Şimdi Ara

Bosna Hersek e Gidiyorum Sorularım Var(SS ler gelecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes ingilizce biliyor mu? Türkçe bilen var mı? Kaç saatte varırım uçak ile?

Gidiş tarihi:3 Nisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 28 Mart 2013; 23:27:32 >

• Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
  • muhattabın krstarica az önce bi konuda gördüm buda linki
  • Türkçe bilen Boşnaklar var, İngilizce bilen çok kişinin olduğuna da inanıyorum. Bu arada onlar Muhteşem Yüzyıl ve bir çok dizimizi takip ediyolar, kızlarla konuşurken konu bulmakta zorlanırsan kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

muhattabın krstarica az önce bi konuda gördüm buda linki

Teşekkürler
  • Takip, bende üni için düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul hayranı bir ton kız var orada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben gittim herkes çoğunlukla İngilizce bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Konyada var Bosna Hersek Ögrenci şehri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Herkes ingilizce biliyor mu? Türkçe bilen var mı? Kaç saatte varırım uçak ile?

Alija'nın kabrini ziyaret edebilirsin, Bosnaya gidip Kosovaya, Hırvatistana geçmemek olmaz. Bizde Nisan sonuna doğru 3 kişi araba ile gideceğiz 10 günlük bi tur düşünüyoruz o bölgede
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Herkes ingilizce biliyor mu? Türkçe bilen var mı? Kaç saatte varırım uçak ile?

Alija'nın kabrini ziyaret edebilirsin, Bosnaya gidip Kosovaya, Hırvatistana geçmemek olmaz. Bizde Nisan sonuna doğru 3 kişi araba ile gideceğiz 10 günlük bi tur düşünüyoruz o bölgede

Hocam pek gezi amaçlı degil konservatuarda okuyorum gitar yarışmasına gidecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Türkçe bilen Boşnaklar var, İngilizce bilen çok kişinin olduğuna da inanıyorum. Bu arada onlar Muhteşem Yüzyıl ve bir çok dizimizi takip ediyolar, kızlarla konuşurken konu bulmakta zorlanırsan kullanırsın.

İngilizce bilen sıfır neredeyse Türkçe bilen de çok yok ne yalan söyliyeyim. (Ama Türklere karşı sempati var hatta sempatinin ötesinde Türkiye'yi genelde Boşnaklar 2.vatan olarak görüyorlar.) Gerçi hiç Türkçe konuşmaya çalışmadım ama Basçarşı'da Cevapcinica dükkanları vardır bir tanesi de eski GS li futbolcu Tarık Hodzic'e aittir zaten kocaman GS bayrağını direk görürsünüz, Türkçe bilen bir ona rastladım. Ama Türkiye ile ticaret yapanlar illa Türkçe bilir, bilen birini bulursunuz.

Türk mahalleleri gibi bir bölüm var şehirde genelde onlar orada kendi aralarında takılıyorlar.

Sırbistan, Makedonya ve Hırvatistan'a göre Bosna'da İngilizce bilen insan sayısı %5 falandır. Türkiye'den vahim durum.

Uçak ile de yol 1 saat 40 dakika civarı.

Sorularınız ve öğrenmek istedikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Şehir küçüktür, zaten en geç 2-3 günde Saraybosna'yı yürüyerek hemen heryerini gezebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Orijinalden alıntı: krstarica

Hocam ılidza denilen yer herhalde sarejovaya bağlıymış nasıl yer sizce sosyal imkan olarak ?Şehir merkezine yakınmıdır ?
  • Orijinalden alıntı: Apollon

Orijinalden alıntı: krstarica

Hocam ılidza denilen yer herhalde sarejovaya bağlıymış nasıl yer sizce sosyal imkan olarak ?Şehir merkezine yakınmıdır ?

Evet, şehirin kantonuna ait ama çok yakın değil merkeze, genelde gitmedim ama termal kaplıcaları ve oteller mevcut orada, genelde dinlenme ve tatil amaçlı gidilmekte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.