Şimdi Ara

Boştur bakmanıza gerek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SteeL kardeş teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Cahill -- 22 Nisan 2005, 16:37:47 >

• Bende duymuştu bu organizmaları.Bilmem kaç derecede ki demir eriyiğinin içinde yaşıyorlarmış. Hatta diğer gezegenlerde bu tür yaşam olabilirmiş falan fişman.
  • Arkadaşım rütbemle sslenmek zorunda değilsin öncelikle Ondan sonra konuay dönecek olursak bu haberi ben baya bi önce tvde haberde duymuş ve gazetelerde okumuştum. Kaynak bulmak lazım. Araştıralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Cahill

Ne azarlıyon yaaa binbaşı denmesinden hoşlanmıyosan bizde PAŞAM deriz zor bişeymi sankiPP.

Valla bana bir ipucu verebilirsen kafi gelir. Zira aramalarda hangi kelimeyi kullansam nafile oldu. (akıl akıldan üstündür)
    Saygılar

Yok yok azarlamıyor yahu baksana gülerek söylemiş.

Yahu ben böyle bir şey duymadım, benim bugünkü bilgilerim böyle birşeyin imkansız olduğunu söylüyor çünkü bu sıcaklıklarda hiç bir canlı organizma sağ kalamaz.
    Ama bilimde dogma ve önyargıya yer yoktur, bakarsın belki ben de yanlış biliyorumdur ya da eksik bildiğim bir şeyler vardır. Belki de doğrudur kim bilir.

• selamlar ahmet abicim şu linke bir bak istersen yalnız linkteki bilgi inglizce bu konuda türkçe bilgi ben bulamadım.http://www.sciencenewsforkids.org/articles/20040428/Note2.asp
    yadahttp://www.astrobio.net/news/article1304.html

google da ararkende "microorganisms in lava" yada " microorganisms living in lava" şeklinde ararsan daha fazla kaynak bulabilirsin.saygılar

quote:

Ne azarlıyon yaaa binbaşı denmesinden hoşlanmıyosan bizde PAŞAM deriz zor bişeymi sankiPP.

Valla bana bir ipucu verebilirsen kafi gelir. Zira aramalarda hangi kelimeyi kullansam nafile oldu. (akıl akıldan üstündür)
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 21 Nisan 2005, 21:09:09 >

• abicim yararlı olduysa ne mutlu...bende konuda detaylı bilgiye sahip oladığım için okuduğum ingilizcesinden tam birşyler anlamadım.anladığım kadarıyla geçmiş zamanlardan kalan lavların içinde mikroorganizmaların yaşamış olduğu bulunumuş.vede mars da hayat olabileceğine dair bulgular var...daha iyi çerilebilen biri olursa daha iyi olucak.konu eğitimimlede alakalı olmadığından çok anlamadım.saygılar

quote:

Vaaaooovvv SteeL sen beni konunun tam göbeğine atmışsın be can, daha fazla aramaya ne gerek var . Ama ingilizcem bunları anlayabileceğim kadar iyi değil ne yazıkki. Olsun zaten konu benim açımdan bi meraktan öte bişey değildi zaten, ama bana yalancı diyenlerin yüzüne çarpabileceğim bir data buldum sayende.

• CORVALLIS, Ore. - A team of scientists has discovered bacteria in a hole drilled more than 4,000 feet deep in volcanic rock on the island of Hawaii near Hilo, in an environment they say could be analogous to conditions on Mars and other planets.

Bacteria are being discovered in some of Earth's most inhospitable places, from miles below the ocean's surface to deep within Arctic glaciers. The latest discovery is one of the deepest drill holes in which scientists have discovered living organisms encased within volcanic rock, said Martin R. Fisk, a professor in the College of Oceanic and Atmospheric Sciences at Oregon State University.

kaynakhttp://oregonstate.edu/dept/ncs/newsarch/2003/Dec03/bacteria.htm

an inhospitable place; is difficult to live or stay in because of severe weather conditions or lack of shelter: inhospitable desert regions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 21 Nisan 2005, 23:33:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yok
    geçen ay açıldı
    gerek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.