokunarak aşağı yukarı gidiyor yani ...
    bende sizin tavsieniz uyarak aynı siteden aldım makina geldi ama ekrandaki üst oklara basınca hareket etmiyordu sadece aşagı yönde hareket ediyordu bende değiştirmek istedim bakalım bugün makina elllerinde olacak ama çok zor oldu benim için tekrar kargayo vermek için paketledim uğraştım umarım yeni makina sorunsuz gelir
  • Öncelikle merhabalar
    Bizde bugün Bosch markanın WAY24760TR modelini almaya karar verdik. Fakat konunun burada iyi tartışıldığını görünce birde sizlere danışmaya karar verdik. Tahminlerimize göre bayağı bir süredir kullandığınızı düşünürsek;
    1. Makinede gürültü ( ses ) olayında ilk günkünden farklı olarak bir değişim varmı.
    2. Elektrik ve su tasarrufunda denildiği kadar performansı varmı. ( faturalarda bir değişim gibi)
    3. yukarıdaki sorulara ek olarak sizlerin görüpte keşke bu değilde şu makineyi alsaydım dediğiniz herhangi bir sorun varmı.

Şimdiden ilginiz için teşekkür eder saygılar sunarım.
  • Makinede hiçbir sorun yok. Ses seviyesi düşük. Bizim evin elektrik faturası tutarları her ay değiştiği için hesap yapmadım.

Yalnız makinenin ayarlarında yıkamayı ekonomi ayarına getirirseniz 2-2.5 saatte yıkıyor ve az elektrik harcıyor.

Aceleniz varsa A+++ özelliğini yok sayın. Daha kısa sürede daha çok elektrik harcayarak yıkar.

İyi ki almışız diyoruz.
  • Arkadaş makina değerlendi mi ne!...

Benim aldığım sitede fiyat 250-300 TL. artarak kdv dahil 1922 TL. olmuş. Akakçe'ye baktım, diğer internet sitelerinde de durum aynı. 2000'lere yaklaşmış fiyatı. Darty'de hemen hemen 2400 olmuş. Sanırım benim yüzümden. Bu kadar sayfa açtık, uzmanlara soru sorduk, övdük v.s...

İnternette arama yapanlar bu yazıları görünce, dolayısıyla talep artınca, fiyatı ittirdiler. Bari komisyon verin vicdansızlar.
  • way 20560tr/23 kullanıyorum. her şeyinden memnunum ancak en sessiz model diye lanse edilmesini bir türlü anlayamıyorum. felaket pompa sesi var bizim makinede. servis çağırdım genel itibariyle bütün müşterilerin bu sesten rahatsız olduğunu ancak yapılacak bir şey olmadığını söylediler.
  • bu makineyi 13 eylül'de aldım. servis geldi ancak herhangi bir problem olmadığını söyledi. hatta 25 tl ücret istediler vermedim. dengesiz dedi ayaklarını sözde ayarladı ama sıkmaya geçtiğinde gelen ses kesilmedi. ayrıca makinede artık iyice dengesiz duruyor. ne yapabilirim bu konuda?

videoyu kendim çektim ilk 2 dakikasını izleyip bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum.

• üstteki videoda görülen duruma yardım edebilecek bir yardımsever yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi-nam

bu makineyi 13 eylül'de aldım. servis geldi ancak herhangi bir problem olmadığını söyledi. hatta 25 tl ücret istediler vermedim. dengesiz dedi ayaklarını sözde ayarladı ama sıkmaya geçtiğinde gelen ses kesilmedi. ayrıca makinede artık iyice dengesiz duruyor. ne yapabilirim bu konuda?

videoyu kendim çektim ilk 2 dakikasını izleyip bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum.

Makinede mekanik. Ariza var amortisör denge tasi vs yada nakliye emniyet grubu tam cikartilmamis ayak ayariyla ilgisi yok kazan bir r yere carpiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu makineyi 13 eylül'de aldım. servis geldi ancak herhangi bir problem olmadığını söyledi. hatta 25 tl ücret istediler vermedim. dengesiz dedi ayaklarını sözde ayarladı ama sıkmaya geçtiğinde gelen ses kesilmedi. ayrıca makinede artık iyice dengesiz duruyor. ne yapabilirim bu konuda?

Merhaba; kazanı tutan üstte iki adet yay vardır ses bu yaylardan geliyor zamanla geçer makineniz yeni sanırım servis çağırın baksın içiniz rahat etsin önemsenecek bir ses değil bu ses askı yaylarından geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Merhaba; kazanı tutan üstte iki adet yay vardır ses bu yaylardan geliyor zamanla geçer makineniz yeni sanırım servis çağırın baksın içiniz rahat etsin önemsenecek bir ses değil bu ses askı yaylarından geliyor.

