Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay anasını buzdolabı gibi makine bizde hala 17 yıllık beko var güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

vay anasını buzdolabı gibi makine bizde hala 17 yıllık beko var güle güle kullanın.

teşekkürler.. daha iyileri sizlere nasip olsun..
  • Makineniz hayırlı olsun güle güle sağlıkla ve mutlulukla kullanın.

15 yıldır arçelik 4500 serisini kullanıyoruz makine artık miadını doldurdu yeni makine arayışı içinde iken siz dahil bir kaç başlık gördüm ben Siemens ve Bosch arasında kalmıştım.

O başlıkların birinden sizin başlığı buldum Siz siemens in plastik aksamını beğenmemiş siniz
    ben rahatsız olduğum için öyle dolaşma ve bakma şansım yok genel de böyle başlıkları takip ediyorum.

K.pederler yıllardır Bosch kullanırlar çok memnunlardı yenisini ve bu sefer buzdolabı da dahil bosch aldılar bende siemens bayii ( Zincir mağaza ) K.Kartsız ve diğer bayilerden daha ucuz sattığı için oradan almayı düşünüyordum biraz önce evin yakınındaki bosch bayini aradım durumu anlattım kolaylık yaparız siz buyurun gelin dediler sanırım bosch alacağız. Zaten ikisinden birini alacaktım. Sizin başlık, fotolar ve yazılar bayağı fikir verdi siz ve değerli diğer kişilerin mesajları ve bilgi paylaşımlarınız dan dolayı da ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

vay anasını buzdolabı gibi makine bizde hala 17 yıllık beko var güle güle kullanın.

teşekkürler.. daha iyileri sizlere nasip olsun..

Amin.iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Makineniz hayırlı olsun güle güle sağlıkla ve mutlulukla kullanın.

15 yıldır arçelik 4500 serisini kullanıyoruz makine artık miadını doldurdu yeni makine arayışı içinde iken siz dahil bir kaç başlık gördüm ben Siemens ve Bosch arasında kalmıştım.

O başlıkların birinden sizin başlığı buldum Siz siemens in plastik aksamını beğenmemiş siniz
    ben rahatsız olduğum için öyle dolaşma ve bakma şansım yok genel de böyle başlıkları takip ediyorum.

K.pederler yıllardır Bosch kullanırlar çok memnunlardı yenisini ve bu sefer buzdolabı da dahil bosch aldılar bende siemens bayii ( Zincir mağaza ) K.Kartsız ve diğer bayilerden daha ucuz sattığı için oradan almayı düşünüyordum biraz önce evin yakınındaki bosch bayini aradım durumu anlattım kolaylık yaparız siz buyurun gelin dediler sanırım bosch alacağız. Zaten ikisinden birini alacaktım. Sizin başlık, fotolar ve yazılar bayağı fikir verdi siz ve değerli diğer kişilerin mesajları ve bilgi paylaşımlarınız dan dolayı da ayrıca teşekkür ederim.

rica ederim faydalı olabildiysek ne mutlu.

sizin makinede şimdiden hayırlı olsun.

• Cihaz gerçekten çok güzel ama hakikatten ülkemizde doğru düzgün sıvı detejan yok ki, insanımız ne yapsın.

Bir de öylesine bilinçsiz ve meraksız işten anlamayan insanlar var ki, çoğu bu makineyi kullanamaz ondan eminim. Anca bu forumda takılan, işin meraklısı tüketicilerin ihtiyacını görebilecek bir ürün.

Ben de çok beğeniyorum ama alacak param yok :) Bir de 8kg bana fazla ondan Gorenje'mle mutluyum :) Geçenlerde 2. el 1800 devirli 2 yıllık Miele Navitronic buldum ama kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Cihaz gerçekten çok güzel ama hakikatten ülkemizde doğru düzgün sıvı detejan yok ki, insanımız ne yapsın.

Bir de öylesine bilinçsiz ve meraksız işten anlamayan insanlar var ki, çoğu bu makineyi kullanamaz ondan eminim. Anca bu forumda takılan, işin meraklısı tüketicilerin ihtiyacını görebilecek bir ürün.

