< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Boşuna mı vergi veriyorum ??

-
-
Dostum inan az önce oturdum ağladım bu çocuk gürültüsü derdinden. Bizim evde çocuk yok. Ama alt kat ve üst kattaki evlerde çocuk üyeler var. Her Allahın günü sabahtan akşama kadar gürültü yapıyorlar evin önünde, anne babaları hiçbir şekilde uyarmıyor (çünkü onların hoşuna gidiyor çocuklarının bagırarak oynaması- cıkıp kontrol etme ihtiyacı hissetmiyorlar ses duyunca) ama biz ne ders calısabiliyoruz ne de kitap okuyabiliyoruz. Biz uyarınca da kapımıza gelip kavga çıkarıyorlar. Ben avukat olmama rağmen korkmuyorlar.
-
yıllarca çektim çocuk sesini. en üst katta oturmamıza rağmen odam otopark girişine bakıyordu. çocuklarda o aralıkta oynarlardı. fısıldasa yukarda duyardım. ben 30 yaşındayım benim bilmediğim küfürleri ederlerdi. bu çocuklar 3 4 yaşında. bak yeminle gece 4 den önce eve girmezlerdi.
online oyun oynardım kulaklığımla. takım arkadaşlarım bile isyan ederdi seslere.
sonra ne mi oldu ? nezih semtte villa tarzı eve taşındık. o dandik yer kendi evimiz. biz kiraya geldik buraya. 3 yıldır buradayız daha çocuk sesi duymadım. avrupa videolarını izlemişsinizdir sokaklar çok sessizdir. burasıda öyle işte. o ev hala boş. ne kiraya veriyoruz ne satıyoruz. allah düşmanımı keçiören denen varoş semte düşürmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 16 Temmuz 2020; 0:8:11 > -
Çocuk gürültüsü kadar berbat bir şey yok. Çocukları çok sever ve kollarım , haksızlığa dayanamam asla ama inanın bazı çocuklar canavar. Bizim en üst katta zihinsel gelişimi farklı bir birey genç var, onu 4-5-7 yaşındaki çocukların taşladığına onla dalga geçtiğine şahit oldum. Kim ne derse desin bazı çocuklar çok gaddar ve terbiye yoksunu. Bazı anne babalarda şu sorun var, bir tek kendileri çocuk yapabilmiş de üstün bir mertebeye gelmiş sanıyorlar. İstesem şu an doğururum ve bu beni üstün bir insan yapmaz.
-
Bu çocukları da hiç sevmiyorum.Yolda görünce tekmeyi yapıştırasım geliyor ya da bir tane yumruk atasım geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: go girl babyÇocuk gürültüsü kadar berbat bir şey yok. Çocukları çok sever ve kollarım , haksızlığa dayanamam asla ama inanın bazı çocuklar canavar. Bizim en üst katta zihinsel gelişimi farklı bir birey genç var, onu 4-5-7 yaşındaki çocukların taşladığına onla dalga geçtiğine şahit oldum. Kim ne derse desin bazı çocuklar çok gaddar ve terbiye yoksunu. Bazı anne babalarda şu sorun var, bir tek kendileri çocuk yapabilmiş de üstün bir mertebeye gelmiş sanıyorlar. İstesem şu an doğururum ve bu beni üstün bir insan yapmaz.
cahil ana babanın çocukları da cahil oluyor. hepimiz çocuk olduk yaramazlık yaptık ama bazıları başka bir seviyedeler. 4 yaşındaki çocuğun ettiği küfürleri duysanız.. evde kim bilir nasıl küfürler ediliyor çocuk da onları duyup dışarda etmeye başlıyor. ya kardeşim gece 4 olmuş insan çocuğunu bi merak eder ya. onlarda evde gürültü yapmasın diye dışarı salıyor.
biz akşam 8 den sonra eve girerdik. anca kışın kar yağarsa 11 e kadar dururduk en fazla. o da bütün mahalle dışarda olurdu zaten herkes birbirini tanırdı. 90 lı yıllarda böyle terbiyesizlik taşkınlık yoktu. cahiller mantar gibi ürüyor malesef.
-
doğru söze ne hacet hocam.
-
3 yerden ev alınmaz 1-cadde üstünden 2-okul çevresinden 3-oyun parkı yakınından
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kredi çekip mevduata yatırmak yasak mı
- konuşurken heyecanlanmak
- bekunis 2 tane içilirse ne olur
- liseli ifşa
- son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir.
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X