Şimdi Ara

BOSS SPAWN SAATLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bossların spawn saatleri hala 8 saat değilmi?daha önceden 8 saat sonra aynı boss'u kesebiliyorduk şimdi bekle bekle ortada yok.bilen bir arkadaş var mı acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

BOSS SPAWN SAATLERİ

Knight Online oyununda, oyuncuların ganimet ve deneyim kazanmak için yenebilecekleri güçlü canavarlar olan bosslar bulunmaktadır. Bu bosslar belirli zamanlarda belirli haritalarda ortaya çıkarlar.

Knight Online Boss Saatleri:

• Eslant Boss Saatleri: Eslant haritasında ortaya çıkan bosslar için oyun sunucularının güncel saatine göre belirlenmiş zaman dilimleri vardır.
    • KO Boss Saatleri: Knight Online'daki tüm bossların ortaya çıkma saatlerini içeren bir listedir.
    • Knight Boss Saatleri: Knight Online'da bulunan tüm bossların spawn saatlerini ve yerlerini gösteren bir kaynaktır.
    • USKO Boss Saatleri: Knight Online'ın Türkiye sunucusu olan USKO'daki bossların ortaya çıkma saatlerini içerir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Knight Online Boss Saatleri: Knight Online oyununda bulunan bossların spawn saatlerini belirtir.
    • Eslant Boss Saatleri: Eslant haritasında ortaya çıkan bossların spawn saatlerini belirtir.
    • Knight Boss Saatleri: Knight Online'daki tüm bossların spawn saatlerini belirtir.
    • USKO Boss Saatleri: Knight Online'ın Türkiye sunucusu olan USKO'daki bossların spawn saatlerini belirtir.
    • Boss Saatleri Knight: Knight Online oyununda bulunan bossların spawn saatlerini belirtir.
    • Knight Online Eslant Boss Saatleri: Eslant haritasında ortaya çıkan Knight Online bosslarının spawn saatlerini belirtir.
    • KO Boss Saatleri: Knight Online'daki tüm bossların spawn saatlerini belirtir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum oyunun şaftı kaymış sen boss soruyon benim bildiğimde 8 saat ama oyun bu aralar anormal ne olacağı belli olmuyo
  • Nerdeeeee.Şimdi 8 saat olsa.Arkadaşın dediği gibi oyunun şaftı kaynış durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYuNDeR

Dostum oyunun şaftı kaymış sen boss soruyon benim bildiğimde 8 saat ama oyun bu aralar anormal ne olacağı belli olmuyo

Haklısın
  • Harbiden oynun şaftı kaydı yani
  • Mesala boss akşam saat 21:00 cıktı diyelim.Bu bossun tekrar çıkma saati sabah 05:00 olması lazım.Ama 21:00 ile 05:00 saatleri arasında oyuna res atılırsa oyun tekrar açıldığında o boss o saatte respawn olcaktır.Oyun saat 02:00'da açılırsa bu boss bi daha saat 10:00'da çıkar.Yani saat 5'te kalkıp boss beklersen boşuna kalkmış olabilirsin.
  • tabiki oyuna res atılması bu saati değiştirir ama 8 saat boyunca res olmadı.sanırım dedikleri gibi oyun iyice dökülmeye başladı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.