1- Sava$lar 1'nci Serverlarda Olur. 2- Butun Serverlarin 2'inci Serverlarinda Cz mevcut...
Bowlda BOSS kesmenin kucuk ve guzel bir yontemini Anlatacagim ..
1- Runar Kapisina Gidiyoruz . Telefonunuzun veya Saatinizin Kronometre sini Acin Start icin hazir Tutun Elinizde ... RUNAR GATE OPEN Yazisini Yukarda Gördugunuz Anda Kronometreyi Calistirin. ister Sava$a girin isterseniz Girmeyin....
2- Sava$lar Tam 2 Saat surmektedir. - Kronometreniz Tam 1 Saat 30 Dakikayi Gösterdiginde. Sava$taysaniz. Sava$tan cikin. 2 inci Server a Geçin.. ve Cz ye Gidin ...
3- Artik 2 inci Serverin Cz sindesiniz .. ve Bowl a gidin... ve Bowl da javanna lycaon lupus veya herhangi bir bosun Dogdugu yerde Charinizi Birakin / save Yapip /Exit .....
4- Cikan Pencerede Select Character Secenegini Secin ... ve Sizin Adaminiz Ekrana geldiginde BACK yapip Server listesini Goreceksiniz....
5- BURASI önemli : SAKIN START a basmayin ... 1 inci Server i Secin .... ve Starta basin ... 1 inci Server a gireceksiniz ....
6- Sizin Characteriniz Ekranda size El Sallayacak :) Sakin Starta basmayin ..
7- Kronometrenizi Kontrol Edin ... Tam 2 Saat doldugunda yani Kronometreniz 2:00 i gosterdigi Zaman Starta basacaksiniz. ve
1 inci Server'in BOWL unda Dogacaksiniz. Gozunuze KEstirdiginiz Bosu kesin :)
ALINTIDIR SenS ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR BEN DE GÜNDEME GETİRDİM ...
deneyelim bakalım
İTEMLERİ FULLİYEYİM DENERİM
ben bunu bı yerden bılıyorum SenS arkadasımızda solemıstı sanırsam ama emege saygı
Bir deniyelim...
quote:
Orjinalden alıntı: DragonClaw
ben bunu bı yerden bılıyorum SenS arkadasımızda solemıstı sanırsam ama emege saygı
dedim ya alıntıdır die okuyun da söleyin..
bu olmuyor kaç kere kaç kere denedim yine olmadı daha önceden
quote:
Orjinalden alıntı: killbill3
bu olmuyor kaç kere kaç kere denedim yine olmadı daha önceden
kanka ben denedim bi kere lesath bide lobo gördüm...........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme