Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütçe rahatsa değer yoksa zorlamaya gerek yok. Waw da çok güzel makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Way serisi Almanya üretimi idi. Dolayısıyla yerlilerle arasında kalite farkı vardı.
    Söylediğiniz seriyi bilmiyorum. Ama böyle bir fark varsa Türkiye montajlı olma ihtimali yüksek.
    Para sorunu olmadıkça ben alman montajlı olanını tercih ederim.
    Benim için Bosch Almanya'da eve girendir. Oradaki tüketici burada üretileni almıyorsa bende almıyorum. Bu burada üretilenler kalitesiz demek değil ama güvenim yok burada üretilene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idos kullanmadıkça anlayamazsınız. kesinlikle aradaki farka değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laciverth

idos kullanmadıkça anlayamazsınız. kesinlikle aradaki farka değer.

sıvı deterjan teknolojisi bulunabilirliği nasıl peki?
  • mikselina M kullanıcısına yanıt
    İdosa hiç gerek yok çünkü tozun yerini tutmuyor. Waw serisini almak daha mantıklı.

• arasira kullanıcısına yanıt
    Idos.ta ses yalıtımı var en sessiz modellerden. 49 db yıkama 71 db sıkma gürültüsü 1200 1400 devirde. Bizimkisi 800 devirde 73 db aradaki fark anlaşılmıştır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

quote:

Orijinalden alıntı: laciverth

idos kullanmadıkça anlayamazsınız. kesinlikle aradaki farka değer.

sıvı deterjan teknolojisi bulunabilirliği nasıl peki?

Her markette var. Bulamazsanız toz deterjan da kullanabilirsiniz.
    idos modeli bütçe uygunsa rahatlıkla tercih edilebilir. Eğer uygun değilse de mümkün mertebe Almanya'dan ithal gelen modellerin alınmasını tavsiye ederim. WAY serisi öyle idi. Hala aynı seri mi satılıyor emin değilim.
    Türkiye'de genelde gerekli özen gösterilmiyor.
  • Ariel sivi deterjan tr ye gelmiş sonunda, reklamlarda belki görmüşsünüzdür.

Ben memlekette oldugum için alip makinede kullanamadim.

Deneyen var mi?

http://www.hepsiburada.com/m/ariel-sivi-camasir-deterjani-ekstra-ferah-33-yikama-beyazlar-ve-renkliler-icin-p-ZYPYON73710
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    mükemel deterjan kokusu acayip kalıcı tavsiye ederim
  • Merhabalar,
    Hemen hemen 6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok mükemmel bir makine ve kaliteli gerçekten.
    Way24840 ile 841 arasındaki fark hem kapak krom parlak hemde galiba kazan içi aydınlatma diye biliyorum.
    Bende 841 var. Arkasında da made in germany yazısı büyük puntolarla yapıştırılmış etiketiyle.
    2500 tl aşağısı türkiye montaj bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilenceizm

Merhabalar,
    Hemen hemen 6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok mükemmel bir makine ve kaliteli gerçekten.
    Way24840 ile 841 arasındaki fark hem kapak krom parlak hemde galiba kazan içi aydınlatma diye biliyorum.
    Bende 841 var. Arkasında da made in germany yazısı büyük puntolarla yapıştırılmış etiketiyle.
    2500 tl aşağısı türkiye montaj bilginize.

