Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Dünden beri beyzlarla uğraşıyorum. Gece beyazları attım makineye.Dediğiniz gibi 70 derece ayarladım. Domates lekesini de seçtim. Sabah kalktığımda yıkanmıştır diye kapağı açmaya çalıştım açılmadı. MAkinayı açma düğmesine bastım bir şey yazacak mı diye. BAktım ki tekrar ön yıkama programında çalışıyor. Kapatmadım çalışması bitsin dedim. Biraz sonra baktım ki makine kapanmış. Tekrar açınca yine önyıkamadan başlıyor. Biraz önce yıkamaya da geçti. Artık kapanmaz herhalde dedim. Bir baktım yine kapanmış. Bir türlü beyazları yıkamayamıyorum. Ha bire ön yıkamayı yapıp duruyor. ya da ana yıkamaya geçiyor biraz sonra duruyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  • Yardımcı olacak kimse yok mu.Çamaşırlarım makinede kaldı. Sürekli aynı şeyi yapıyor. Bir ara sıkmaya kadar geldi yine kapandı.
    Düğmeden açınca tekrar ön yıkamadan başladı. Bütün gün bu şekilde çalıştı. Servis yarın gelecek ama hiç değilse bu makinede program iptali
    nasıl yapılıyor bunu bilen var mı. Kullanıcı kılavuzunda bununla ilgili hiçbir şey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Yardımcı olacak kimse yok mu.Çamaşırlarım makinede kaldı. Sürekli aynı şeyi yapıyor. Bir ara sıkmaya kadar geldi yine kapandı.
    Düğmeden açınca tekrar ön yıkamadan başladı. Bütün gün bu şekilde çalıştı. Servis yarın gelecek ama hiç değilse bu makinede program iptali
    nasıl yapılıyor bunu bilen var mı. Kullanıcı kılavuzunda bununla ilgili hiçbir şey görmedim.

yuvarlak tekeri en sondaki daha fazlaya getirin.

sonra lcd ekran altında en sag , son tuştan su boşaltmayı seçip , başlata basın.
  • Program bir türlü durmuyorki. Yuvarlak tekeri program çalışırken mi çevireyim. Açma kapama düğmesine basar basmaz hep ön yıkamadan tekrar tekrar başlıyor.
  • Bu çamaşır makinesinin miktar çubuğunu hala anlayamadım ve kullanamıyorum. NAsıl çalışıyor bilen var mı? Çamaşırı ne kadar koymam gerektiğini
    nasıl gösteriyor ben göremedim.
  • quote:

Bu çamaşır makinesinin miktar çubuğunu hala anlayamadım ve kullanamıyorum. NAsıl çalışıyor bilen var mı? Çamaşırı ne kadar koymam gerektiğini

Yük sensörünün doğru çalışması için makineyi içi boşken çalıştırın; sonra kapağı açarak çamaşırları doldurun. O zaman doğru bir şekilde çalışacaktır.
  • quote:

Program bir türlü durmuyorki. Yuvarlak tekeri program çalışırken mi çevireyim. Açma kapama düğmesine basar basmaz hep ön yıkamadan tekrar tekrar başlıyor.

Çocuk kilidi devrede olabilir, kontrol ettiniz mi?
  • O problemi ben halledemedim servis geldi yaptı. Makine kendini korumaya almış. Neye karşı koruyosa:))

Diğer konu hakkında bilginiz var mı? Ben bu makineyi almadan önce araştırdığımda çamaşır miktarını gösteren bir çubuk var diye yazıyordu forumda.
    Güzel bir özellik olduğunu düşündüm. O çubuk var ama çamaşır makinası ağzına kadar bile dolu olsa dolu gösrgesi olmuyor, yani çubuk yarıya bile gelmiyor. (Denemek iiçin çok doldurdum tabii yoksa o şekilde çalıştırmadım makineyi) Bu çubuk nasıl işe yarar nasıl çalışır anlamadım bi türlü.
  • Merhabalar, forumunuzu birazcık okudum...

bu aralar bende makina almayı düşünüyorum, makinanız hakkında verdiğiniz bilgilerle bu makina beni cezbetti...bu bahsettiğiniz ı dos özelliği nedir.

Biz 4 kişilik bir aileyiz haftada 4 makina çamaşır yıkıyorum. Artık makinam temiz yıkamıyor ve soğuk su girişinden su akıtıyor. battaniye yorgan yıkayabileceğim, kısa programlarıda olan bir makina almak istiyorum. öneride bulunursanız sevinirim.

biraz önce makinanın fiyatına baktımda 2400 küsür. biraz fazla...benim için çamaşırı temiz yıkasın, kısa süreli programı olsun, enerji tasarrufu olsun, hassas çamaşırlar için programı olsun yeter....

şimdi sizin makinanızı bu kadar yüksek fiyatlı kılan özellikleri neler acaba, bu özelliklerin içerisinde olmazsa olmazlar varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızım_Aleynam -- 13 Mart 2013; 17:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızım_Aleynam

Merhabalar, forumunuzu birazcık okudum...

bu aralar bende makina almayı düşünüyorum, makinanız hakkında verdiğiniz bilgilerle bu makina beni cezbetti...bu bahsettiğiniz ı dos özelliği nedir.