Zamanla geçmez :) artar gittikce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah dostlar. servis çağırdım ama hiç ilgilenmediler. tekrardan bu işin peşine düşeceğim.

makine daha çok yeni ve ilk alındığından beri bu sesler mevcut.
  • quote:

eyvallah dostlar. servis çağırdım ama hiç ilgilenmediler. tekrardan bu işin peşine düşeceğim.

bende bosch 24765 modelini kullandım çok sessiz makinaydı ama arçelik aldım onun sesi senin makinanın yanında çok sesiz kalırdı ama ben servis çağırdım hemen makinayı değişime gönderdiler ikinci makina geldi ama oda çok sessiz sayılmaz ses desibelini ölçün dedim bizde o alet yok dediler bende üstelemedim ama ölçseydiler onuda değişime kesin gönderirdiler ama arçeliktir normaldir sizde bu durumun üstüne gidin baskı yapın değişim yapsınlar onarım değil
  • eylül naz E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bırakmayacağım bu işin peşini.
  • WAY24840 modeline I-Dos özelliğinden ziyade özel amortisör sistemi ve ses yalıtımı dolayısıyla mekanik aksamı daha genişmiş bir makine olduğu için fark verirdim ben. Panel konusu tamamen zevk meselesi ama bence beyaz-gri kontrastı oluşturduğu için bence daha şık duruyor. Ben de tersine 20560'ın panelini fazla beyaz olduğu için pek sevmiyorum. Aslında I-dos modelinde WTY88740TR kurutma makinesi gibi kapak içi kısmı beyaz, panel de inox olsa çok daha iyi olurdu

http://media.bosch-home.com/Files/Bosch/Tr/tr/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA00412335_WTY88740TR_def.eps?Width=550

• quote:

eyvallah dostlar. servis çağırdım ama hiç ilgilenmediler. tekrardan bu işin peşine düşeceğim.

Merhaba hocam gelişme varmı makinenizle ilgili. Nerede ikamet ediyorsunuz profiliniz kapalı bakamadım ama eğer fabrika merkez servis olan bir ildeyseniz fabrika merkez servisten teknisyen çağırın ilgili ve daha bilgili oluyorlar İnşallah en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir ama dediğim gibi %99.9 askı yaylarından geliyor o ses belki servis gelse WD40 gibi bir yağla yağlasa askı yayını sorun kalmaz.
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    İlginiz için gerçekten çok teşekkürler. Niğde'de yaşıyorum. Fabrika merkez servis sanırım yoktur buralarda.

Videoyla birlikte Bosch yönetim merkezine bir e-posta gönderdim. Aynı gün içerisinde genel merkezden aradıklarını söyleyerek geri döndüler ve yetkili servisten şef pozisyonunda olan başka bir elemanı yönlendirdiklerini söylediler. Yetkili servisten gelen arkadaş Dengede olan makineyi tekrar kontrol etti, açtı yaylarına falan baktı. Herhangi bir sorun yok dedi ama ondan sonra yaptığımız 2 farklı yıkamada da sesin devam ettiğini gördüm ve videoya tekrar kaydettim. Servisten gelen eleman içindeki yükü boşaltmadan yeni bir servis kaydı oluşturun gelelim demişti ama bunu yapmak pek mümkün. Aynı miktarda çamaşır atıp yanlarında bir kez daha çalıştıracağım. Bakalım neler olacak?
  • quote:

İlginiz için gerçekten çok teşekkürler. Niğde'de yaşıyorum. Fabrika merkez servis sanırım yoktur buralarda.

Videoyla birlikte Bosch yönetim merkezine bir e-posta gönderdim. Aynı gün içerisinde genel merkezden aradıklarını söyleyerek geri döndüler ve yetkili servisten şef pozisyonunda olan başka bir elemanı yönlendirdiklerini söylediler. Yetkili servisten gelen arkadaş Dengede olan makineyi tekrar kontrol etti, açtı yaylarına falan baktı. Herhangi bir sorun yok dedi ama ondan sonra yaptığımız 2 farklı yıkamada da sesin devam ettiğini gördüm ve videoya tekrar kaydettim. Servisten gelen eleman içindeki yükü boşaltmadan yeni bir servis kaydı oluşturun gelelim demişti ama bunu yapmak pek mümkün. Aynı miktarda çamaşır atıp yanlarında bir kez daha çalıştıracağım. Bakalım neler olacak?

Niğde de fabrika merkez servis varmı bilmiyorum hocam Bosch çağrı merkezine sorabilirsiniz. İnşallah mağduriyetiniz en kısa sürede giderilir. Eğer sorunu servisin yanında yapmazsa makine çok uğraştırırlarsa bir üst modelle değişim isteyin aradaki farkı karşılayabilirseniz bu şekilde değişim daha kolay yapıyorlar video lar elinizde nasıl olsa arızayı gideremezlerse değişim yaparlar.

• Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama WAY24760TR modeli veya Siemens'teki kardeşleri WM12Y760TR ve WM12Y761TR Almanya üretimi midir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.