Şimdi Ara

Bosch WAY288H0TR sabrımızı sınıyor (değişim oldu mutlu son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 25 Mart 2022; 5:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son arıza ile ilgili servis çağırdığınızda değişim veya iade talebinizi iletin, bu isteğinizin belirtildiği servis fişini de alın. Eğer BSH tarafınfan olumlu bir yanıt alamazsanız ilk 6 ay içinde arıza yaptığından dolayı tüketici hakem heyetine elinizdeki tüm servis fişleriyle başvuru yapın. Büyük ihtimal talebiniz lehinize sonuçlanır.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler. Servis fişine mi iade veya değişim talebimizi yazacağım? O kısmı tam anlamadım.

• storm170 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Şöyle yapmanız gerekiyor. Şuan yaşadığınız arızadan ötürü servisi çağırdığınızda servis size onarım gerekiyor diyecek fakat siz makinenin daha önce de sorunlar çıkarttığından dolayı ve bunların da ilk 6 ay içinde gerçekleşmesinden ötürü onarım değil değişim veya iade hakkınızı kullanmak istediğinizi belirteceksiniz. Bu isteğinizi de servis fişine yazdırarak kayıt altına aldıracaksınız. Firmadan olumlu sonuç çıkmazsa siz üzerinize düşeni yapmış olacağınız için elinizdeki delil niteliğinde olan ve en sonki değişim veya iade talebinizin de bulunduğu, elinizdeki tüm servis fişlerinin fotokopisiyle birlikte hakem heyetine başvurunuzu yapıp işi artık hakem heyetine bırakıcaksınız. Hakem heyetine vereceğiniz başvuru dilekçesinde kesinlikle ilk 6 ay içinde makinenin arıza çıkardığını belirtmeyi unutmayın. Ayrıca ek garanti yaptırdıysanız ve eğer makineyi iade talebiniz varsa ek garanti ücretinin de tarafınıza geri ödenmesini istediğinizi belirtin ve ek garanti belgesinin fotokopisini de dilekçenize eklemeyi unutmayın.

Çok teşekkürler. Sonucu buradan güncelleyeceğim.

Servisten red yanıtı geldi. Ama garanti kapsamı içerisinde 2. Arızadan sonra ilk 6 ay geçse bile tüketici hakem heyetine başvurabiliyormuşuz. Ben 7. ayda olduğu için nerdeyse tamir yaptırıyordum , son anda öğrendim

Nedense kusurlarını asla kabul etmezler. Hakem heyetinden olumlu sonuç çıkar büyük ihtimal hocam, gelişmeleri yazarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ne yaptınız? Memnun musunuz makineden?

• Konuyu güncellemeyi unutmuşum makina yenisi ile değiştirildi.
    Şimdi aşırı memnunum. 3. Oldu ama sonunda mükemmeli bulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 6 Kasım 2019; 14:37:27 >
    Şansıma hakem heyetine gitmeden ürünü değiştirdiler. Şuan aşırı sessiz bir şekilde kullanıyoruz

Güle güle kullanın bende way serisi düşünüyorken pres kazan olduğunu öğrenince vazgeçtim aslında alınır ama fiyatı aşırı pahali onun yerine wat24581tr aldik iç aksam konusunda kazan yay way serisiyle aynı aradaki fiyat farkı 4 bin saçmalık bu yani neyse kasnak arızalı geldi makine sürtme sesi yapıyordu 1 ay uğras sonuçu para iadesi alip arçelik 9147ycm aldik +4 yilda garantisini uzattık cihaz ful yalıtımlı yanlar üst kaput ön kaput altı açıktı bende halı koydum ses baya azaldı makineyi banyoda kullandığımız için doğal olarak yankı var ve bosch evi inletirken arçelik de kapi acik sesini duyuyoruz sıkmada aşırı sessiz bir makine yıkama konusuna gelirsek şuana kadar kullandığım bosch was24361tr beko bk9141 e bosch wat24581tr den tartışmasız daha iyi ve kalite konusundada ciddi bir artış var eski arçeliklerden eser yok yaylar kazan motor kaporta yenilenmiş bosch was kadar kaliteli olmasada iş görür ama artık was serisi üretilmiyor keski üretilseydi variosoft kazan bitti kalitede bitti maalesef. Makineniz yazılım donanım olsun mükemmel tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Size de hayırlı olsun.

• Hayirli olsun makineleriniz ,was serisi efsanedir bu arada ;) Arkadasa katiliyorum

Bosch WAY288H0TR sabrımızı sınıyor (değişim oldu mutlu son)

• Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Bulabilsek keşke havada kaparım kalite donanım ne ararsan var :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.