Ben de çok beğeniyorum ama alacak param yok :) Bir de 8kg bana fazla ondan Gorenje'mle mutluyum :) Geçenlerde 2. el 1800 devirli 2 yıllık Miele Navitronic buldum ama kaçırdım

öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. arçelikten sizin sayenizde vazgeçtim.

siz f/p olarak daha düşük model bosch ları bana önerdiniz ama ben gözü karartıp bunu aldım, pişman degilim.

sıvı deterjanlar için kapsamlı bir yorum yapacam bi 10 güne kadar. bazı çamaşırları özellikle belli yerlerinde lekeliyorum ve persil jel ile klasik toz omo ariel deterjan ile karşılaştırıyorum çeşitli programlarda.

çamaşırları yıkamak için deterjan ve yumuşatıcıya el sürmemek güzel oluyor ama :)

• quote:

siz f/p olarak daha düşük model bosch ları bana önerdiniz ama ben gözü karartıp bunu aldım, pişman degilim.

sıvı deterjanlar için kapsamlı bir yorum yapacam bi 10 güne kadar. bazı çamaşırları özellikle belli yerlerinde lekeliyorum ve persil jel ile klasik toz omo ariel deterjan ile karşılaştırıyorum çeşitli programlarda.

çamaşırları yıkamak için deterjan ve yumuşatıcıya el sürmemek güzel oluyor ama :)

I. Dos yerine ötekiler den birini almayı düşünüyordum eşim şu an ki makine de sıvı deterjanı özellikle beyazlar için olanı beğenmedi döndük gene ariel beyaz toza. Bu arada omo tozu bırakalı çok uzun zaman oldu eski kalitesi artık yok eşim ariel beyazlar için olan tozdan çok memnun. Hatırlıyorum da ben bekarken makinemde hep omo toz kullanırdım beyazlar ciddi anlam da ilk günkü beyazlığına kavuşurdu hatta oturduğum mahallede anneler nineler kızlarına torunlarına beni örnek gösterip kızarlardı senden daha temiz bakımlı çamaşırları daha temiz evine bakıyor derlerdi bunları çok duyar ve gülerdim.

Bekar evimi dışından başlayarak boyar temiz tutardım o zamanlar köpeğim de vardı benim boyum kadar dı evde zerre toz tüy kıl olmazdı. Bahçeye astığım çamaşırlarım mahallede günün konusu olurdu herkes gelir sorar dı nasıl bu kadar temiz yıkıyorsun diye sebebi basitti bir gün suda bekletir ondan sonra yıkardım
    Şimdikileri bekletsen de hikaye eski kaliteleri yok oldu

Bende bir ürün alırken Fiyat Performans yerine benim işime hangisi gelir nasıl değerlendiririm ona bakarım param yoksa da biriktirir öyle alırım.
    Şimdi senin çalışmaları merakla bekliyorum nasılsa maaş günüme daha çok var ( malum emekliyiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 4 Ağustos 2012; 4:42:49 >

• quote:

quote:

I. Dos yerine ötekiler den birini almayı düşünüyordum eşim şu an ki makine de sıvı deterjanı özellikle beyazlar için olanı beğenmedi döndük gene ariel beyaz toza. Bu arada omo tozu bırakalı çok uzun zaman oldu eski kalitesi artık yok eşim ariel beyazlar için olan tozdan çok memnun. Hatırlıyorum da ben bekarken makinemde hep omo toz kullanırdım beyazlar ciddi anlam da ilk günkü beyazlığına kavuşurdu hatta oturduğum mahallede anneler nineler kızlarına torunlarına beni örnek gösterip kızarlardı senden daha temiz bakımlı çamaşırları daha temiz evine bakıyor derlerdi bunları çok duyar ve gülerdim.

Bekar evimi dışından başlayarak boyar temiz tutardım o zamanlar köpeğim de vardı benim boyum kadar dı evde zerre toz tüy kıl olmazdı. Bahçeye astığım çamaşırlarım mahallede günün konusu olurdu herkes gelir sorar dı nasıl bu kadar temiz yıkıyorsun diye sebebi basitti bir gün suda bekletir ondan sonra yıkardım
    Şimdikileri bekletsen de hikaye eski kaliteleri yok oldu

Bende bir ürün alırken Fiyat Performans yerine benim işime hangisi gelir nasıl değerlendiririm ona bakarım param yoksa da biriktirir öyle alırım.
    Şimdi senin çalışmaları merakla bekliyorum nasılsa maaş günüme daha çok var ( malum emekliyiz )

bende i-dosu almadan önce idosla aynı özellikte tek artısı idosa göre 1400 devir olan normal makineyi alacaktım. aradada 100 tl falan vardı sanırım daha ucuzdu o. hatta sıvı deterjan şikayetlerinide gördüm çogu insan memnun degil ama genede idos aldım.

neden dersen;

1- idos sonuçta kapatılan bişi, iyi bir sıvı deterjan çıkanana kadar kapatirsin biter iş. normal toz deterjan olayı aynen bundada var. tek farkı eger ön yıkamalı program seçeceksen ön yıkama deterjanını tamburra dökmek. ( ön yıkama senede 1 ya kullanırım ya kullanmam zaten gerekmiyor bizde. )

2- idosun sıvı deterjanını kapatsan bile yumuşatıcı idos olarak kalmaya devam ediyor, ve ordan çok güzel yumuşatıcıyı istedigimiz ml de çekiyor kullanıyor. normal makinelerdeki gibi pislik birikmiyor, çekmece yıkama derdi yok.

3- en az 7-8 yıl allah ömür verirse kullanırız bu aleti garantiside o kadar zaten , bu süre zarfında kaliteli sıvı deterjanlar çıkar kesin. ben 2008 de amerikada 4-5 ay kaldım, orada eski tip üsten doldurmalı merdaneli makinede yıkardım eşyalarımı hemde nasıl kirli olurdu, 1 kapak sıvı deterjan koyardım 1 gr leke bişi kalmazdı. amerikada çok kaliteli deterjanlar var.

almışken bence i-dos al. hem idos digerlerinle tasarım olarak aynı olsada konsolda çekmeceden, ekran sonuna kadar olan girilik var. digerlerinde yok düz beyaz oraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 4 Ağustos 2012; 14:49:11 >

• Her ne kadar diğerini düşünsem de aslın da aklım ve gönlüm İ-Dos da eşimin de hoşuna gitti hatta senin yazıyı ona da okuttum nereden buluyorsun bunları dedi kendisi işinde hep pc den bıktığı ve pek sevmediği için evde pc ye hiç bakmaz araştırma bana kalıyor iyi ki sen ve diğer paylaşımcı arkadaşlar varsınız

Teşekkür ederim Yusuf
  • quote:

Her ne kadar diğerini düşünsem de aslın da aklım ve gönlüm İ-Dos da eşimin de hoşuna gitti hatta senin yazıyı ona da okuttum nereden buluyorsun bunları dedi kendisi işinde hep pc den bıktığı ve pek sevmediği için evde pc ye hiç bakmaz araştırma bana kalıyor iyi ki sen ve diğer paylaşımcı arkadaşlar varsınız

Teşekkür ederim Yusuf

rica ederim. hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız bu kesin. gerisi size kalmış.

• Gulu gule kullanin. Bizde Siemensin İ-dos'unu aldik. Gayet sezsiz ve guzel makina. Ancak biz hem renkli hemde beyazlar icin sivi deterjan kullanmak istiyoruz ama yumusaticiyi kapatip deterjana geciremedik. Fikriniz var mi acaba? Ayrica tus sesleri ile uyari seslerininde nereden ayarlandigini bulamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxito

Gulu gule kullanin. Bizde Siemensin İ-dos'unu aldik. Gayet sezsiz ve guzel makina. Ancak biz hem renkli hemde beyazlar icin sivi deterjan kullanmak istiyoruz ama yumusaticiyi kapatip deterjana geciremedik. Fikriniz var mi acaba? Ayrica tus sesleri ile uyari seslerininde nereden ayarlandigini bulamadim.

teşekkürler.

boschda ekran altında 2 tuş var, altında 3 sn basıl tutun diyor. aynı anda 2 tuşa birden 3 sn basılı tutarsam bir menü karşıma geliyor.

o menüden hem tuş seslerini açıp kapıyabiliyorum , hemde istersem yumuşatıcıyı deterjana çevirebiliyorum.

sizdede benzerdir herlalde.
  • quote:

quote:

Gulu gule kullanin. Bizde Siemensin İ-dos'unu aldik. Gayet sezsiz ve guzel makina. Ancak biz hem renkli hemde beyazlar icin sivi deterjan kullanmak istiyoruz ama yumusaticiyi kapatip deterjana geciremedik. Fikriniz var mi acaba? Ayrica tus sesleri ile uyari seslerininde nereden ayarlandigini bulamadim.

teşekkürler.

boschda ekran altında 2 tuş var, altında 3 sn basıl tutun diyor. aynı anda 2 tuşa birden 3 sn basılı tutarsam bir menü karşıma geliyor.

o menüden hem tuş seslerini açıp kapıyabiliyorum , hemde istersem yumuşatıcıyı deterjana çevirebiliyorum.

