Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir de 24840ın özellikleri arasında suda bekletme fonksiyonu yazmıyor, istediğimiz zaman yumuşatıcılı suda bekletemiyor muyuz yani? Sanki 9 kiloluk olan özellik olarak idos dışında daha iyi gibi görünüyor?(9kg+ekstra durulama+suda bekletme+yorgan fonksiyonu+a+++dan %10 daha az enerji gibi) Hele ki toz deterjan kullanılacaksa idos'unda pek bir anlamı kalmıyor gibi? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

bir de 24840ın özellikleri arasında suda bekletme fonksiyonu yazmıyor, istediğimiz zaman yumuşatıcılı suda bekletemiyor muyuz yani? Sanki 9 kiloluk olan özellik olarak idos dışında daha iyi gibi görünüyor?(9kg+ekstra durulama+suda bekletme+yorgan fonksiyonu+a+++dan %10 daha az enerji gibi) Hele ki toz deterjan kullanılacaksa idos'unda pek bir anlamı kalmıyor gibi? Ne dersiniz?

İdosta dediginizin hepsi mevcut ayrıca toz deterjan da kullanabiliyorsunuz.üst seri olduğu için ekstra yalitim ve amortisör sistemi farki var daha sessiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey daha sormak istiyorum, normal camasirlar için koyduk deterjani diyelim, bebek camasirlari için farkli deterjan kullaniyorsak(sivi veya toz) nasil kullanacagiz? Yani içinde deterjan varken başka bir deterjan kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinede 2 adet sıvı tankı var. Isterseniz sıvı deterjan + yumuşatıcı, isterseniz 2 farklı sıvı deterjan doldurabiliyorsunuz. Eğer tanka doldurduğunuz deterjan veya yumuşatıcı kullanılsın istiyorsanız paneldeki tuşlarla İ-dos özelliğini açıyorsunuz.

Tanktaki deterjan haricinde bir deterjan kullanacaksanız klasik deterjan gözü var, oraya koyuyorsunuz.

• Bildigim kadariyla toz deterjanda on yikama yok, yanlis mi hatirliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Bildigim kadariyla toz deterjanda on yikama yok, yanlis mi hatirliyorum.

ön yıkama var.

ana yıkama deterjanını çekmeceye , ön yıkama deterjanını ise tambura döküyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Geçmiş olsun. Dediklerinizi aynen yaptım. Yük sensörünü denemek için özellikle makineyi tamamen doldurdum yük sensörünü görmek için. Tamamen dolu olmasına rağmen dediğiniz gibi çubuğun yanıp sönmesi gerekir diye biliyorum ben. Sadece çubuk yarıdan biraz fazla yere kadar geldi ve orada durdu. Diyebilirim ki yüzde seksenlik dolu gibiydi. Yük sensöründe bir problem olabilir mi yine de. Sonra tamamen dolu makineyi çalıştırmadım tabii. Yine de makineyi bozmayayım diye biraz çamaşır çıkarıp öyle çalıştırdım. Bu normal mi. Sense plus seç demiştiniz. Onu da yaptım. Bu fazla durulama ile ilgili bir şey mi. Sense plus ya da diğer söylediğiniz özellikler ne işe yarıyor.Sense plusta çalıştırdım. Yine de beyazlar kar gibi çıkmadı ama eskisine göre daha iyi gibiydi.

Merhaba kusura bakmayın mesajınıza çok çok geç cevap veriyorum internete bir süredir bakamadım kusura bakmayın :(

Eğer tam doldurduğunuz halde tamburu hala ortalarda duruyorsa yük çubuğu o zaman makine terazide olmayabilir yani su terazisi ile ince ayar gerekli olabilir ayak ayarı. Sanırım eski makinenizdede aynı sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse makineyi koyduğunuz yerin zemininde bir dengesizlik olabilir.

Sense Plus yıkama ve durulamalarda bir miktar daha yüksek su seviyesi ile yıkama ve durulama yapmayı sağlıyor. Mesela yıkamada 4-5 litre daha fazla su alıp daha bol suyla daha etkin bir yıkama yapmayı sağlıyor aynı zamanda durulamalarda daha etkin oluyor tabi.

Deterjan olarak Omo Domestos etkili kullanın birde Kosla Oxi Action Kristal Beyazı sıvı kullanın beyazlarınızda ben bu sayede hem bembeyaz çamaşırlar hemde lekesiz temizlik sağlıyorum. Şuan Ariel Professional kullanıyorum çok memnunum Metro Grossmarketlerde satılıyor.