Aydınlatma bizim makinede de var. 840 bizdeki model.
  • Keşke way 28762 dede olsaydı ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler herkes bir şey demiş ama wat serisi nasıl benim peder ile valide wat24460tr almışlar. Eski makine çok gürültü yapıyor bu nerdeyse hiç yapmıyor bu özelliği hoşuma gitti annem sıvı deterjan kullanmıyor zararlı diye yumuşatıcı bile kullanmıyor ben kılavuzunu okudum şu an annemden daha iyi kullanabilirim makineyi ama lcd ekranı hoşuma gitmedi klasik kırmızı renkli lcd ekran biraz basit kalmış. Ha bir de calgon falan kullanmak şart mı bi zararı olur mu kullanmasak çünkü biz bunu en az 7-8 yıl kullanmak istiyoruz.
  • Benim makine way serisi (konunun başlığında yazan makineden) Daha öncede yazmıştım ama ben aldım alalı hiç memnun değilim. Bazı arkadaşlar tavsiyede bulunmuşlardı onları da dinledim ama yıkamasından da memnun değilim hiçbir şeyinden memnun değilim. Başta makine çok kısa süreli kullanmama rağmen bozuldu.Zar zor yenisiyle değiştirdiler. Yıkıyorum çamaşırdaki lekeler aynen duruyor. Bir sürü deterjanı da denedim olmadı. Sonra yük çubuğu ilerliyor ama durmuyor. Defalarca servis çağırdım. Boşu boşuna para verdim servise hiç bi işe yaramadı. Çamaşırlar bitip makineyi açtığımda genelde çamaşırlar köpüklü oluyor. Her seferinde deterjanı azaltıyorum artık neredeyse koymayacağım ama hala köpük var.Bazen de sıkma devri 800 ya da 100 olmasına rağmen çamaşırlar hiç yıkanmamış ve sırılsıklam çıkıyor. Artık servis çağırmaya korkar oldum. Çünkü bir şey yapmayıp para istiyorlar. Geçenlerde çamaşır yıkanırken banyo su doldu makinenin altından bir yerlerden su geliyordu. Dün çamaşır yıkarken pompayı temizleyin yazdı. Alttaki küçük boruyu boşalttım.Fakat mavi renkli kapak dönüyor açılmıyor. Önceden orası açlıyordu içinden su çıkıyordu.Şimdi mavi kapak ta açılmıyor. Zannedersin ki kaçbin lira para verip sıfırını değil de ikinci el adi bir makine almışım. Benim gözümde adi bir makineyle eşit bu makine bu durumda.

• mıragen kullanıcısına yanıt
    Pompa da tel toka yorgan iğnesi gibi ince uzun bir parça varsa kapağı sıkıştırmıştır başka nedenden kapak sıkışmaz. Yıkama olarak ta ben de benzer bir model kullanıyorum ve makineyi keşfettikten sonra en üst Düzey yıkama sonuçları elde etmeye başladım.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarda yıkıyorsunuz?

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Beyazları Pamuklu standart 70 derecede Çay lekesi seçerek yıkıyorum genelde ve makineden çıkarken parlıyor çamaşırlar. Renkli ve siyahlarda ise mix programda 40 dereceyi kullanıyorum. Az giyilen çamaşırlar için de süper kısa 15 Programını. Hepsinin de Sonuçlarından memnunuz.

70 derece ip çamaşırları için fazla değil mi ip camasirlari da beyaz grubuna giriyor
    Bir de biz waw alacagiz. Leke programi 4 leke için sanırım. Waw da leke çıkarma programında suyu bol alir mi

• Hassas iç çamaşırlarını zaten ayırıp ayrı programda yıkıyoruz. Onun dışında Pamuklu beyaz iç çamaşırlar 70 derecede yıkanıyor. Bizim makinede leke programlarında su seviyesinde değişiklik olmuyor sadece ısıyı ve Süreyi Değiştiriyor. Örneğin Çay lekesi seçilince 70 derece değil 73 dereceye ısıtıyor ve bir miktar daha uzun yıkıyor. Yıkamanın su seviyesi zaten yeterli daha fazlasına gerek yok.

Cevap için çok teşekkürler. Fakat forumda corap lekesi kirini seçince camin yarisina kadar su aldiklarini söyleyenler vardı
    Bir de çorap lekesi kirini denermisiniz
    Sanirim lekelerin çeşitliliğine göre su alıyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.