Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Çorap lekesi denedim. Leke yumuşatma olarak yaklaşık 2 saat ön yıkama yaptı daha sonra ana yıkamaya geçti ama yüksek seviyede su almadı. Belki yüksek sıcaklık kullanıldığında soğutma için Alınan suyu kastetmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 21 Mayıs 2015; 20:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    program kac saat sürdü ?
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Standart Pamukluda Çorap kiri seçilince 4:15 süre veriyor. Ama bu süre 9 kg için geçerli. Az çamaşır yüklendiyse süre 3 saat civarına düşüyor. Programı esas uzatan aşama leke yumuşatma aşaması. Yaklaşık 2 saat boyunca deterjansız soğuk suda, arada çevirerek leke yumuşatıyor Çorap ve çamur lekesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 21 Mayıs 2015; 20:22:31 >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    O da olabilir sanırım su sogutma asamasini kastetmislerdir

• Arkadaşlar merhaba;
    Way24841 i hala öneriyor musunuz.. kullanan arkadaşlardan tamburdan dolayı sıkıntı çeken oldu mu. Acil makineye ihtiyacım var.. Almışken iyisi olsun istiyorum Aslında Bosch way28862 tr alacaktım ama stoklarda tükenmiş temmuzda geleceğini söylediler o zamana kadar bekleyemem ıdos özelliğinden dolayı 841 i düşündüm ama bazı başlıklarda tamburun çamaşırları yıprattığı gibi şikayetlerin olduğunu okudum
    24841 in fiyatı da nerdeyse 3000 e yaklaşıyor. Şu an alınabilecek bu fiyatlarda daha iyisi var mı yardım edecek Arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: amoment

Arkadaşlar merhaba;
    Way24841 i hala öneriyor musunuz.. kullanan arkadaşlardan tamburdan dolayı sıkıntı çeken oldu mu. Acil makineye ihtiyacım var.. Almışken iyisi olsun istiyorum Aslında Bosch way28862 tr alacaktım ama stoklarda tükenmiş temmuzda geleceğini söylediler o zamana kadar bekleyemem ıdos özelliğinden dolayı 841 i düşündüm ama bazı başlıklarda tamburun çamaşırları yıprattığı gibi şikayetlerin olduğunu okudum
    24841 in fiyatı da nerdeyse 3000 e yaklaşıyor. Şu an alınabilecek bu fiyatlarda daha iyisi var mı yardım edecek Arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Biz memnunuz şimdilik. Bir problem yaşamadık.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba;

Piyasanın en stabil çalışan cihazı benim gözümde hala.Şuan güncel versiyonu 9 kg diye satiliyor eski seriyle arasında tambur tasarımı dışında çok aman aman fark yok.İki seriden de alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Piyasanın en stabil çalışan cihazı benim gözümde hala.Şuan güncel versiyonu 9 kg diye satiliyor eski seriyle arasında tambur tasarımı dışında çok aman aman fark yok.İki seriden de alabilirsiniz.

Güncel versiyonu derken model ismi mi değişmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Güncel versiyonu derken model ismi mi değişmiş

way28862 oldu

• Ben 2011 yılında was28840 model bosch çamaşır makinesi aldım. Bir kere anakart iki kere idos bölmesi iki kere kapak lastiği değişti. En son LCD ekranda titreme oldu. Servis geldi ve program yazılım yükselterek arızayı giderdi. İki hafta sonra aynı arıza yeniden baş gösterdi ben de son sefer servise müracaat ettim ve değişim istediğimi söyledim gelip bakacaklar duruma göre tutanak tutacaklar. Ancak genel olarak makineden çok memnunum. Alırsam da yine aynı tarz makine alırım. Ayrıca servisten de çok memnunum.

• 8. Yılda F57 hatası verdi neyseki logixxden tecrubeliyim 400 tl ye kart aldım cözüldü. Servis 1200₺ fiyat cekiyor ortalama makineyi cöpe atmayın boşa.
     Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 17 Haziran 2020; 18:14:5 >

• Bizim makine taş gibi hala kullanılmaya devam ediyor. Sadece IDOS bölmesi sizlere ömür oldu. Onu da değiştirmeye gerek görmedik.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    İdos karti bozuk buyuk ithimalle tamiri mumkun

• makinamızda sorun yok kullanmaya devam ediyoruz ama, yıkama esnasında hafif devir hızlanmalarında ve yine hafif hızlanmaya yakın makina takur tukur ses cıkarıp neredeyse yürüyor makina. alt ayar takozlarından değil, ciddi şekilde sallanıyor makina hızını alınca kesiyor. böyle idare ediyoruz.
  • Arkadaşlar idos deterjanı alıyor fakat yumuşatıcıyı almıyor. Garanti bitti. Servis ortalama ne kadar maliyet çıkartır? Yüksek bunların tamir masrafları?

• Konu sahibi olarak 2012 de aldığım bu makinem dün bozuldu.

Elektrik var, hata kodu yok, her türlü menü çalışıyor ama başlat yapmıyor. Nadiren 10-15 denemede başlat yapıyor ama ilerlemiyor program, su falan çekmiyor.

Servis çağırdık 2 karttan biri yanmıştır dedi. Yeni kartlar 800 ve 900 TL.

İki kartı da yanımızda getiririz, hangisi arızalı ise onu değişir gideriz dediler.

8-9 yaşında ki makineye 800-900 TL vermek mantıklı gelmiyor.

2500 TL ye kadar yeni makine alacağız sanırım.
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Açıkçası makineniz çok iyi ve şuan onun civarında almak isterseniz 8000 den başlıyor. 2500 e aldığınız makine sizi tatmin etmez bizzat serie 8 ile bizim home professionali karşılaştırdım. Sessizlik dengeleme başarısı ve yıkama performansı farkı var. Tavsiyem makinenenizi yaptırıp kullanmaya devam etmeniz. Belki özel servisler daha uyguna yapabilir.

• storm170 S kullanıcısına yanıt
    Serie 8 ile home professional motorlarına kadar aynı aslında söylediğiniz farkların olmasına imkan yok. Serie 6 ile karıştırıyor olmayasınız.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Motoru kazan yayları amörtisörleri Serie 8 Home Professional ile aynı. Çoğu parçası ortak. Sadece donanım farkı var onun için 2000₺ değer mi bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 31 Temmuz 2020; 20:13:8 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.