@mıragen

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

ön yıkama var.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Gülün gülün . Az daha geç kalsam banyonun kapisindan köpükler çıkacaktı

Bu makine demekki senin ayarladigin doza gore.aliyor deterjani otomatik hesaplamiyor

Hocam merhaba o makinede sorun var gibi benim makinede köpük miktarı belli bir seviyeyi geçince hemen ekranda Ek Durulama:Köpük yazıyor ve durulamaya otomatik geçiyor köpük söndürme işlemleri uyguluyor. Deterjan gözünden deterjan taşacak kadar köpük oluştuğu halde durulama safhasına otomatik geçmediyse sorun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

quote:

ön yıkama var.

o zaman kitapciginda da ayni sekilde boyle yaziyor degil mi yani tambura serpistirin diye.

bir de tabii bunun icin ekstra programlardan on yikamayi aktif hale getiriyor olmalisiniz.

• quote:

o zaman kitapciginda da ayni sekilde boyle yaziyor degil mi yani tambura serpistirin diye.

bir de tabii bunun icin ekstra programlardan on yikamayi aktif hale getiriyor olmalisiniz.

Menü ye girip istediğiniz programda Ön yıkama yı aktif hale getiriyorsunuz ön yıkama yaparak yıkamaya başlıyor
  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için, keşke biraz daha erken araştırma yapsaymışım, bulunduğum yerde iki tane bosch bayisi var ikisinin de sahipleri aynı verdikleri fiyat da aynı(2500 18 taksit) bugün maalesef fiyat aynı ama 9 taksit olmuş malum. aylık 260 küsür bütçemi çok zorlar. Aralık Ocak gibi 2200 tl fiyat alanlar oldu. Bu fiyatlara bulmak mümkün müdür hala? Komşu illere mi baksam değecek mi bilmiyorum?
  • Bu makine için hem renkli hem beyazlarda kullanmaya hangi deterjan iyidir? Bir göze yumuşatıcı konulunca mecbur tek çeşit deterjan kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Gülün gülün . Az daha geç kalsam banyonun kapisindan köpükler çıkacaktı

Bu makine demekki senin ayarladigin doza gore.aliyor deterjani otomatik hesaplamiyor

Hocam merhaba o makinede sorun var gibi benim makinede köpük miktarı belli bir seviyeyi geçince hemen ekranda Ek Durulama:Köpük yazıyor ve durulamaya otomatik geçiyor köpük söndürme işlemleri uyguluyor. Deterjan gözünden deterjan taşacak kadar köpük oluştuğu halde durulama safhasına otomatik geçmediyse sorun olabilir

Hocam ekranda o yazi yazdi bekledi ben acelece davrandim kapattim makineyi sıkmaya aldim sonra durulamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Bu makine için hem renkli hem beyazlarda kullanmaya hangi deterjan iyidir? Bir göze yumuşatıcı konulunca mecbur tek çeşit deterjan kullanılıyor.

Persil bide omo total

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Persil color jel aldım siyahları soldurmadı ama kokusu iyi değildi. Omo sıvı (color olmayan) renklilerde soldurma yapmıyorsa iyi. Belki bu makineden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Persil color jel aldım siyahları soldurmadı ama kokusu iyi değildi. Omo sıvı (color olmayan) renklilerde soldurma yapmıyorsa iyi. Belki bu makineden alabilirim.

OMO SOLDURMUYOR AMA PERSIL YUMOŞLA IYI GIDIYOR
  • Kaş yaparken göz çıkardığım İ-DOS Allahtan erken fark ettim.Mayısta 2300 e aldık şu an 2800 katalog fıyatı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 17 Haziran 2020; 20:12:56 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Bosch hakkatten abarttı artık bu zam işini. Ciddi ciddi 2800 TL ilk liste fiyatı. 2600 den 2800 e çıkardı son zamla. Yazın bu makine 2350 Liste fiyatıyla pazarlıkla 2100 TL lere alınabiliyordu.
    Tamam döviz kurları arttı ama bu kadar zamda insafsızlıktır. 3 ay sonra liste fiyatını 3000 TL yapacaklar heralde. Birde bayileri o kadar ukala oluyorki indirim fln istediğinizde çıkarıp Bosch un bayilere dağıttı kataloğu gösteriyorlar. İndirime hiç yanaşmıyorlar.
    Bu makine için 2800 etiket fiyatıyla pazarlığa otursan alınabilecek minimum rakam 2600 TL olur. Bunlar büyük rakamlar Bosch ayıp ediyor.
  • 1.5 sene önce 2250 tl'ye almiştim, yanlış hatirlamiyorsam.

beyaz eşyaları pek takip etmiyorum ama tv, telefon, pc gibi ürünlerde zaman geçtikçe fiyatlar ucuzlar , bunlarda artmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.