< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 31 Temmuz 2020; 22:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 31 Temmuz 2020; 22:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 2 Ağustos 2020; 1:41:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverice030 -- 2 Ağustos 2020; 4:43:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 8 Eylül 2020; 20:41:28 > |
2013 de aldığım makine bugün itibariyle açılmıyor 2 gün önce su boşaltırken giderden verememiş banyoya dolmuş gideri açtım fakat makinaya elektrik gelmiyor fişte takılı elektrik yok körük 1 yıldır yırtıktı usta çağırmadım şimdi hem bunu hem körüğü değiştirsem bir sürü para < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet az suyla yıkıyorlar ve çamaşır asla çitilenmiyor. Bence o kadar parayı asla ama asla haketmeyen marka. Ekran hatalarında cabası. Alınan makineler 8ay sonra açılmıyor. Bazende dokunmatik donuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 5 Ağustos 2024; 12:51:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni seri8 ve iq700 leri, kalite olarak hic begenemedim açikcasi,içime bir turlu sinmiyor , oyuncak gibi hasas lar, yikama olarak ta pek memnuniyet goremedim cok sikayet var, iyi diyende var ama tamburuna elimi surunce , kalite hissi alamadim , sahsen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |