Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turnali01

quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar merhaba,

Bu WAY olanlar Türkiyede mi montaj yapılıyor yoksa direk almanyadan mı geliyor.
    Ben sıf bu tereddütümden dolayı WAS almak zorunda kaldım.

Hocam, Was eski seri Way yeni seri ama öyle aman aman fark yok arada. İkiside 8kg-9kg Almanyadan ithal ediliyor.

Barkod no da ilk 3 sayı 400 - 440 arasında olması Almanya üretimi olduğunu gösterir.

Vallaha forumda Candoğan bey WAY serisinin Türkiyede montajının yapıldığıyla ilgili birşey söylemişti o nedenle ben WAY almak istemedim.
    Gidip WAS24765 aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turnali01

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bu WAY olanlar Türkiyede mi montaj yapılıyor yoksa direk almanyadan mı geliyor.
    Ben sıf bu tereddütümden dolayı WAS almak zorunda kaldım.

Hocam, Was eski seri Way yeni seri ama öyle aman aman fark yok arada. İkiside 8kg-9kg Almanyadan ithal ediliyor.

Barkod no da ilk 3 sayı 400 - 440 arasında olması Almanya üretimi olduğunu gösterir.

Vallaha forumda Candoğan bey WAY serisinin Türkiyede montajının yapıldığıyla ilgili birşey söylemişti o nedenle ben WAY almak istemedim.
    Gidip WAS24765 aldım.

6-7 kg Türkiye de, 8-9 kg olanlar ise Almanya'da üretiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

ben omo total ve vernel konsantre yumuşatıcı kullanıyorum. yaklaşık 1 yıldır kötü kokma gibi birşeyle karşılamadım. hatta geçen hafta önce şöyle bişey oldu. ne zaman yıkadığımı hatırlamadığım (en az 3 ay önce, dolabın arkalarında kalmış) bir yastık kılıfını salonda akşam koltuğa uzanırken kullandığım yastığa geçirdim. kardeşim " aa bu ne güzel kokuyor yeni mi yıkandı" dedi.

koku olayı sıvı persilde olmuşdu, tozlarda zaten sorun yok.

bununda nedeni persil sıvı ile yumuşatıcının farklı parfüm etkisi yüzündenmiş, yukarda bir arkadaş açıklamışdı.

ikiside aynı koku olunca böyle birşey olmuyormuş.

• Kesin bilgi mi? 8 ve 9 kg olanların alman yapımı olduğu

Siemens almanya resmi sitesini incelediğim de aynı model olmasına rağmen arada devir ve özellik farkları var İ- Dos http://www.siemens-home.de/produktsuche/w%C3%A4schepflege/waschmaschinen/frontlader/WM16Y841.html?source=browse
    TR site İ - Doshttp://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Y840TR.html?source=browse

Bosch a da bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

ben omo total ve vernel konsantre yumuşatıcı kullanıyorum. yaklaşık 1 yıldır kötü kokma gibi birşeyle karşılamadım. hatta geçen hafta önce şöyle bişey oldu. ne zaman yıkadığımı hatırlamadığım (en az 3 ay önce, dolabın arkalarında kalmış) bir yastık kılıfını salonda akşam koltuğa uzanırken kullandığım yastığa geçirdim. kardeşim " aa bu ne güzel kokuyor yeni mi yıkandı" dedi.

bununda nedeni persil sıvı ile yumuşatıcının farklı parfüm etkisi yüzündenmiş, yukarda bir arkadaş açıklamışdı.

iyi de omo total de sıvı zaten...

persil sıvı denemedim. elimdeki omo total stoğu bitince persil sıvı almayı planlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

iyi de omo total de sıvı zaten...

persil sıvı denemedim. elimdeki omo total stoğu bitince persil sıvı almayı planlıyorum.

evt hocam gözden kaçırmışım sıvıymış :)

persilde bir sorun oldu heralde bende, veya persille yumuşatıcımın esansı birbirini tutmadı ondan oldu arkadaşın dedigi gibi.

• quote:

quote:

Persil jelin güllü olanını bende kullanıyorum siyahlarda hangi yumusaticiyla kullansam bende öle bir sorun yok lavantayla kullanıyorum ben mis gibi kokuyor.yikanan camasirlar. Yalnız vernelin yumusaticilarinda garip bı koku oluyo nedenini hala çözemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

Persil jelin güllü olanını bende kullanıyorum siyahlarda hangi yumusaticiyla kullansam bende öle bir sorun yok lavantayla kullanıyorum ben mis gibi kokuyor.yikanan camasirlar. Yalnız vernelin yumusaticilarinda garip bı koku oluyo nedenini hala çözemedim.

aynen, bende vernel yumuşatıcı ile persil güllüyü kullandım sorun oldu.ama aynı verneli toz deterjanla kullanınca sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 20 Eylül 2012; 15:10:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

aynen, bende vernel yumuşatıcı ile persil güllüyü kullandım sorun oldu.ama aynı verneli toz deterjanla kullanınca sorunsuz.

Vernelin sadece kırmızı şişede olanı güzel digerlerini beğenmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni aldm makinayi ve prgram secip 3.5 kg diyor iki carsaf atiyorum dolu gozukuyor koca makina iki carsf icnmi calisacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

Yeni aldm makinayi ve prgram secip 3.5 kg diyor iki carsaf atiyorum dolu gozukuyor koca makina iki carsf icnmi calisacak

yanlış programı seçmişsiniz. Beyazlar/ renklileri seçin çarşaflar için.

• arkadaşlar sonuç olarak aldığınız makineden memnum musunuz?

miroğlu acaba 1000 devirli şimdi 1200 tl olan bosch alsam mıydı diyor musun?
    arçelik neden vazgeçmiştin?

parayıvermişken bir kere tavsiye eder misin?
    bayiden 2100tl nakite alacağım
  • Şöyle bir fiyat araşştırması yaptım da batyi fiyatıyla internette ucuzu diye aradığımda o fiyatlar oldukça farklı. Bayiden almayıp buralardan alsam bir sıkıntı yaşarmıyım?
  • http://resim.donanimhaber.com/m_68430064/tm.htm

açtığım bu konuya da bir bakın isterseniz...fikir sahibi olursunuz biraz da olsa...

ben bayiiden aldım bu arada....
  • Okudum geçmiş olsun.Bayiden de alınca oluyo demek ki. Benimde kalite konusunda endişem var zaten. Acaba bayiden alınca daha kaliteli ya da orjinal de internetten alınca kalitesizmi yada çin malımı diye düşünüyorum.İnternetten alan var mı ve problem yaşayan. Sonuçta bizim burdaki bayide de bu model yok. O da İstanbuldan getirtecek alırsam. Ne yapayım bilemedim.
  • Bayi dışında alanlar bana fikrinizi söylemeyecekmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypophysis

arkadaşlar sonuç olarak aldığınız makineden memnum musunuz?

miroğlu acaba 1000 devirli şimdi 1200 tl olan bosch alsam mıydı diyor musun?
    arçelik neden vazgeçmiştin?

parayıvermişken bir kere tavsiye eder misin?
    bayiden 2100tl nakite alacağım

makinemden çok memnunum bir sorun yaşamadım, şimdiki aklım olsa başka birşey falan alırdım demiyorum kesinlikle.

annem, kız kardeş falan herkesde çok begeniyor cihazı.

inş böylede devam eder.

• Yusuf Miroğlu siz bayiden mi almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Yusuf Miroğlu siz bayiden mi almıştınız?

evt resmi bosch bayinden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Okudum geçmiş olsun.Bayiden de alınca oluyo demek ki. Benimde kalite konusunda endişem var zaten. Acaba bayiden alınca daha kaliteli ya da orjinal de internetten alınca kalitesizmi yada çin malımı diye düşünüyorum.İnternetten alan var mı ve problem yaşayan. Sonuçta bizim burdaki bayide de bu model yok. O da İstanbuldan getirtecek alırsam. Ne yapayım bilemedim.

tşkkürer. Boschda bayiiden alınca kalitrli netten alınca dandik diye bişey olamaz. Aynı ürünse eger ki şu ana kadar çakma bosch diye bişey duymadım nerden alırsan al aynıdır...net ile bayii arasında seçimi brlirleyen en buyuk unsur bana göre fiyat. Nettel almaya degiyorsa al. Ama 2000 tllik üründe 50-100 tl fark varsa netten almaya degmez. Kargosuydu eve çıkartacaklar mıydı derken ugraşmk zorunda kalabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.