Merhaba herkese. Bugun bir işlemci soğutucusu aldım ve taktım. İlk izlenimlerim çok iyiydi,stok sogutucuyla olan boşta 60-70 derecelerden kurtuldum fakat bir sorun var ki yazılım ile alakalı oldugu için çözemiyorum şöyle ki , core temp ile işlemci kullanımını ve sıcaklığını izliyorum, hiçbir program vs açmadan öyle masaüstünde takıldığında veya hiç pc ye ellemediğimde tüm çekirdeklere %100 yük biniyor ve işlemci sıcaklığı 60-65 derecelere kadar geliyor. Ancak ctrl+shift+esc yapıp görev yöneticisini açtığımda core temp programında da görebileceğim üzere tüm yükler %0 a düşüyor ve işlemci sıcaklığı da normal olan seviyeye 40-45 arasında geliyor. Bu neden kaynaklanıyor? Tam olarak nasıl çözeceğim bunu? Görev yöneticisini kapattıığımda ise 15-20dk sonra tekrar bu durum oluşuyor. Yine tüm çekirdeklere %100 yük biniyor. Burada belirttigim gibi %100 oluyor işlemci kullanımı. Bu fotoğraf ise görev yöneticisini açtıktan hemen sonra : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo-9 -- 3 Temmuz 2024; 6:44:28 > |
Bildirim