Şimdi Ara

Boştayken işlemci kullanımı yüksek görev yöneticisi açınca düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bir işlemci soğutucusu aldım ve taktım. İlk izlenimlerim çok iyiydi,stok sogutucuyla olan boşta 60-70 derecelerden kurtuldum fakat bir sorun var ki yazılım ile alakalı oldugu için çözemiyorum

şöyle ki , core temp ile işlemci kullanımını ve sıcaklığını izliyorum, hiçbir program vs açmadan öyle masaüstünde takıldığında veya hiç pc ye ellemediğimde tüm çekirdeklere %100 yük biniyor ve işlemci sıcaklığı 60-65 derecelere kadar geliyor.

Ancak ctrl+shift+esc yapıp görev yöneticisini açtığımda core temp programında da görebileceğim üzere tüm yükler %0 a düşüyor ve işlemci sıcaklığı da normal olan seviyeye 40-45 arasında geliyor. Bu neden kaynaklanıyor? Tam olarak nasıl çözeceğim bunu?

Görev yöneticisini kapattıığımda ise 15-20dk sonra tekrar bu durum oluşuyor. Yine tüm çekirdeklere %100 yük biniyor.

Burada belirttigim gibi %100 oluyor işlemci kullanımı.

Bu fotoğraf ise görev yöneticisini açtıktan hemen sonra :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo-9 -- 3 Temmuz 2024; 6:44:28 >

• Sisteminde gizlice yüklenmiş sanal para kazıyıcı program var. Malwarebytes gibi programlarla tarat ve sil.

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

Dediğiniz programı kurup tarattım birkaç tane buldu,sildi fakat sorun devam ediyor

• format attım , modlu bi windows kurdum şimdilik bir sorun yok kurtuldum sayılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.