Bildirim
bose mi shure mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
e2c -
Bence aynı fiyata daha iyi ses veren kulaklıklara yönelin.Vibe,um1,jbl 220 vs gibi. -
Ben e2c kullanıyorum.Çok az bi e.q. ayarı istiyo.Ama yapınca tadınada doyum olmuo -
amerikada oturan bir tanıdığım bana buradaki e3c ile oradaki e2c nin fiyatları aynı getiririm istersen şeklinde bir mesaj çekti.Bu arada Shure'n Se210 adlı yeni bir modeli çıkmış.Farkları nedir acaba E3C ile??Daha mı iyi daha mı kötü Se210 e3c den?
teşekkürler... -
Forever Bose -
quote:
Orjinalden alıntı: burock010
Forever Bose
Kesinlikle bose hiç kullanmadım ama duyduklarıma göre süper bir marka. -
Marka süper ama kulaklıkları iyi değil. -
Merhaba bu markalara ne kadar vereceksin bilmiyorum ama getirmiş olduğum bir kulakiçi kulaklık var gelen ilk ürün bu foruma üye PYRAMİD adlı arkadaşa verdim dene ve yaz dedim fotoğrafları da bende denedim ayrıca gercekten kaliteli bir ürün ses yalıtımı için tamamen alimünyum gövde var ve 4 adet silikon uç pakete dahil bu linkte son mesajda açıklaması var.
http://forum.donanimhaber.com/m_12449256/mpage_1/key_//tm.htm#13093072
benim izlenimlerime gelince akşam saatlerinde istiklal caddesinde denedim gürültü malum kulaklığı taktım zaten daha müziği açmadan dışarıdan ses %80 azalıyor açtığımda ise sadece müzik ve ayrıca otobüste yanındaki kişiyi son sesi açsan bile rahatsız etmezsin dışarıya hiç ses vermiyor istanbul içindeyseniz denetebilirim size (silikonlar çıkarılabildiği için temizliği kolay oluyor:))
3 model var:
Marka TESSM
tm60: 60 YTL
tm80: 160 YTL
tm90: 250 YTL
teste tabi tutulan model TM60 modelidir.
-
BOSE IN-EAR LARI DENE VE FARKI GÖR DERİM
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklığın sesi azaldı
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- sennheiser orpheus
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X