Biz 4 kişilik bir aileyiz haftada 4 makina çamaşır yıkıyorum. Artık makinam temiz yıkamıyor ve soğuk su girişinden su akıtıyor. battaniye yorgan yıkayabileceğim, kısa programlarıda olan bir makina almak istiyorum. öneride bulunursanız sevinirim.

biraz önce makinanın fiyatına baktımda 2400 küsür. biraz fazla...benim için çamaşırı temiz yıkasın, kısa süreli programı olsun, enerji tasarrufu olsun, hassas çamaşırlar için programı olsun yeter....

şimdi sizin makinanızı bu kadar yüksek fiyatlı kılan özellikleri neler acaba, bu özelliklerin içerisinde olmazsa olmazlar varmı.

ben en çok i-dos ve durulama sensörü özelliklerini beğeniyorum. benim olmazsa olmazlarım bunlar. bu iki özellik sayesinde hem aşırı ve lüzumsuz deterjan kullanımı yapılmaz ve hem de durulama sonunda deterjan artığı kalmaz. i-dos sayesinde deterjan gözü bir kez doldurulup 20-30 yıkama yapılabilir. bunun yerine bazı makinelerde bulunan dozaj öneri sistemi de olabilir. bu durumda yıkanacak çamaşırın miktarı(ağırlık sensörü) ve cinsine göre önerilen toz deterjan kullanılarak aşırı deterjan kullanımı engellenebilir. tercihe kalmış. ama durulama sensörünün alternatifi yok. (alternatifi yok derken başka markalarda yok demek istemedim, hangi marka alacak olursam olayım durulama sensörlü olsun isterim, ve de tavsiye ederim)

saygılarımla.

• Çamaşır makinasında WAY ile WAS serisi arasında ne gibi fark var acaba WAS247B3TR bu makinaya ne dersiniz acaba sizin bahsettiğiniz makinadan özellik farkı nedir?

makinam emekliye ayrılacak 12 senedir kullanıyorum. Fiyatı biraz yüksek geldi bize ama yinede iyi değerlendirip almak istiyorum. Biliyorum çok yerde özelliklerini yazmışsınız amaWAS247B3TR bu makina ile sizin makina arasındaki farkları belirtirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Bu çamaşır makinesinin miktar çubuğunu hala anlayamadım ve kullanamıyorum. NAsıl çalışıyor bilen var mı? Çamaşırı ne kadar koymam gerektiğini

Bana da bi cevap verseydiniz:((
  • quote:

quote:

Ben sizin makinenin idos olmayan modeli 24760 ı kullanıyorum bugün makineyi açmadan çamaşırı doldurdum sonra açtım. Miktar ölçümü ozaman yapılmıyor
    Makineyi ortadaki büyük düğmeden açın
    Seçeceğiniz proğrama getirin
    Çamaşırı doldurun çalışacaktır inşallah
    Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @hayal79@

quote:

quote:

Ben sizin makinenin idos olmayan modeli 24760 ı kullanıyorum bugün makineyi açmadan çamaşırı doldurdum sonra açtım. Miktar ölçümü ozaman yapılmıyor
    Kolay gelsin

hayal79 makinanız nasıl memnunmusunuz...bende makina alıcam ama forumu açan kişinin aldığı makina özellikler olarak çok hoşuma gitti ama bütçe biraz aşıyor bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızım_Aleynam

quote:

Orijinalden alıntı: @hayal79@

quote:

quote:

Kolay gelsin

hayal79 makinanız nasıl memnunmusunuz...bende makina alıcam ama forumu açan kişinin aldığı makina özellikler olarak çok hoşuma gitti ama bütçe biraz aşıyor bizi

Merhaba ben makinemden memnunum iki şeyi belirtmem lazım
    1. Yıkama süresi uzun gelebilir
    Ben speed perfect tuşunu kullanıyorum kısaltıyorum bana sıkıntı oluşturmuyor
    2. Normalde çok sesiz sadece çamaşır yüküne göre tokaclama sesi var bazılarının bu ses bile rahatsız edebiliyor
    Yıkama performansı çok iyi özellikle ön yıkamalı 80 de beyazlar speed perfect tuşu ile 2saatte kar gibi oluyor

• Çamaşır makinası kapalıyken de denedim bugün.Çamaşırları koydum daha sonra açma kapama düğmesine bastım. MAkinanın kapağı kapalıyken zaten çamaşır miktarı çubuğu çıkmıyor. O yüzden kapağı açtım ama yine de benim çamaşır miktarımı göstermedi..
  • quote:

Çamaşır makinası kapalıyken de denedim bugün.Çamaşırları koydum daha sonra açma kapama düğmesine bastım. MAkinanın kapağı kapalıyken zaten çamaşır miktarı çubuğu çıkmıyor. O yüzden kapağı açtım ama yine de benim çamaşır miktarımı göstermedi..

Makinenin açma kapama düğmesi (şu yuvarlak olan hani ) açın , programı seçin çamaşırı koyun miktarı ölçer o zaman

• Merhaba arkadaşlar, asagidaki başlıkta bana yardım edebilirseniz cok sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_73258412/tm.htm
  • yeni makine arayanların konuyu görmesi için up vakti.
  • Konu güncel kalması için arada yazmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.