Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

1.5 sene önce 2250 tl'ye almiştim, yanlış hatirlamiyorsam.

beyaz eşyaları pek takip etmiyorum ama tv, telefon, pc gibi ürünlerde zaman geçtikçe fiyatlar ucuzlar , bunlarda artmiş.

Döviz Krizi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz işi varda , fırsatçılık için bahane bence.
  • quote:

Döviz işi varda , fırsatçılık için bahane bence.

Aynen ama parasini kuruşuna kadar hakediyor güzel makine valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 5 Şubat 2014; 14:50:35 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Lazpanyol hocam müsait olduğunuz zaman yıkama ve sıkma videolarını atabilirmisiniz home professionel i dos un

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Lazpanyol hocam müsait olduğunuz zaman yıkama ve sıkma videolarını atabilirmisiniz home professionel i dos un

Valla ancak yaza atarim ses konusunda sunu söyleye bilirim sinek ucsa duyarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 6 Şubat 2014; 2:03:41 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Tmm sorun yok

• Bosch un fiyatı arttığına göre siemens düşünebilirim siemens bunun kadar iyimidir

• OSonunda makinayi aldim idos 2350 ye aldim bayii ile sıkı bir pazarlikla bisey sormak istiyorum kaz tuyu mont yikaya bilirmiyim hangi programda nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızım_Aleynam

OSonunda makinayi aldim idos 2350 ye aldim bayii ile sıkı bir pazarlikla bisey sormak istiyorum kaz tuyu mont yikaya bilirmiyim hangi programda nasil

Fiyat nakit mi taksit mi hangi mağazadan aldınız?

• 9 taksite balikesirden aldim

• Büroteknikte ( alışveriş sitesi ) i dos bosch 2310 tl

• Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsınız, güle güle kullanın. Başka şehirden alınca da nakliyesi vs.oluyor -kendim için diyorum-.. Büroteknikte ürün yok bu arada. En ucuz beyazavm diye bir sitede var. o da güvenilir midir degil midir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

quote:

Gülün gülün . Az daha geç kalsam banyonun kapisindan köpükler çıkacaktı

Bu makine demekki senin ayarladigin doza gore.aliyor deterjani otomatik hesaplamiyor

Hocam merhaba o makinede sorun var gibi benim makinede köpük miktarı belli bir seviyeyi geçince hemen ekranda Ek Durulama:Köpük yazıyor ve durulamaya otomatik geçiyor köpük söndürme işlemleri uyguluyor. Deterjan gözünden deterjan taşacak kadar köpük oluştuğu halde durulama safhasına otomatik geçmediyse sorun olabilir

Hocam ekranda o yazi yazdi bekledi ben acelece davrandim kapattim makineyi sıkmaya aldim sonra durulamaya

Anladım hocam fakat deterjan gözünden deterjan taşmaya başlamadan ek durulama işlemlerine başlaması gerekirdi neyse siz makine yerine işlemleri yapmışsınız zaten

• quote:

İdos kapaginin rengini değiştirmişhttp://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAY24841TR.html?source=browse

Çok daha şık olmuş keşke benim makinede böyle olsaydı WTY88740TR ile tam uyumlu olurdu

• quote:

quote:

İdos kapaginin rengini değiştirmişhttp://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAY24841TR.html?source=browse

Çok daha şık olmuş keşke benim makinede böyle olsaydı WTY88740TR ile tam uyumlu olurdu

Kapak değişebilir 200 TL vardır

• quote:

quote:

quote:

Ön panel, körük(gri renk) ve cam kapak değişmesi gerekli hocam o da en az bence 400 tl falan masraf çıkarır keşke 200 tl olsa hemen geçiş yaparım yeni tasarıma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ön panel, körük(gri renk) ve cam kapak değişmesi gerekli hocam o da en az bence 400 tl falan masraf çıkarır keşke 200 tl olsa hemen geçiş yaparım yeni tasarıma

On panelde fark goremedim

• Ön panel bizim modellerde gri renk hocam ama WTY88740TR yi yakından incelediyseniz bilirsiniz yeni I dos taki ön panel daha parlak metalik renkte ve yazılar beyaz

@lazpanyol
  • quote:

Ön panel bizim modellerde gri renk hocam ama WTY88740TR yi yakından incelediyseniz bilirsiniz yeni I dos taki ön panel daha parlak metalik renkte ve yazılar beyaz

@lazpanyol

Aa evet alüminyum gibi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.