Cok tesekkur ederim, aynen bunda da iki tus var. Sabah deneyecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

Cok tesekkur ederim, aynen bunda da iki tus var. Sabah deneyecegim.

rica ederim.

sizin makinede hayırlı olsun güle güle kullanın.

siemensin eski i-dosunumu aldınız yoksa yeni serisimi.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 4 Ağustos 2012; 23:29:23 >

• yeni i-dos daha iyi duruyor bugün persilin expert jelini alcaktım sonra vazgeçtim 1 kaç gün bekliyeceğim herhalde güvenemedim birden ama ben memnun kaldım ondanda memnun kalırım gibime geliyor
  • Yeni seriyi aldık. Aynen sizin dediğiniz gibi iki tuşa birden basınca farklı bir menü açıldı, oradan yumuşatıcıyı kapattım.

Forumda bir logixx makinanın sıkma görüntüleri vardı, ses seviyesi çok yüksekti, bende aynı olacağından korktum, ama gerçekten çok sessiz bir seri.

Ayrıca I-dos olayıda bana gayet mantıklı geldi. Biz zaten eski makinada da sıvı kullanıyorduk. Şimdi doldur unut. Ayrıca dozajlamayıda kendi yapması, çamaşır miktarına göre arttırması azaltmasıda çok iyi. Yakında sıvı deterjan piyasası daha da gelişecektir.

Kısaca herşey güzel gözüküyor şimdilik.

Sadece yetkili servisin bağlantı yaparken, kireç önleyici bir aparatı siemens ve bosch tavsiye ediyor diyerek bize gazlamasına kızgınım. Firmalar tavsiye ediyor ise vardır bir hikmeti dedik, ancak alakası yokmuş, daha sonra forumdan baktım. Yarın çağrı merkezini arayıp şikayet edeceğim.

• quote:

Yeni seriyi aldık. Aynen sizin dediğiniz gibi iki tuşa birden basınca farklı bir menü açıldı, oradan yumuşatıcıyı kapattım.

Forumda bir logixx makinanın sıkma görüntüleri vardı, ses seviyesi çok yüksekti, bende aynı olacağından korktum, ama gerçekten çok sessiz bir seri.

Ayrıca I-dos olayıda bana gayet mantıklı geldi. Biz zaten eski makinada da sıvı kullanıyorduk. Şimdi doldur unut. Ayrıca dozajlamayıda kendi yapması, çamaşır miktarına göre arttırması azaltmasıda çok iyi. Yakında sıvı deterjan piyasası daha da gelişecektir.

Kısaca herşey güzel gözüküyor şimdilik.

Sadece yetkili servisin bağlantı yaparken, kireç önleyici bir aparatı siemens ve bosch tavsiye ediyor diyerek bize gazlamasına kızgınım. Firmalar tavsiye ediyor ise vardır bir hikmeti dedik, ancak alakası yokmuş, daha sonra forumdan baktım. Yarın çağrı merkezini arayıp şikayet edeceğim.

yeni seri olduguna sevindim.

evt bizede satmaya kalktılar hemen çantadan çıkardı bunu musluga takarsak calgon falan almanız gerekmez v.s laflar etti 60 tl istediler.

ben tabi forumda daha önce gördügüm için tecrübeliydim yok istemiyorum dedim.

10 liralık şey 60 lira 50 tl kar temiz para.

bunları servis elemanları kendi kafalarındanmı satıyor kar için, servislerinmi bir politikasımı bilmiyorum.

• dün biz de bu modeli mevcut makinemiz bozulduğu için aldık. İnşallah fiyat ve kazanç açısından memnun kalırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: natural34

dün biz de bu modeli mevcut makinemiz bozulduğu için aldık. İnşallah fiyat ve kazanç açısından memnun kalırız..

hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.